Прагляд Поўнай Версіі : Няспраўнасці сістэмы рэцыркуляцыі ог Vag
angelolsp
11-09-2013, 18:29
Усім прывітанне, калі я зачыню l Egr на vag edc16 з, як правіла, метадам tappandola мяне няспраўнасць?
frantik3
11-09-2013, 18:39
што метад?
паштовы врі, і мадэляванне, і паглядзім, можа быць, у вас засталося некалькі кавалачкаў басейн............. edc 16 vag ? галоўкі блока, калі вы хочаце пасля мод можна паставіць нават lamierino..........
на vag edc16, як на тыя групы fiat проста зачыніць карту, не трэба зачыняць іх фізічна, усе, што не заблакаваныя адкрытымі або якія ўступілі ў электрычнай частцы маршруту, у гэтым выпадку загараецца кантрольная лямпа
на vag edc16, як на тыя групы fiat проста зачыніць карту, не трэба зачыняць іх фізічна, усе, што не заблакаваныя адкрытымі або якія ўступілі ў электрычнай частцы маршруту, у гэтым выпадку загараецца кантрольная лямпа
Я згодны...
angelolsp
11-09-2013, 19:42
Тады практычна lamacchina есць egr ужо звернута, але не змясцілі ў мапо, такім чынам, ад пашкоджанні яго ў гэты шлях, але застаючыся павернутым яшчэ няспраўнасць? ці можаце вы сказаць мне што-то нават на яд у цеплым, так і ў першы раз, што я раблю...файл я запампаваў на форуме і толькі x studio прама цяпер, таму што я не мог чытаць файл машыны grazzie яшчэ не ўсе
вы павінны размясціць яго ў тым, што законы, можа быць, мы можам дапамагчы, а не іншы ўзяў dl форум.........
frantik3
11-09-2013, 22:47
паштовы файл машыны і мод, які вы зрабілі
angelolsp
12-09-2013, 01:20
вы павінны размясціць яго ў тым, што законы, можа быць, мы можам дапамагчы, а не іншы ўзяў dl форум.........
Тады хлопцы, магчыма, я выказаў зло, аўтамабіль не мае modifice ў эбу яны проста заткнуты l egr фізічна...і, такім чынам, ад пашкоджанні зараз, з папраўкай, што я зрабіў на qst файла, які затым фару нават на машыны індыкатар застанецца гарэць ці можа застацца, нават фізічна..x дачыненні да l стартара можа abdare?
калі egr ў закрытым, добра карта можа быць зачыненая нават фізічна, што не памылка, але " тое, што вам гавораць і тое, што бескарысна, што месца тэставы файл, каб убачыць, калі гэта добра, чытаць сваю з машыны, адрэдагуйце яго, а затым месца, кіравання.
ок, я зразумеў, але чаму? вы хочаце зрабіць мод на новую карту ? у машыне чытаць файл, зрабіце мод, то есць месцы, ori і mod, cos? давайце паглядзім, калі вы зрабілі працу правільна, калі вы хочаце, вы таксама запуск у холад.......edc 16 на групу vag часам мода паўтараецца больш ачкоў за гэта ? бескарысна працаваць на файл, які не ? ваш.......
angelolsp
12-09-2013, 11:36
Ок, я хацеў бы зрабіць гэта тут, каб пазнаць яго, таму што машыну я не магу трымаць яго вельмі...так sistemavi l egr і стартара я пісаў і consegnavo ў дзень
дарагі анел, кажу табе з вопыту, жыў, калі праводзяцца такога роду працы, надасце трохі часу, правіла n1-чаму? вы ніколі не ведаеце, што можа? здарыцца падчас запісу файла, а затым вы павінны перайсці ў bdm, а затым мараль часам яна займае і дзень х выйсці, што і астатнія ? як вы сказалі, усе калегі ў папярэдніх пастах.
Ок, я хацеў бы зрабіць гэта тут, каб пазнаць яго, таму што машыну я не магу трымаць яго вельмі...так sistemavi l egr і стартара я пісаў і consegnavo ў дзень
ніколі не спяшаецеся рабіць гэтыя рэчы, кажаце ясна з кліентам, таму што праблема можа быць заўседы за вуглом.
angelolsp
12-09-2013, 16:56
ок, дзякуй, апошняе, што па-ранейшаму метад, каб закрыць яго, і правы няма? то проста не магу чытаць вас терр? у курсе