Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : УНІВЕРСАЛ, 2000 16 ТУРБІНЫ шляху адразу ж пасля адлюстравання

Alecsx
10-09-2013, 16:24
Прывітанне ўсім

Супастаўляецца ў дарозе без праверак на ўмовах фап
каля 10 км, а затым аварыі турбіны. гайкі disintegrata.

машына з 130000 км, але ніколі не меў праблем з fap або іншы

пытанне: пры супастаўленні аўтамабіль, які не ? новай, павінны прымацца спецыяльныя меры засцярогі, перш чым rimapparla або defapparla?

я мог бы даць прырост каля 30%, без defapparla?

я хацеў бы зразумець, што ? поспех
дзякуй

SandroMarciano
10-09-2013, 17:26
Кожная машына ? у выпадку, калі вы кажаце пра 30% прыросту, але паведаміў, што, і з якога... ліку, без размяшчэння.
Пошце карту, то я магу/мы можам сказаць, калі вінаваты ? з-за карты або няма. Калі dpf не стварае праблем, турбіны, вядома, калі супастаўляецца, у кропках, у якіх павінен быць пакінуты арыгінальны пу? таксама можа быць вельмі шкодна...

voglioimparare
10-09-2013, 17:27
прывітанне,што, як правіла, павялічваецца, так як вы далі? растлумачыць лепш...;)

Alecsx
10-09-2013, 17:43
я думаю, што больш не можа, я спадзяюся, гэта зроблена прыстойна

Alecsx
10-09-2013, 17:46
хто я адрамантаваў турбіну кажа, што я павінен змяняць алей у pi? часта.... асвістваць яго мяняць кожныя 30 тысяч..l

voglioimparare
10-09-2013, 18:08
ласкава,вы таксама можаце растлумачыць, што ў вас павялічваецца і як? я не магу спампаваць яшчэ ўкладанні, і калі б я хацеў даць табе свае меркаванне я не магу гэта зрабіць;) х астатніх,змяняць алей кожныя 30000 км, а самагубства х аўтамабіляў. асабліва на дызель/fap.

твар са шнарам
10-09-2013, 18:20
зыходзячы з таго, што я бачыў, не ? добрая карта, але я не думаю, што такая карта можа трэснуць турбіны, у 10 хвілінах язды ад гатэля.
пу? быць, не ? мінулае алей бачыў, што вы робіце замены кожныя 30000, і саюз распаўся.

Alecsx
10-09-2013, 18:24
зыходзячы з таго, што я бачыў, не ? добрая карта, але я не думаю, што такая карта можа трэснуць турбіны, у 10 хвілінах язды ад гатэля.
пу? быць, не ? мінулае алей бачыў, што вы робіце замены кожныя 30000, і саюз распаўся.

чаму няма ? добра? растлумачце лепш ..

giuseppe1374
10-09-2013, 18:40
праблемы вы таксама можаце ўбачыць на турбіну маршрут, чаму? калі і з-за адсутнасці алею, вы бачыце, і калі revisionatore вам сказаў, што есць? ? таму што, гледзячы на яе
бачыце, чаму "разрыў"

SandroMarciano
10-09-2013, 18:53
Карту я думаю, што можна, па меншай меры, што падышоў вельмі паломкі, былі палепшаны некаторыя карты, звязаныя з duty у рэгенерацыі, таму вельмі важна, у pi? былі закрануты некаторыя карты па эфектыўнасці МС, што вы павінны бачыць, як гэта робяць вар'іраваць ціск.
Алей, калі добрае якасць? і калі long life drive пу? таксама працягваць тыя км, якія відавочныя, не ? у toccasano для органаў, розных...
Для мой асабісты досвед з selenia я зрабіў каля 34000km з dpf і карту.

