КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема alfa 159 120 mjtd

freddyecu
12-09-2013, 01:38
Привіт усім у мене проблема машини, якщо ущільнення, як мінімум, на прискорений план і не вище 1800 оборотів двигун трясеться, як якщо б він був неосудним.. Пройшло 2000 обертів і знову лінійного...якщо замість accelero питань не відчуєте нічого... це навіть в передачі " це мерехтіння.. машина і зіставити... ви Думаєте, центрів щось? Я повинен контролюватися ? Заздалегідь дякую

ugoboss
12-09-2013, 07:05
скільки км машина може бути в двухмассовом маховику.

gcmotor
12-09-2013, 08:53
Мені ? сталося так, що тремтіння його відчував набагато прискорення після зіставлення, як я думав, я підняв занадто багато значення, замість того, потім я замінив маховик і зчеплення, і автомобіль йде, що заноза

freddyecu
12-09-2013, 10:12
Мені ? сталося так, що тремтіння його відчував набагато прискорення після зіставлення, як я думав, я підняв занадто багато значення, замість того, потім я замінив маховик і зчеплення, і автомобіль йде, що заноза
Собі робив також прискорюючи натовпу ? Спасибі заздалегідь

прогрес
12-09-2013, 19:22
якщо можна поверніть його орі і подивитися, якщо ви ще, так роблять виключити будь-який шанс, інакше зробіть діагностику і подивіться, якщо в якийсь інший питання, і так далі

tidus1985
13-09-2013, 07:27
Здається, egr, маховик, від нудьги, коли не надто високий крутний момент, те, що в повний газ не від проблем, і що половина газу від неприємностей, здавалося б, l.egr, упевнений, її закритою карті? Якщо місць на карті ви do очей

ugoboss
13-09-2013, 07:33
Здається, egr, маховик, від нудьги, коли не надто високий крутний момент, те, що в повний газ не від проблем, і що половина газу від неприємностей, здавалося б, l.egr, упевнений, її закритою карті? Якщо місць на карті ви do очей

у egr не робить вам зробити мерехтіння двигуна, як якщо б він був незбалансованим, я не знаю, що зміни є карта, але на цих авто маховик від часто проблеми навіть із звичайних карт.

tidus1985
13-09-2013, 07:59
Ви повинні побачити, що означає для нього вібрації, як правило, маховик вібрує, коли потрібно багато крутного моменту нижче 2000 об, не мета-газ, все треба пу? бути, якщо вібрація буде.машина рве трохи, або якщо вібрує-то трубки, як мені звучали труби з нержавіючої сталі або іншого

freddyecu
13-09-2013, 13:38
Двигун тремтить, рухається так, як він пішов до 3, як на божевільну, що на марші

ugoboss
13-09-2013, 13:49
Двигун тремтить, рухається так, як він пішов до 3, як на божевільну, що на марші

якщо б це був маховик, ви повинні відчувати себе також шумів, коли тому дефект, і навіть коли вимкніть і знову ввімкніть машину

gcmotor
16-09-2013, 14:01
Вибачте, якщо я відповідаю зараз. Немає стоянки, прискорення не було дефектів. Тільки на чайові автомобіля, прискорення, з навантаженням двигуна, попереджав " тремтіння ". Потім повторюю я, замінений маховик, зчеплення, і автомобіль цілком влаштовувало, як у грі, що mod

voglioimparare
16-09-2013, 15:13
поштовий файл машини, так він запевняє, що мод і добре, і egr, і був правильно закритий. крім того, smonterei фізично egr, щоб побачити, якщо і застряг... не в перший раз, що робити....

nasone147
16-09-2013, 20:15

max boost
16-09-2013, 22:26

вибачте freddyecu але в цей момент, як казки, здається, + seghettamento, що traballamento від маховика...цікаво, що-то зі знижкою до mapputura він це робив? іноді кроком, які починаються дуже рано викликають seghettamenti схожі, але насправді, не бачачи карту ? неможливо допомогти вам можуть бути тисячі речей...ах, очевидно, якщо він почав робити це після + легко, що це несправність

tezzero
17-09-2013, 00:15
у нас є декілька порад..пошті карту

6bazz!
17-09-2013, 08:12
Привіт, якщо я правильно зрозумів, я у мене ж двигун на brera (2.0 jtdm), і, можливо, у мене така ж проблема. Pi? що вібрації я відчуваю, як singhiozzamento двигуна приблизно до 1500 оборотів, що впливає на linearit? руху автомобіля. Відчуває дуже якщо я приходжу на кількість оборотів, а прискорення scomapre кожен сумнів. Я відображення оригіналу.

ugoboss
17-09-2013, 08:26
Привіт, якщо я правильно зрозумів, я у мене ж двигун на brera (2.0 jtdm), і, можливо, у мене така ж проблема. Pi? що вібрації я відчуваю, як singhiozzamento двигуна приблизно до 1500 оборотів, що впливає на linearit? руху автомобіля. Відчуває дуже якщо я приходжу на кількість оборотів, а прискорення scomapre кожен сумнів. Я відображення оригіналу.

точно такий же двигун, у вас є ін'єкції, які належать до тієї ж родини edc16c39, а також для вас мови і схожа ,і багато зусиль, щоб зробити діагноз на форумі, я рекомендую вам зробити, випробувати машину на хороший механік з досвідом роботи на цих автомобілях, проблем може бути багато, і тільки, включивши в неї іноді вдається зрозуміти, де.

ртс
17-09-2013, 12:41
Я намагався б faren їздити з діагнозом нападу і перевірте параметри, щоб зрозуміти більше?, у діагностиці є помилки?