Прагляд Поўнай Версіі : Fiat punto evo бензін рэдагавання файла з ecm titanium, дапамажыце калі ласка
Хлопцы, але я магу паверыць, што на ўсім форуме няма нікога, хто ведае, як абрэзаць файл, каб зрабіць гэта прызнаць, да ecm titanium????? А дапамажыце, калі ласка, не адлюстроўваюцца толькі без адказу
у screen апублікавана ў надпіс "дадзеных ecu" я чытаю 1.2/1.4 mjt 8в iaw55 і г.д...
што гэта торба ад v2?
у screen апублікавана ў надпіс "дадзеных ecu" я чытаю 1.2/1.4 mjt 8в iaw55 і г.д...
што гэта торба ад v2?
Вы слухаеце унікальных драйвераў для таго, каб правільна выйсці ? то, ва ўсякім выпадку, у канцы файла я змог узяць яго, 448 kb каб гэта прызнаць, да ecm titanium, і я зрабіў змены, і пасля, што той паведаміў 576 kb цяпер мне застаецца толькі пісаць і проста
такім чынам, вы вырашылі...лепш, cos?....
Цяпер мне проста трэба запісаць у файл і проста, а потым я дам вам ведаць
? мне, ўстае на dubbio...................Зараз растлумачу крокі, якія я зрабіў, каб выразаць файл з 576 kb 448 kb такім чынам, што ecm titanium распазнае яго, і я магу змяніць файл....... я выкарыстаў праграму winhex я адкрыў ваш файл, 576 kb, вызначыўшы блок, як пачатак 0 і канец 01ffff і практычна робіць рэдагаванне, капіяванне і захаванне файлаў мне ? выйшаў 448 kb і ecm мяне прызнаў адразу................ затым я змяніў карту, і мая праблема зараз, што я не разумею, і як вярнуць яго да 576 kb, улічваючы, што з дапамогай ecm titanium я пайшоў на пераходы правіць і выразаць, адкрыўшы арыгінальны файл, а затым у secons агляд, я паставіў файл зменены, 448 kb я націснуў карыстальнікам і ў першым часопісаў пачатку я паставіў 08ffff і я ? вынік 576 kb толькі, што ез не пераконвае мяне, што перарабіць тую ж працэдуру з ecm titanium, а паставіўшы яшчэ і іншае значэнне, як у пачатку, чым 08ffff я галачку ж, 576 kb........Тое, што volgio ведаць c'? хто-то можа aiutrarmi мне зразумець, якое значэнне правільна ўсталяваць, як у пачатку, каб атрымаць файл, 576 kb правільным, каб пазбегнуць блокаў ecu ??? Дзякуй усім, хто прыняў удзел у маім dubbio...........
калі зрабіць невялікі пошук на форуме, вы знойдзеце адказ, у вас есць вашы сумневы...
часу f? s? парл? аднаго і таго ж дзеянні, але для marelli mjf8.....
калі зрабіць невялікі пошук на форуме, вы знойдзеце адказ, у вас есць вашы сумневы...
часу f? s? парл? аднаго і таго ж дзеянні, але для marelli mjf8.....
Я ведаю, што я мог бы знайсці адказ на форуме, але павер мне, так я шукаў, што мне так і не ўдалося, таму шукаю дапамогу ад каго-то.........А калі я вам дабрыню маглі б вы накіраваць мяне вы ? Улічваючы, што ведаеце дзякуй
пачакай attimino і я бачу, згаджайцеся....
пачакай attimino і я бачу, згаджайцеся....
Дзякуй вялікі, спадзяюся, мы зможам вырашыць
глядзіце, калі пу? цябе-то сумневы, хто-небудзь гэтыя абмеркавання....
у любым выпадку, патрэбен hex-рэдактар, як тое, што вы выкарыстоўвалі, вы...
https://www.professionalchiptuning.net/search.php
не паставіў спасылку, што я хацеў..***** unque пры пошуку напішы "выразаць файл"....
не паставіў спасылку, што я хацеў..***** unque пры пошуку напішы "выразаць файл"....
Дзякуй, я спадзяюся знайсці рашэнне, як стомленыя файл, 576 kb, улічваючы, што, напрыклад, скараціць яго, я справіўся ў адзіночку, але вы не вы ніколі не рабілі? Нін маглі б вы дапамагчы мне dicendomelo наўпрост, калі не засмучэнне-й? о, як шмат?
прабачце я не магу вам дапамагчы...паспрабуйце спытаць у мадэратараў або адміністратара...
яны ўсе вельмі даступныя...
прабачце я не магу вам дапамагчы...паспрабуйце спытаць у мадэратараў або адміністратара...
яны ўсе вельмі даступныя...
Добра, добра, дзякуй усім за дапамогу