Перегляд Повної Версії : Проблема alfa 159 120 mjtd
freddyecu
12-09-2013, 01:38
Привіт усім у мене проблема машини, якщо ущільнення, як мінімум, на прискорений план і не вище 1800 оборотів двигун трясеться, як якщо б він був неосудним.. Пройшло 2000 обертів і знову лінійного...якщо замість accelero питань не відчуєте нічого... це навіть в передачі " це мерехтіння.. машина і зіставити... ви Думаєте, центрів щось? Я повинен контролюватися ? Заздалегідь дякую
скільки км машина може бути в двухмассовом маховику.
Мені ? сталося так, що тремтіння його відчував набагато прискорення після зіставлення, як я думав, я підняв занадто багато значення, замість того, потім я замінив маховик і зчеплення, і автомобіль йде, що заноза
freddyecu
12-09-2013, 10:12
Мені ? сталося так, що тремтіння його відчував набагато прискорення після зіставлення, як я думав, я підняв занадто багато значення, замість того, потім я замінив маховик і зчеплення, і автомобіль йде, що заноза
Собі робив також прискорюючи натовпу ? Спасибі заздалегідь
якщо можна поверніть його орі і подивитися, якщо ви ще, так роблять виключити будь-який шанс, інакше зробіть діагностику і подивіться, якщо в якийсь інший питання, і так далі
tidus1985
13-09-2013, 07:27
Здається, egr, маховик, від нудьги, коли не надто високий крутний момент, те, що в повний газ не від проблем, і що половина газу від неприємностей, здавалося б, l.egr, упевнений, її закритою карті? Якщо місць на карті ви do очей
Здається, egr, маховик, від нудьги, коли не надто високий крутний момент, те, що в повний газ не від проблем, і що половина газу від неприємностей, здавалося б, l.egr, упевнений, її закритою карті? Якщо місць на карті ви do очей
у egr не робить вам зробити мерехтіння двигуна, як якщо б він був незбалансованим, я не знаю, що зміни є карта, але на цих авто маховик від часто проблеми навіть із звичайних карт.
tidus1985
13-09-2013, 07:59
Ви повинні побачити, що означає для нього вібрації, як правило, маховик вібрує, коли потрібно багато крутного моменту нижче 2000 об, не мета-газ, все треба пу? бути, якщо вібрація буде.машина рве трохи, або якщо вібрує-то трубки, як мені звучали труби з нержавіючої сталі або іншого
freddyecu
13-09-2013, 13:38
Двигун тремтить, рухається так, як він пішов до 3, як на божевільну, що на марші
Двигун тремтить, рухається так, як він пішов до 3, як на божевільну, що на марші
якщо б це був маховик, ви повинні відчувати себе також шумів, коли тому дефект, і навіть коли вимкніть і знову ввімкніть машину
Вибачте, якщо я відповідаю зараз. Немає стоянки, прискорення не було дефектів. Тільки на чайові автомобіля, прискорення, з навантаженням двигуна, попереджав " тремтіння ". Потім повторюю я, замінений маховик, зчеплення, і автомобіль цілком влаштовувало, як у грі, що mod
voglioimparare
16-09-2013, 15:13
поштовий файл машини, так він запевняє, що мод і добре, і egr, і був правильно закритий. крім того, smonterei фізично egr, щоб побачити, якщо і застряг... не в перший раз, що робити....
nasone147
16-09-2013, 20:15
max boost
16-09-2013, 22:26
вибачте freddyecu але в цей момент, як казки, здається, + seghettamento, що traballamento від маховика...цікаво, що-то зі знижкою до mapputura він це робив? іноді кроком, які починаються дуже рано викликають seghettamenti схожі, але насправді, не бачачи карту ? неможливо допомогти вам можуть бути тисячі речей...ах, очевидно, якщо він почав робити це після + легко, що це несправність
у нас є декілька порад..пошті карту
Привіт, якщо я правильно зрозумів, я у мене ж двигун на brera (2.0 jtdm), і, можливо, у мене така ж проблема. Pi? що вібрації я відчуваю, як singhiozzamento двигуна приблизно до 1500 оборотів, що впливає на linearit? руху автомобіля. Відчуває дуже якщо я приходжу на кількість оборотів, а прискорення scomapre кожен сумнів. Я відображення оригіналу.
Привіт, якщо я правильно зрозумів, я у мене ж двигун на brera (2.0 jtdm), і, можливо, у мене така ж проблема. Pi? що вібрації я відчуваю, як singhiozzamento двигуна приблизно до 1500 оборотів, що впливає на linearit? руху автомобіля. Відчуває дуже якщо я приходжу на кількість оборотів, а прискорення scomapre кожен сумнів. Я відображення оригіналу.
точно такий же двигун, у вас є ін'єкції, які належать до тієї ж родини edc16c39, а також для вас мови і схожа ,і багато зусиль, щоб зробити діагноз на форумі, я рекомендую вам зробити, випробувати машину на хороший механік з досвідом роботи на цих автомобілях, проблем може бути багато, і тільки, включивши в неї іноді вдається зрозуміти, де.
Я намагався б faren їздити з діагнозом нападу і перевірте параметри, щоб зрозуміти більше?, у діагностиці є помилки?