Перегляд Повної Версії : Допомога блокування запису Opel Astra 1.7 101cv EDC16C9
Xtreme0303
12-09-2013, 12:33
Привіт, хлопці, я вам скажу, що я ? успіхів і сподіваюся на допомогу від тих, pi? досвідчений, ніж я, друг попросив мене поглянути на його машині, щоб знати, якщо ви могли б співставити, я читав автомобіля з mpps, файли від 1 мб, я зробив перші 5 карт, з-за коригування, завжди tenendomi як низький відсотки, і все, до шостої запису mpps зависає, я виходжу з рамок включений, звичайно, холоднокровно, я намагаюся новий ідентифікатор і мене, то записи recovery, riseleziono вихідний файл читається на початку, і я намагаюся написати, що-небудь, я від ecu не знайдений, не починається навіть не писати, я виходжу півник v2, намагаюся нічого, переконаний в тому, щоб відкрити даний час екю, вимикаю і назад на картину, спробую писати послідовний з galletto, пише, приходить на 100%, але не закриває запису і я помилково, вимкніть ебу, підключити bdm del galletto, я читаю все, і мені від класики три файлу, процесор, пам'ять і flash eprom, всі вони відповідають, як розміри, його я читаю, отже, і переписати з тими ж файлами, думаючи, що це просто помилка в центральний блок управління, ricollego, вставляє rel?, паливний насос, але на картину несправності двигуна і включення ніяких ознак життя, то по-любому ебу під galletto завжди bdm, і я пишу flash читається з коня, і, проте ж результат, я намагаюся резервне копіювання за допомогою кодів, блок управління, замість 101 мені 80 коней, ті ж коди, той же двигун, той же блок управління, переписати flash тільки, і машина не працює, то переписувати повного резервного копіювання, знайшов в інтернеті, і, звичайно, машини не бачив, що в eprom в теорії c'? іммобілайзер, відкриваю eprom з раз, я scodifica частково на eprom (від моїх м'яких знань), але не працює однаково...я зробив інші тести з різними комбінаціями, але, завжди маючи той же результат, як ніби автомобіль втратив код, справді, послідовний з mpps не змушує мене спілкуватися з ебу, я поставив backup оригіналу, сподіваючись пошкоджений, говорячи про flash, і тепер у мене ця машина зупиняється, навіть не під будинком, і ecu, як орнамент, будь ласка, якщо хто-то не може? мені, м'яко кажучи, відчайдушний....спасибі всім, хто може мені щось сказати...додаю файли, в моєму розпорядженні
у MPPS на цей автомобіль тільки читає таблиці і не повний файл, тому ви не можете його переписати з bdm, який читає і пише повний, дуже ймовірно, mpps видалив зон, що його треба переписати так потрібно, що перебуваєте читання в bdm з ваших номерів, sw і написати лише 29bl не e2prom (сподіваючись, що не себе я sputtanata) я деякі свідчення мені з різних номерів, з особистого досвіду кажу, що на ці і краще завжди йти bdm.
перш ніж покласти руки і побачив, що він у вас possibilt? чому? ви не зробили резервну копію в bdm???
тепер ви торкаєтеся його знайти досить bdm не пошкоджений і повторіть спробу сек мене
Xtreme0303
12-09-2013, 12:56
це я прочитала в табличній і, на жаль, голова *****...те, що я не розумію ? він, як правило, табличній, читав, як розміри ? завжди менше, ніж flash-повній, а як і розміри тут ми вишикувалися, flash, не корумпованою, з тими ж файлами, я знайшов, для? на жаль ? у 80 коней... я докладаю, однак, якщо пу? допомогти
це повинно бути повне, напишіть в bdm тільки це його e2prom, auguri. пост 25
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?93-Astra&p=58271#post58271
giuseppe1374
12-09-2013, 13:17
це повинно бути повне, напишіть в bdm тільки це його e2prom, auguri. пост 25
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?93-Astra&p=58271#post58271
? ті ж флеш-файлу опубліковано тут, то 80cv, щоб вирішити потрібен back up повний
Xtreme0303
12-09-2013, 13:25
якщо хтось може допомогти, мессіни, катанні, прийшов без проблем, я зв'язався адмін і давав поглянути на ситуацію, але якщо хто-то ? можуть вирішити, звичайно, не безкоштовно означає, йому гавані де б тут, в районі...наперед дякую
giuseppe1374
12-09-2013, 13:33
звідки ти?