твар са шнарам
10-09-2013, 19:40
чаму няма ? добра? растлумачце лепш ..
я кажу, што мне не падабаецца, чаму? павелічэнне дадзеных не падыходзяць адзін да аднаго, але вы далі прырашчэння стацыянарныя,тып turbo, ты даў 150 па ўсей карце,тое ж, з абмежавальнікамі і іншымі картамі.то есць карта, як сказаў сандра, дакраніцеся да экрана ў maniena не правільна.? спосабы супастаўляць і ў кожнага свой.
? як я паўтараю, я не думаю, што такая карта ламаецца ў 10 хвілінах язды ад гатэля.

Alecsx
10-09-2013, 22:05
Карту я думаю, што можна, па меншай меры, што падышоў вельмі паломкі, былі палепшаны некаторыя карты, звязаныя з duty у рэгенерацыі, таму вельмі важна, у pi? былі закрануты некаторыя карты па эфектыўнасці МС, што вы павінны бачыць, як гэта робяць вар'іраваць ціск.
Алей, калі добрае якасць? і калі long life drive пу? таксама працягваць тыя км, якія відавочныя, не ? у toccasano для органаў, розных...
Для мой асабісты досвед з selenia я зрабіў каля 34000km з dpf і карту.

ок. цяпер я спрабую ўбачыць, калі я магу вызначыць недахопы, якія ты пералічыў, а ўжо без карты сабраць, таму што я не давяраю больш. калі я магу спытаць, па меншай меры, у гэтай другой картай, калі я зачынена і dpf. дзякуй

Alecsx
11-09-2013, 00:11
зроблена так можа працаваць???
я зрабіў выдаленне dpf з раз . я проста не магу зразумець, калі і зроблена добра. калі мне хто-небудзь пацверджання ? правільна я стараюся, каб заблакаваць сістэмы рэцыркуляцыі ог. дзякуй усім у дапамогі

jolidj
11-09-2013, 00:45
прабачце, пытанне . вы змянілі cn драйверы або x, якія вы ведаеце карты, якія вы закранулі....
вы краніце карты-не падыходзіць. cn першае змяненне, і маршрут адразу ж, або вы зрабілі з<??

Alecsx
11-09-2013, 08:06
Менш чым у 10 км ад гатэля. Ісціна? ? ? што, паколькі я спрабую даведацца, я даў складальнікаў.і гэтую карту ен аплочаны soldoni на форуме. Той пропускаў для маей, чаму? бачыў, што адбылося, я не хачу дэбаты па наступных тэмах забароненыя, ніхто, па меншай меры, да таго часу, пакуль я не ўпэўнены .

sportknight
11-09-2013, 09:08
вы павінны рабіць гэта, чаму? цюй? карты не павінны прадаваць, акрамя таго, онлайн-сэрвіс...

sportknight
11-09-2013, 09:09
а 30000km для алею занадта шмат...належыць прадбачыць, асабліва з dpf, і калі ў вас вялікі горад?...

voglioimparare
11-09-2013, 10:46
Менш чым у 10 км ад гатэля. Ісціна? ? ? што, паколькі я спрабую даведацца, я даў складальнікаў.і гэтую карту ен аплочаны soldoni на форуме. Той пропускаў для маей, чаму? бачыў, што адбылося, я не хачу дэбаты па наступных тэмах забароненыя, ніхто, па меншай меры, да таго часу, пакуль я не ўпэўнены .

msport (exil77grande)
11-09-2013, 12:14
шчыра карту і гэта вельмі спрэчна, і калі не rompevi турбіна адразу, вядома, intasavi fap пасля некалькіх км.

jolidj
11-09-2013, 13:56
між тым, сістэмы, турбіны , выключыце dpf, а затым вярнуць карту з 0.

SandroMarciano
11-09-2013, 19:02
Патэлефанаваць зарэгістраваны прафесіянал, хто зрабіў гэты ****працы ? абразу ў катэгорыі, у мяне няма праблем каб сказаць ей пра гэта ў твар...

Калі вы хочаце паспрабаваць зрабіць гэта самастойна, вынікаючы драйверы не рызыкуеце, нічога, застаючыся спакойным крокам), потым перад загрузкай вы заўседы знойдзеце каментары на форуме. Савет, які я даю ? кінуць гэта абсалютна, што не c'? нічога добрага, і пачаць з ****.

