Перегляд Повної Версії : Несправності системи рециркуляції ог Vag
angelolsp
11-09-2013, 18:29
Всім привіт, якщо я закрию l Egr на vag edc16, як правило, методом tappandola мене несправність?
frantik3
11-09-2013, 18:39
що метод?
поштова орі, і моделювання, і подивимося, може бути, у вас залишилося кілька шматочків басейн............. edc 16 vag ? головки блоку, якщо ви хочете після мод можна поставить навіть lamierino..........
на vag edc16, як на ті групи fiat просто закрити картку, не потрібно закривати їх фізично, все, що не заблоковані відкритими або які вступили в електричній частині маршруту, в цьому випадку загоряється контрольна лампа
на vag edc16, як на ті групи fiat просто закрити картку, не потрібно закривати їх фізично, все, що не заблоковані відкритими або які вступили в електричній частині маршруту, в цьому випадку загоряється контрольна лампа
Я згоден...
angelolsp
11-09-2013, 19:42
Тоді практично lamacchina є egr вже повернуто, але не помістили в мапо, отже, від пошкодження його на цей шлях, але залишаючись повернений ще несправність? чи можете ви сказати мені щось навіть на гвинтах. у теплом, так і в перший раз, що я роблю...я скачав файл на форумі і тільки x studio прямо зараз, тому що я не міг читати файл машини grazzie ще не все
ви повинні розмістити його в тому, що закони, може бути, ми можемо допомогти, а не інший взяв dl форум.........
frantik3
11-09-2013, 22:47
поштовий файл машини і мод, який ви зробили
angelolsp
12-09-2013, 01:20
ви повинні розмістити його в тому, що закони, може бути, ми можемо допомогти, а не інший взяв dl форум.........
Тоді хлопці, можливо, я висловив зло, автомобіль не має modifice в ебу вони просто заткнуть l egr фізично...і, отже, від пошкодження зараз, з поправкою, що я зробив на qst файлу, який потім фару навіть на машини індикатор залишиться горіти або може залишитися, навіть фізично..x відносно l стартера може abdare?
якщо egr в закритому, добре карта може бути закрита навіть фізично, що не помилка, але " те, що вам говорять і те, що марно, що місця тестовий файл, щоб побачити, якщо це добре, читати свою з машини, відредагуйте його, а потім місця, управління.
ок я зрозумів, але чому? ви хочете зробити мод на нову карту ? у машині читати файл, зробіть мод, тобто місця, ori і mod, cos? давайте подивимося, якщо ви зробили роботу правильно, якщо ви хочете, ви також запуск в холод.......edc 16 на групи vag іноді мода повторюється більше очок за це ? марно працювати на файл, який не ? ваш.......
angelolsp
12-09-2013, 11:36
Ок, я хотів би це зробити тут, щоб вивчити його, тому що машину я не можу тримати його дуже...так sistemavi l egr стартера я писав і consegnavo в день
дорогий ангел, кажу тобі з досвіду, жив, коли проводяться такі роботи, приділіть трохи часу, правило n1-чому? ви ніколи не знаєте, що може? трапитися під час запису файлу, а потім ви повинні перейти в bdm, а потім мораль іноді вона займає і день х вийти, що й інші ? як ви сказали, всі колеги в попередніх постах.
Ок, я хотів би це зробити тут, щоб вивчити його, тому що машину я не можу тримати його дуже...так sistemavi l egr стартера я писав і consegnavo в день
ніколи не поспішай робити всі ці речі, говоріть ясно з клієнтом, тому що проблема може бути завжди з-за рогу.
angelolsp
12-09-2013, 16:56
ок, спасибі, останнє, що раніше метод, щоб закрити його, і права немає? просто не можу читати вас терр? в курсі