КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Няспраўнасці сістэмы рэцыркуляцыі ог Vag

angelolsp
11-09-2013, 18:29
Усім прывітанне, калі я зачыню l Egr на vag edc16 з, як правіла, метадам tappandola мяне няспраўнасць?

frantik3
11-09-2013, 18:39
што метад?

sno74
11-09-2013, 19:03
паштовы врі, і мадэляванне, і паглядзім, можа быць, у вас засталося некалькі кавалачкаў басейн............. edc 16 vag ? галоўкі блока, калі вы хочаце пасля мод можна паставіць нават lamierino..........

ugoboss
11-09-2013, 19:26
на vag edc16, як на тыя групы fiat проста зачыніць карту, не трэба зачыняць іх фізічна, усе, што не заблакаваныя адкрытымі або якія ўступілі ў электрычнай частцы маршруту, у гэтым выпадку загараецца кантрольная лямпа

egs
11-09-2013, 19:42
на vag edc16, як на тыя групы fiat проста зачыніць карту, не трэба зачыняць іх фізічна, усе, што не заблакаваныя адкрытымі або якія ўступілі ў электрычнай частцы маршруту, у гэтым выпадку загараецца кантрольная лямпа

Я згодны...

angelolsp
11-09-2013, 19:42
Тады практычна lamacchina есць egr ужо звернута, але не змясцілі ў мапо, такім чынам, ад пашкоджанні яго ў гэты шлях, але застаючыся павернутым яшчэ няспраўнасць? ці можаце вы сказаць мне што-то нават на яд у цеплым, так і ў першы раз, што я раблю...файл я запампаваў на форуме і толькі x studio прама цяпер, таму што я не мог чытаць файл машыны grazzie яшчэ не ўсе

sno74
11-09-2013, 21:17
вы павінны размясціць яго ў тым, што законы, можа быць, мы можам дапамагчы, а не іншы ўзяў dl форум.........

frantik3
11-09-2013, 22:47
паштовы файл машыны і мод, які вы зрабілі

angelolsp
12-09-2013, 01:20
вы павінны размясціць яго ў тым, што законы, можа быць, мы можам дапамагчы, а не іншы ўзяў dl форум.........

Тады хлопцы, магчыма, я выказаў зло, аўтамабіль не мае modifice ў эбу яны проста заткнуты l egr фізічна...і, такім чынам, ад пашкоджанні зараз, з папраўкай, што я зрабіў на qst файла, які затым фару нават на машыны індыкатар застанецца гарэць ці можа застацца, нават фізічна..x дачыненні да l стартара можа abdare?

ugoboss
12-09-2013, 07:11
калі egr ў закрытым, добра карта можа быць зачыненая нават фізічна, што не памылка, але " тое, што вам гавораць і тое, што бескарысна, што месца тэставы файл, каб убачыць, калі гэта добра, чытаць сваю з машыны, адрэдагуйце яго, а затым месца, кіравання.

sno74
12-09-2013, 08:41
ок, я зразумеў, але чаму? вы хочаце зрабіць мод на новую карту ? у машыне чытаць файл, зрабіце мод, то есць месцы, ori і mod, cos? давайце паглядзім, калі вы зрабілі працу правільна, калі вы хочаце, вы таксама запуск у холад.......edc 16 на групу vag часам мода паўтараецца больш ачкоў за гэта ? бескарысна працаваць на файл, які не ? ваш.......

angelolsp
12-09-2013, 11:36
Ок, я хацеў бы зрабіць гэта тут, каб пазнаць яго, таму што машыну я не магу трымаць яго вельмі...так sistemavi l egr і стартара я пісаў і consegnavo ў дзень

alex68
12-09-2013, 12:33
дарагі анел, кажу табе з вопыту, жыў, калі праводзяцца такога роду працы, надасце трохі часу, правіла n1-чаму? вы ніколі не ведаеце, што можа? здарыцца падчас запісу файла, а затым вы павінны перайсці ў bdm, а затым мараль часам яна займае і дзень х выйсці, што і астатнія ? як вы сказалі, усе калегі ў папярэдніх пастах.

ugoboss
12-09-2013, 12:34
Ок, я хацеў бы зрабіць гэта тут, каб пазнаць яго, таму што машыну я не магу трымаць яго вельмі...так sistemavi l egr і стартара я пісаў і consegnavo ў дзень

ніколі не спяшаецеся рабіць гэтыя рэчы, кажаце ясна з кліентам, таму што праблема можа быць заўседы за вуглом.

angelolsp
12-09-2013, 16:56
ок, дзякуй, апошняе, што па-ранейшаму метад, каб закрыць яго, і правы няма? то проста не магу чытаць вас терр? у курсе