КПК

Перегляд Повної Версії : Несправності системи рециркуляції ог Vag

angelolsp
11-09-2013, 18:29
Всім привіт, якщо я закрию l Egr на vag edc16, як правило, методом tappandola мене несправність?

frantik3
11-09-2013, 18:39
що метод?

sno74
11-09-2013, 19:03
поштова орі, і моделювання, і подивимося, може бути, у вас залишилося кілька шматочків басейн............. edc 16 vag ? головки блоку, якщо ви хочете після мод можна поставить навіть lamierino..........

ugoboss
11-09-2013, 19:26
на vag edc16, як на ті групи fiat просто закрити картку, не потрібно закривати їх фізично, все, що не заблоковані відкритими або які вступили в електричній частині маршруту, в цьому випадку загоряється контрольна лампа

egs
11-09-2013, 19:42
на vag edc16, як на ті групи fiat просто закрити картку, не потрібно закривати їх фізично, все, що не заблоковані відкритими або які вступили в електричній частині маршруту, в цьому випадку загоряється контрольна лампа

Я згоден...

angelolsp
11-09-2013, 19:42
Тоді практично lamacchina є egr вже повернуто, але не помістили в мапо, отже, від пошкодження його на цей шлях, але залишаючись повернений ще несправність? чи можете ви сказати мені щось навіть на гвинтах. у теплом, так і в перший раз, що я роблю...я скачав файл на форумі і тільки x studio прямо зараз, тому що я не міг читати файл машини grazzie ще не все

sno74
11-09-2013, 21:17
ви повинні розмістити його в тому, що закони, може бути, ми можемо допомогти, а не інший взяв dl форум.........

frantik3
11-09-2013, 22:47
поштовий файл машини і мод, який ви зробили

angelolsp
12-09-2013, 01:20
ви повинні розмістити його в тому, що закони, може бути, ми можемо допомогти, а не інший взяв dl форум.........

Тоді хлопці, можливо, я висловив зло, автомобіль не має modifice в ебу вони просто заткнуть l egr фізично...і, отже, від пошкодження зараз, з поправкою, що я зробив на qst файлу, який потім фару навіть на машини індикатор залишиться горіти або може залишитися, навіть фізично..x відносно l стартера може abdare?

ugoboss
12-09-2013, 07:11
якщо egr в закритому, добре карта може бути закрита навіть фізично, що не помилка, але " те, що вам говорять і те, що марно, що місця тестовий файл, щоб побачити, якщо це добре, читати свою з машини, відредагуйте його, а потім місця, управління.

sno74
12-09-2013, 08:41
ок я зрозумів, але чому? ви хочете зробити мод на нову карту ? у машині читати файл, зробіть мод, тобто місця, ori і mod, cos? давайте подивимося, якщо ви зробили роботу правильно, якщо ви хочете, ви також запуск в холод.......edc 16 на групи vag іноді мода повторюється більше очок за це ? марно працювати на файл, який не ? ваш.......

angelolsp
12-09-2013, 11:36
Ок, я хотів би це зробити тут, щоб вивчити його, тому що машину я не можу тримати його дуже...так sistemavi l egr стартера я писав і consegnavo в день

alex68
12-09-2013, 12:33
дорогий ангел, кажу тобі з досвіду, жив, коли проводяться такі роботи, приділіть трохи часу, правило n1-чому? ви ніколи не знаєте, що може? трапитися під час запису файлу, а потім ви повинні перейти в bdm, а потім мораль іноді вона займає і день х вийти, що й інші ? як ви сказали, всі колеги в попередніх постах.

ugoboss
12-09-2013, 12:34
Ок, я хотів би це зробити тут, щоб вивчити його, тому що машину я не можу тримати його дуже...так sistemavi l egr стартера я писав і consegnavo в день

ніколи не поспішай робити всі ці речі, говоріть ясно з клієнтом, тому що проблема може бути завжди з-за рогу.

angelolsp
12-09-2013, 16:56
ок, спасибі, останнє, що раніше метод, щоб закрити його, і права немає? просто не можу читати вас терр? в курсі