КПК

Перегляд Повної Версії : УНІВЕРСАЛ, 2000 16 ТУРБІНИ шляху відразу ж після відображення

Alecsx
10-09-2013, 16:24
Привіт всім

Співставляється в дорозі без перевірок на умовах фап
близько 10 км, а потім аварії турбіни. гайки disintegrata.

машина з 130000 км, але ніколи не мав проблем з fap або інший

питання: при зіставленні автомобіль, який не ? нової, мають бути прийняті особливі заходи обережності, перш ніж rimapparla або defapparla?

я міг би дати приріст близько 30%, без defapparla?

я хотів би зрозуміти, що ? успіх
дякую

SandroMarciano
10-09-2013, 17:26
Кожна машина ? у разі, якщо ви говорите про 30% приросту, але повідомив, що, і з якого... числа, без розміщення.
Поштою карту, то я можу/ми можемо сказати, якщо винен ? через карти чи ні. Якщо dpf не створює проблем, турбіни, звичайно, якщо зіставляється, в точках, в яких повинен бути залишений оригінальний пу? також може бути дуже шкідливо...

voglioimparare
10-09-2013, 17:27
привіт,що, як правило, збільшується, так як ви дали? пояснити краще...;)

Alecsx
10-09-2013, 17:43
я думаю, що більше може, я сподіваюся, це зроблено пристойно

Alecsx
10-09-2013, 17:46
хто я відремонтував турбіну каже, що я повинен міняти масло в pi? часто.... освистувати його міняти кожні 30 тисяч..l

voglioimparare
10-09-2013, 18:08
люб'язно,ви також можете пояснити, що у вас збільшується і як? я не можу завантажити ще вкладення, і якщо б я хотів дати тобі свою думку я не можу це зробити;) х інших,міняти масло кожні 30000 км, а самогубство х автомобілів. особливо на дизель/fap.

обличчя зі шрамом
10-09-2013, 18:20
виходячи з того, що я бачив, не ? хороша карта, але я не думаю, що така карта може тріснути турбіни, в 10 хвилинах їзди від готелю.
пу? бути, не ? минуле масло бачив, що ви робите заміни кожні 30000, і союз розпався.

Alecsx
10-09-2013, 18:24
виходячи з того, що я бачив, не ? хороша карта, але я не думаю, що така карта може тріснути турбіни, в 10 хвилинах їзди від готелю.
пу? бути, не ? минуле масло бачив, що ви робите заміни кожні 30000, і союз розпався.

чому ні ? добре? поясніть краще ..

giuseppe1374
10-09-2013, 18:40
проблеми ви також можете побачити на турбіну маршрут, чому? якщо і з-за відсутності масла, ви бачите, і якщо revisionatore вам сказав, що є? ? тому що, дивлячись на неї
бачите, чому "розрив"

SandroMarciano
10-09-2013, 18:53
Карту я думаю, що можна, принаймні, що підійшов дуже поломки, були поліпшені карти, пов'язані з duty регенерації, тому дуже важливо, pi? були порушені деякі карти по ефективності ТС, що ви повинні бачити, як це роблять варіювати тиск.
Масло, якщо хороша якість? і якщо long life drive пу? також продовжувати ті км, які очевидні, не ? у toccasano для органів, різних...
Для мій особистий досвід з selenia я зробив близько 34000km з dpf і карту.

обличчя зі шрамом
10-09-2013, 19:40
чому ні ? добре? поясніть краще ..
я кажу, що мені не подобається, чому? збільшення даних не підходять один до одного, але ви дали приростів стаціонарні,тип turbo, ти дав 150 по всій карті,то ж, з обмежувачами та іншими картами.тобто карта, як сказав сандро, доторкніться до екрану maniena не правильно.? способи зіставляти і у кожного свій.
? як я повторюю, я не думаю, що така карта ламається в 10 хвилинах їзди від готелю.

Alecsx
10-09-2013, 22:05
Карту я думаю, що можна, принаймні, що підійшов дуже поломки, були поліпшені карти, пов'язані з duty регенерації, тому дуже важливо, pi? були порушені деякі карти по ефективності ТС, що ви повинні бачити, як це роблять варіювати тиск.
Масло, якщо хороша якість? і якщо long life drive пу? також продовжувати ті км, які очевидні, не ? у toccasano для органів, різних...
Для мій особистий досвід з selenia я зробив близько 34000km з dpf і карту.

ок. зараз я намагаюся побачити, якщо я можу визначити недоліки, які ти перерахував, а вже без карти зібрати, тому що я не довіряю більше. якщо я можу запитати, принаймні, в цій другій картою, якщо я закрита і dpf. дякую

Alecsx
11-09-2013, 00:11
зроблено так може працювати???
я зробив видалення dpf разів . я просто не можу зрозуміти, якщо і зроблено добре. якщо мені хто-небудь підтвердження ? правильно я намагаюся, щоб заблокувати egr. спасибі всім допомоги

jolidj
11-09-2013, 00:45
вибачте, питання . ви змінили cn драйвери або x, які ви знаєте карти, які ви зачепили....
ви торкніться карти-не годиться. cn перша зміна, і маршрут відразу ж, або ви зробили з км??

