КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема alfa 159 120 mjtd

freddyecu
12-09-2013, 01:38
Прывітанне ўсім у мяне праблема машыны, калі ўшчыльненне, як мінімум, на паскораны план і не вышэй 1800 абаротаў рухавік трасецца, як калі б ен быў псіхічна хворым.. Прайшло 2000 абаротаў і зноў лінейнага...калі замест accelero пытанняў не адчуеце нічога... гэта нават у перадачы " гэта мігаценне.. машына і супаставіць... вы Думаеце, цэнтраў што-то? Я павінен кантралявацца ? Загадзя дзякую

ugoboss
12-09-2013, 07:05
колькі км машына можа быць у двухмассовом махавік.

gcmotor
12-09-2013, 08:53
Мне ? здарылася так, што дрыгаценне яго адчуваў значна паскарэнне пасля супастаўлення, як я думаў, я падняў занадта шмат значэння, замест таго, затым я замяніў махавік і счапленне, і аўтамабіль ідзе, што стрэмка

freddyecu
12-09-2013, 10:12
Мне ? здарылася так, што дрыгаценне яго адчуваў значна паскарэнне пасля супастаўлення, як я думаў, я падняў занадта шмат значэння, замест таго, затым я замяніў махавік і счапленне, і аўтамабіль ідзе, што стрэмка
Сабе рабіў таксама паскараючы натоўпу ? Дзякуй загадзя

прагрэс
12-09-2013, 19:22
калі можна вярніце яго на врі і паглядзець, калі вы яшчэ, так робяць выключыць любы шанец, у адваротным выпадку зрабіце дыягностыку і паглядзіце, калі ў якой-то іншае пытанне, і так далей

tidus1985
13-09-2013, 07:27
Здаецца, egr, махавік, ад нуды, калі не занадта высокі крутоўны момант, тое, што ў поўны газ не ад праблем, і што палова газу ад непрыемнасцяў, здавалася б, l.egr, упэўнены, яе закрытай карце? Калі месцаў на карце вы do вачэй

ugoboss
13-09-2013, 07:33
Здаецца, egr, махавік, ад нуды, калі не занадта высокі крутоўны момант, тое, што ў поўны газ не ад праблем, і што палова газу ад непрыемнасцяў, здавалася б, l.egr, упэўнены, яе закрытай карце? Калі месцаў на карце вы do вачэй

у egr не робіць вам зрабіць мігаценне рухавіка, як калі б ен быў незбалансаваным, я не ведаю, што змены есць карта, але на гэтых аўто махавік ад часта праблемы нават з звычайных карт.

tidus1985
13-09-2013, 07:59
Вы павінны ўбачыць, што азначае для яго вібрацыі, як правіла, махавік вібруе, калі патрабуецца шмат крутоўнага моманту ніжэй 2000 аб, не мета-газ, усе трэба пу? быць, калі вібрацыя будзе.машына дзярэ трохі, або калі вібруе-той трубкі, як мне гучалі трубы з нержавеючай сталі або іншага

freddyecu
13-09-2013, 13:38
Рухавік дрыжыць, рухаецца так, як калі ен пайшоў у 3, як на вар'ятку, што на маршы

ugoboss
13-09-2013, 13:49
Рухавік дрыжыць, рухаецца так, як калі ен пайшоў у 3, як на вар'ятку, што на маршы

калі б гэта быў махавік, вы павінны адчуваць сябе таксама шумоў, калі таму дэфект, і нават калі выключыце і зноў уключыце машыну

gcmotor
16-09-2013, 14:01
Выбачайце, калі я цяпер адказваю. Няма стаянкі, паскарэння не было дэфектаў. Толькі на гасцінец аўтамабіля, паскарэнне, з нагрузкай рухавіка, папярэджваў " дрыгаценне ". Затым паўтараю я, заменены махавік, счапленне, і аўтамабіль цалкам задавальняла, як у крычы, што mod

voglioimparare
16-09-2013, 15:13
паштовы файл машыны, так ен запэўнівае, што мод і ok, і egr, і быў правільна зачынены. акрамя таго, smonterei фізічна egr, каб убачыць, калі і затрымаўся... не ў першы раз, што рабіць....

nasone147
16-09-2013, 20:15

max boost
16-09-2013, 22:26

прабачце freddyecu але ў гэты момант, як казкі, здаецца, + seghettamento, што traballamento ад махавік...цікава, што-то са зніжкай да mapputura ен гэта рабіў? часам крокам, якія пачынаюцца занадта рана выклікаюць seghettamenti падобныя, але на самой справе, не бачачы карту ? немагчыма дапамагчы вам могуць быць тысячы рэчаў...ах, відавочна, калі ен пачаў рабіць гэта пасля + легка, што гэта няспраўнасць

tezzero
17-09-2013, 00:15
у нас есць некалькі саветаў..пошце карту

6bazz!
17-09-2013, 08:12
Прывітанне, калі я правільна зразумеў, я ў мяне ж рухавік на brera (2.0 jtdm), і, магчыма, у мяне такая ж праблема. Pi? што вібрацыі я адчуваю, як singhiozzamento рухавіка прыкладна да 1500 абаротаў, што ўплывае на linearit? руху аўтамабіля. Адчувае вельмі калі я прыходжу на тое колькасць абаротаў, а паскарэнне scomapre кожнае сумнеў. Я адлюстраванне арыгінала.

ugoboss
17-09-2013, 08:26
Прывітанне, калі я правільна зразумеў, я ў мяне ж рухавік на brera (2.0 jtdm), і, магчыма, у мяне такая ж праблема. Pi? што вібрацыі я адчуваю, як singhiozzamento рухавіка прыкладна да 1500 абаротаў, што ўплывае на linearit? руху аўтамабіля. Адчувае вельмі калі я прыходжу на тое колькасць абаротаў, а паскарэнне scomapre кожнае сумнеў. Я адлюстраванне арыгінала.

не дакладна такі ж рухавік, ў вас есць ін'екцыі, якія належаць да той жа сям'і edc16c39, а таксама для вас прамовы і падобная ,і шмат намаганняў, каб зрабіць дыягназ на форуме, я рэкамендую вам зрабіць, выпрабаваць машыну на добры механік з вопытам працы на гэтых аўтамабілях, праблем можа быць шмат, і толькі, уключыўшы ў яе часам атрымоўваецца зразумець, дзе.

ртс
17-09-2013, 12:41
Я спрабаваў бы faren ездзіць з дыягназам нападу і праверце параметры, каб зразумець больш?, у дыягностыцы есць памылкі?