Прагляд Поўнай Версіі : Праблема alfa 159 120 mjtd
freddyecu
12-09-2013, 01:38
Прывітанне ўсім у мяне праблема машыны, калі ўшчыльненне, як мінімум, на паскораны план і не вышэй 1800 абаротаў рухавік трасецца, як калі б ен быў псіхічна хворым.. Прайшло 2000 абаротаў і зноў лінейнага...калі замест accelero пытанняў не адчуеце нічога... гэта нават у перадачы " гэта мігаценне.. машына і супаставіць... вы Думаеце, цэнтраў што-то? Я павінен кантралявацца ? Загадзя дзякую
колькі км машына можа быць у двухмассовом махавік.
Мне ? здарылася так, што дрыгаценне яго адчуваў значна паскарэнне пасля супастаўлення, як я думаў, я падняў занадта шмат значэння, замест таго, затым я замяніў махавік і счапленне, і аўтамабіль ідзе, што стрэмка
freddyecu
12-09-2013, 10:12
Мне ? здарылася так, што дрыгаценне яго адчуваў значна паскарэнне пасля супастаўлення, як я думаў, я падняў занадта шмат значэння, замест таго, затым я замяніў махавік і счапленне, і аўтамабіль ідзе, што стрэмка
Сабе рабіў таксама паскараючы натоўпу ? Дзякуй загадзя
калі можна вярніце яго на врі і паглядзець, калі вы яшчэ, так робяць выключыць любы шанец, у адваротным выпадку зрабіце дыягностыку і паглядзіце, калі ў якой-то іншае пытанне, і так далей
tidus1985
13-09-2013, 07:27
Здаецца, egr, махавік, ад нуды, калі не занадта высокі крутоўны момант, тое, што ў поўны газ не ад праблем, і што палова газу ад непрыемнасцяў, здавалася б, l.egr, упэўнены, яе закрытай карце? Калі месцаў на карце вы do вачэй
Здаецца, egr, махавік, ад нуды, калі не занадта высокі крутоўны момант, тое, што ў поўны газ не ад праблем, і што палова газу ад непрыемнасцяў, здавалася б, l.egr, упэўнены, яе закрытай карце? Калі месцаў на карце вы do вачэй
у egr не робіць вам зрабіць мігаценне рухавіка, як калі б ен быў незбалансаваным, я не ведаю, што змены есць карта, але на гэтых аўто махавік ад часта праблемы нават з звычайных карт.
tidus1985
13-09-2013, 07:59
Вы павінны ўбачыць, што азначае для яго вібрацыі, як правіла, махавік вібруе, калі патрабуецца шмат крутоўнага моманту ніжэй 2000 аб, не мета-газ, усе трэба пу? быць, калі вібрацыя будзе.машына дзярэ трохі, або калі вібруе-той трубкі, як мне гучалі трубы з нержавеючай сталі або іншага
freddyecu
13-09-2013, 13:38
Рухавік дрыжыць, рухаецца так, як калі ен пайшоў у 3, як на вар'ятку, што на маршы
Рухавік дрыжыць, рухаецца так, як калі ен пайшоў у 3, як на вар'ятку, што на маршы
калі б гэта быў махавік, вы павінны адчуваць сябе таксама шумоў, калі таму дэфект, і нават калі выключыце і зноў уключыце машыну
Выбачайце, калі я цяпер адказваю. Няма стаянкі, паскарэння не было дэфектаў. Толькі на гасцінец аўтамабіля, паскарэнне, з нагрузкай рухавіка, папярэджваў " дрыгаценне ". Затым паўтараю я, заменены махавік, счапленне, і аўтамабіль цалкам задавальняла, як у крычы, што mod
voglioimparare
16-09-2013, 15:13
паштовы файл машыны, так ен запэўнівае, што мод і ok, і egr, і быў правільна зачынены. акрамя таго, smonterei фізічна egr, каб убачыць, калі і затрымаўся... не ў першы раз, што рабіць....
nasone147
16-09-2013, 20:15
max boost
16-09-2013, 22:26
прабачце freddyecu але ў гэты момант, як казкі, здаецца, + seghettamento, што traballamento ад махавік...цікава, што-то са зніжкай да mapputura ен гэта рабіў? часам крокам, якія пачынаюцца занадта рана выклікаюць seghettamenti падобныя, але на самой справе, не бачачы карту ? немагчыма дапамагчы вам могуць быць тысячы рэчаў...ах, відавочна, калі ен пачаў рабіць гэта пасля + легка, што гэта няспраўнасць
у нас есць некалькі саветаў..пошце карту
Прывітанне, калі я правільна зразумеў, я ў мяне ж рухавік на brera (2.0 jtdm), і, магчыма, у мяне такая ж праблема. Pi? што вібрацыі я адчуваю, як singhiozzamento рухавіка прыкладна да 1500 абаротаў, што ўплывае на linearit? руху аўтамабіля. Адчувае вельмі калі я прыходжу на тое колькасць абаротаў, а паскарэнне scomapre кожнае сумнеў. Я адлюстраванне арыгінала.
Прывітанне, калі я правільна зразумеў, я ў мяне ж рухавік на brera (2.0 jtdm), і, магчыма, у мяне такая ж праблема. Pi? што вібрацыі я адчуваю, як singhiozzamento рухавіка прыкладна да 1500 абаротаў, што ўплывае на linearit? руху аўтамабіля. Адчувае вельмі калі я прыходжу на тое колькасць абаротаў, а паскарэнне scomapre кожнае сумнеў. Я адлюстраванне арыгінала.
не дакладна такі ж рухавік, ў вас есць ін'екцыі, якія належаць да той жа сям'і edc16c39, а таксама для вас прамовы і падобная ,і шмат намаганняў, каб зрабіць дыягназ на форуме, я рэкамендую вам зрабіць, выпрабаваць машыну на добры механік з вопытам працы на гэтых аўтамабілях, праблем можа быць шмат, і толькі, уключыўшы ў яе часам атрымоўваецца зразумець, дзе.
Я спрабаваў бы faren ездзіць з дыягназам нападу і праверце параметры, каб зразумець больш?, у дыягностыцы есць памылкі?