Alecsx
11-09-2013, 08:06
Менш ніж в 10 км від готелю. Істина? ? ? що, оскільки я намагаюся дізнатися, я дав укладачів.і цю карту він оплачений soldoni на форумі. Той перепусток для моєї, чому? бачив, що сталося, я не хочу дебати за наступними темами заборонені, ніхто, принаймні, до тих пір поки я не впевнений .

sportknight
11-09-2013, 09:08
ви повинні робити це, чому? цюй? карти не повинні продавати, крім тих, онлайн-сервіс...

sportknight
11-09-2013, 09:09
а 30000km для масла занадто багато...слід передбачити, особливо з dpf, і якщо у вас велике місто?...

voglioimparare
11-09-2013, 10:46
Менш ніж в 10 км від готелю. Істина? ? ? що, оскільки я намагаюся дізнатися, я дав укладачів.і цю карту він оплачений soldoni на форумі. Той перепусток для моєї, чому? бачив, що сталося, я не хочу дебати за наступними темами заборонені, ніхто, принаймні, до тих пір поки я не впевнений .

msport (exil77grande)
11-09-2013, 12:14
щиро карту і це дуже спірно, і якщо не rompevi турбіна відразу, звичайно, intasavi fap після декількох км.

jolidj
11-09-2013, 13:56
між тим, системи, турбіни , виключіть dpf, а потім повернути карту з 0.

SandroMarciano
11-09-2013, 19:02
Зателефонувати зареєстрований професіонал, хто зробив цей****роботи ? образа в категорії, у мене немає проблем, щоб сказати їй про це в обличчя...

Якщо ви хочете спробувати зробити це самостійно, дотримуючись драйвери не ризикуєте, нічого, залишаючись спокійним кроком), потім перед завантаженням, ви завжди знайдете коментарі на форумі. Рада, що я даю ? кинути це абсолютно, що не з'? нічого хорошого, і почати з****.

Alecsx
11-09-2013, 21:53
Зателефонувати зареєстрований професіонал, хто зробив цей****роботи ? образа в категорії, у мене немає проблем, щоб сказати їй про це в обличчя...

Якщо ви хочете спробувати зробити це самостійно, дотримуючись драйвери не ризикуєте, нічого, залишаючись спокійним кроком), потім перед завантаженням, ви завжди знайдете коментарі на форумі. Рада, що я даю ? кинути це абсолютно, що не з'? нічого хорошого, і почати з****.

Спасибі Сандро за втіху .
справа в тому, що експериментувати я прив'язаний машина, і це нормально, я defappate інших і йдуть добре..
тільки, що мені не хочеться робити експерименти на машинах клієнтів і cos? я допомогти професіонал. тільки, що не отримав ніякої вигоди . тут вперед зробити? лише зміни, які я розумію.

Alecsx
11-09-2013, 22:00
ОК, МАШИНУ В РУХ . ПЕРЕВСТАНОВИВ, ПОМИЛКА ДАТЧИКА ТИСКУ DPF.

Я заявляю, карту робить навіс золота, перш ніж почати розбирати . в діагноз я зробив виходячи регенерації до мене, що пропала турбіна.

Тепер, що я роблю ,навантаження ще мапу ori cos? від скидання помилки, або я намагаюся видалити їх діагноз?

SandroMarciano
12-09-2013, 00:02

Я заявляю, карту робить навіс золота, перш ніж почати розбирати . в діагноз я зробив виходячи регенерації до мене, що пропала турбіна.

Тепер, що я роблю ,навантаження ще мапу ori cos? від скидання помилки, або я намагаюся видалити їх діагноз?

якщо ви спробували регенерації примусової турбіни повністю KO, ви, ймовірно, тільки заповнені, далі фільтр, крім того, коли щілини погано, турбіни, олія йде в трубу і, якщо є ? dpf, а також на те,... спробуйте стерти помилку, і якщо його відразу змусити нас на кілька км, супер дороги, щоб змусити його прибирати.

Alecsx
12-09-2013, 00:15
Спасибі, Сандро , завтра з ранку спробую .

sno74
12-09-2013, 00:16
я в повному....
але вибачте, але перед установкою турбо можна було й чистити fap я використовую миючий засіб, залишаю у ванній на ніч, потім промити його водою, потім, як каже сандро піти на супер дорозі і розігрівати добре fap.......

Alecsx
12-09-2013, 01:00
Я не ? прийшов на розум. Тоді ж, як тільки зрозуміла, що працює defappo.. хто-небудь знає, якщо на цій Ecusafe або коли вони добре працюють?

ugoboss
12-09-2013, 07:14

більш fap масло може що намазав датчик тиску в роздільного, вже траплялося.

gick
13-09-2013, 01:27

Alecsx
13-09-2013, 10:08
більш fap масло може що намазав датчик тиску в роздільного, вже траплялося.

де я можу його знайти ? на dpf або раніше ? та тому, що dpf, то я повинен видалити тільки карту ? повний. дякую

Alecsx
13-09-2013, 10:23

ugoboss
13-09-2013, 12:20
де я можу його знайти ? на dpf або раніше ? та тому, що dpf, то я повинен видалити тільки карту ? повний. дякую

дотримуйтесь трубку/все, що від fap і прибуття на датчик тиску, як правило, і поруч із двигуном.