КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Блок палітыкі Marelli 6f3 1.3 75cv ypsilon

tidus1985
12-09-2013, 23:24
прывітанне ўсім, я хацеў бы распавесці маю праблему coicche, магчыма, можа служыць каму-то:

Я збіраюся зрабіць гэта ecu, выхлапной врі і mcp і moddo крычы, я пішу ў ездзіць з максімальнай хуткасцю з magpro2 (kess v1) і не пачынае "памылка ключ", я пішу сярэдняя хуткасць і ок, пішу 3 файла для розных тэстаў, але машына ўсе яшчэ не ? у топ.

Вяртаючыся ўвечары, я кажу ", але паспрабуйце ў "максімальная", улічваючы, што там я ўжо зрабіў кропку 90cv, і я іду, можа быць, боку, я кажу, на самай справе агульнай ачысціць flash, кіраванне выбліскам, і я па памылцы, і іх халодны пот, magpro не прызнае больш ecu, індыкатар иммобилайзера фіксаванай машына не пойдзе ў ход, вядома, я паспрабаваў яшчэ раз перапісаць яго без выключэння, але дадзеных для гэтага патрабавалася выключыць і ўключыць аўто.

Я спрабую ў 10 разоў, каб зрабіць дадзеныя, перазагрузіць кампутар, адлучыць і нападаючы на май і, выключыўшы і уключыўшы машыну, спадзеючыся на боскае ўмяшанне, бо яны былі ў 21:30 і у мяне няма ні аднаго ключа, не кажучы ўжо за BDM!!
У нейкі момант у мяне такая ідэя, каб адключыць акумулятар на некалькі хвілін.....усталеўка акумулятара, я данныхи, як па чараўніцтве, робіць дадзеныя, амаль не паверыце, перазагрузкі запісу файла moddati ( і я тоўсты :D), сярэдняя хуткасць, як я зрабіў дзень раней, і піша, даходзіць да 100%, выключаю і ўключаю і машына ок.

Цяпер, 6f3 не riprendevano толькі да школы? выпадкова, прыбіраючы харчавання я перазагрузкі ecu іншым спосабам?

акрамя таго, на першай запісы на май я знаходзіўся DTC Code 88 2 разы, калі я дадзеныя, відавочна, што ў дыягназе няма памылак, ні экю, ні цела, пасля адлучэння і павесіў трубку, акумулятар, калі я зрабіў дадзеныя я паведаміла, sigla "no DTC"

Я спадзяюся, што можа быць карысна для каго-то і што вы маглі б паглыбіцца ў тэму!

giuseppe1374
13-09-2013, 11:59
я ведаю, што ў вас было боскае ўмяшанне, што чакалі, калі я ? давялося мне, я перакаштаваў усе спосабы, але нічога, я павінен быў аднавіць у bdm

Backgroop
13-09-2013, 12:51
Прывітанне, хлопцы, да мяне асабіста ? здарылася пі? адзін раз, нават з абсталяванне афіцыйны alien які, дарэчы, c'? фантастыка, што дазваляе аднаўлення, на punto188 1.3 mjet 70cv мне ? пайшла ў блоку з mpps я аднавіў усе з пеўня 1250 залатых.. робіць запісы без ідэнтыфікацыі..

giuseppe1374
13-09-2013, 12:59
калі я ? здарылася са мной на gpunto інструмент мне выдаў e2p, так што я павінен быў аднавіць сілы ў bdm і я
давялося пакутаваць, каб знайсці back up з дапамогай гэтага праграмнага

leandro89
13-09-2013, 13:02
калі пу? сыходзім з mpps збіраецеся раніцай я напісаў на восьмы спробе fiat idea 1.3 multijet 90cv, першыя 7 даў мне памылку падчас запісу, то не прызнавала ecu, прайшло трохі часу, у рэжыме? recovery ? усе прайшло добра. Да жаль, часам узнікаюць праблемы з абсталяваннем афіцэраў, не кажучы ўжо з клонаў

tidus1985
13-09-2013, 13:08
Я праверыў нават ўнутрана клон mag2pro, калі lonprendei быў клон топ і на самай справе ? добра зроблена, ніколі не даў мне праблемы, але зараз усе ECU Marelli пішу для хуткасці? медыя ўсе!

giuseppe1374
13-09-2013, 14:18
бо ў тэорыі на can май павінен ісці на хуткасці?, ? на kline, што вы выкарыстоўваеце хуткасць? павольна, аднак marelli дзіркі з mpps або gallo2 для гэтага ecu-й? названыя

tidus1985
13-09-2013, 15:22
Але на самай справе кропка 6f3 90 л. з., таму ў адно імгненне, але на гэты y 1.3 75 л. с. з DSG піша ў 10-15 хвілінах язды