Alecsx
11-09-2013, 21:53
Патэлефанаваць зарэгістраваны прафесіянал, хто зрабіў гэты ****працы ? абразу ў катэгорыі, у мяне няма праблем каб сказаць ей пра гэта ў твар...

Калі вы хочаце паспрабаваць зрабіць гэта самастойна, вынікаючы драйверы не рызыкуеце, нічога, застаючыся спакойным крокам), потым перад загрузкай вы заўседы знойдзеце каментары на форуме. Савет, які я даю ? кінуць гэта абсалютна, што не c'? нічога добрага, і пачаць з ****.

Дзякуй Сандра за суцяшэнне .
справа ў тым, што эксперыментаваць я адлюстроўваецца машына, і гэта нармальна, я defappate іншых і ідуць добра..
толькі, што мне не хочацца рабіць эксперыменты на машынах кліентаў і cos? я дапамагчы прафесіянал. толькі, што не атрымаў ніякай выгады . тут наперад зрабіць? толькі змены, якія я разумею.

Alecsx
11-09-2013, 22:00
ОК, МАШЫНУ Ў РУХ . ПЕРАЎСТАЛЮЙ, ПАМЫЛКА ДАТЧЫКА ЦІСКУ DPF.

Я заяўляю, карту робіць навес золата, перш чым пачаць разбіраць . у дыягназ я зрабіў зыходзячы рэгенерацыі да мяне, што знікла турбіна.

Зараз, што я раблю ,нагрузкі яшчэ карту ori cos? ад скіду памылкі, ці я спрабую выдаліць іх дыягназ?

SandroMarciano
12-09-2013, 00:02

Я заяўляю, карту робіць навес золата, перш чым пачаць разбіраць . у дыягназ я зрабіў зыходзячы рэгенерацыі да мяне, што знікла турбіна.

Зараз, што я раблю ,нагрузкі яшчэ карту ori cos? ад скіду памылкі, ці я спрабую выдаліць іх дыягназ?

калі вы паспрабавалі прымусовай рэгенерацыі турбіны цалкам KO, вы, верагодна, толькі запоўненыя, далей фільтр, акрамя таго, калі шчыліны дрэнна, турбіны, алей ідзе ў трубу і, калі есць ? dpf, а таксама на тое,... паспрабуйце сцерці памылку, і калі яго адразу прымусіць нас на некалькі км, супер дарогі, каб прымусіць яго прыбіраць.

Alecsx
12-09-2013, 00:15
Дзякуй, Сандра , заўтра з раніцы паспрабую .

sno74
12-09-2013, 00:16
ты поўны....
але выбачайце, але перад устаноўкай турбо можна было і чысціць fap я выкарыстоўваю мыйны сродак, пакідаю ў ваннай на ноч, затым прамыць яго вадой, затым, як кажа сандра пайсці на супер дарозе і разаграваць добра fap.......

Alecsx
12-09-2013, 01:00
Я не ? прыйшоў на розум. Тады ж, як толькі зразумела, што працуе defappo.. хто-небудзь ведае, калі на гэтай Ecusafe або калі яны добра працуюць?

ugoboss
12-09-2013, 07:14

больш fap алей можа што намазаў датчык ціску ў асобным, ужо здаралася.

gick
13-09-2013, 01:27

Alecsx
13-09-2013, 10:08
больш fap алей можа што намазаў датчык ціску ў асобным, ужо здаралася.

дзе я магу яго знайсці ? на dpf ці раней ? і таму, што dpf, то я павінен выдаліць толькі карту ? поўны. дзякуй

Alecsx
13-09-2013, 10:23

ugoboss
13-09-2013, 12:20
дзе я магу яго знайсці ? на dpf ці раней ? і таму, што dpf, то я павінен выдаліць толькі карту ? поўны. дзякуй

выконвайце трубку/усе, што ад fap і прыбыцце на датчык ціску, як правіла, і побач з рухавіком.