Xtreme0303
12-09-2013, 13:50
Ніцца-ді-Сицилія, підпорядковується адміністративному центру Мессіна
? ті ж флеш-файлу опубліковано тут, то 80cv, щоб вирішити потрібен back up повний
проблема в тому, що я не бачу вкладення, це опубліковано від мене і від 101 і ліжко в bdm, враховуючи, що я не вірю, що коли-навчитися? mpc і e2prom я сказав йому, спробувати переписати 29bl, а якщо він навіть не намагається терпіння.
giuseppe1374
12-09-2013, 13:58
я перевірив і в нього навчитися? мікро flash і e2p
giuseppe1374
12-09-2013, 14:03
ви на це і дайте мені знати, я вважаю, що функції
legendaryslave
12-09-2013, 14:17
І мо я знаю, капуста Giuse тому не варто навіть відновити його орі так як ми не маємо ne e2p ne mpc правильно ? Тепер ви повинні покласти читання bdm з eprom riverginata і почати вирівнювання з tec2 або opcom
giuseppe1374
12-09-2013, 14:21
я відновив все, і riverginato в e2p повинно працювати, погано, що йде з моїм резервного копіювання, ви повинні робити тільки вирівнювання також з opcom
Xtreme0303
12-09-2013, 14:26
Я повинен просити величезну користь?... Мені були розширені повідомлення, і у мене немає дозволу для вкладень, якщо ви можете attivarmeli також тимчасово або mandameli далі ***** я був би надзвичайно вдячний, не знаю, запитати, може бути, занадто..
giuseppe1374
12-09-2013, 14:44
якщо вам потрібно свій carpass повинні бути 3137
legendaryslave
12-09-2013, 14:44
Ви насправді? gi? як завантажити windows? повинні йти в діагнозі, навіть якщо не буде? надано l стартера
legendaryslave
12-09-2013, 14:47
якщо вам потрібно свій carpass повинні бути 3137
в цей момент ?.кінь дайте нам знати, як вона закінчується
Xtreme0303
12-09-2013, 14:51
Вирівнювання можна? зробити діагностику texa або Wow? Я ті як офіційні
я перевірив і в нього навчитися? мікро flash і e2p
в цьому випадку я дуже сподіваюся, що функції back-up.
Xtreme0303
12-09-2013, 15:42
сподіваюся я теж....ви знаєте, хлопці, спасибі всім, сподіваюся, добре!!
giuseppe1374
12-09-2013, 15:50
для резервного копіювання ? добре, але, ймовірно, ви повинні погодити з op com (vin-форсунки)
msport (exil77grande)
12-09-2013, 23:55
ми послали у другій половині дня ***** щоб мати свій власний контакт, але ми не зробили нічого знати,що ви вирішили?
Xtreme0303
13-09-2013, 00:04
ні, на жаль, я хотів зробити останній тест, написав резервного копіювання в bdm, монтується блок управління, спробував зробити заміну ебу з діагностики texa, ебу не слухала, поставив файл, процесор оригінал, а інші копії, історія, так само, ущільнення flash резервного копіювання і інші оригінальні, дорівнює... якщо ви залишите мені номер телефону, завтра тобі подзвоню, я не знаю, pi? що робити, що придумати ? божевільний...
sportknight
04-03-2014, 21:56
зрештою, як ? закінчилася?