Перегляд Повної Версії : Nexus 500 (обмін інжектор) і запуск завжди Жир
"Метрополіс"
09-09-2013, 12:24
Привіт, хлопці...у мене є nexus 500, в якому я оселився навуглерожування, так як вони змінили інжектор так як вони зробили гоночний двигун у будь-якому випадку ? все ок навуглерожування ? ок, я тільки маленькі проблеми... "холодного" запуску, коли холодно ? grasissimo і st? йдемо в психлікарню, не знаю, що ще, чорт візьми, зробити, щоб зрозуміти, як рухатися,по мірі того як піднімається температура починає smagrire і стає стабільним, навіть найменшого...я Сподіваюсь, ви можете допомогти мені зрозуміти, що, чорт візьми, c'? що не так, і особливо, де st? на виправлення або управління холодного запуску..Спасибі всім заздалегідь, хлопці.., я додаю до оригінальної карті, так що, можливо, ви можете допомогти мені щось зрозуміти.
Я перепрошую, мій досвід з 1.5 M Ducati. Ці, все, карта є завантажена вище (Monster, SS, Ducati Виступи і Золота), при запуску двигуна, і якщо ви перебуваєте в температура, як навіть від холоду, вони перший цикл, в якому насичують. Smenandoci вище, не встиг ще збагнути, де можна втрутитися, щоб змінити це якийсь "карту стартер" що? частина завжди!!!!! Я? збираюся торкніться карти палива (товстію або збільшення), відповідно, цей крок змінився і не допомогло нічого, піти і регулювання Co на холостому ходу через діагностику: був жир тільки при запуску двигуна, незалежно від його умов експлуатації. Відбувається насправді, що жарко і бажано допомогти двигунів з невеликий поштовх газів, що полегшує провертання і знищити його надлишків палива.
M999
"Метрополіс"
01-10-2013, 21:04
Звичайно, це також я помітив, з форсунки оригінал, що у стартовій частини жиру, а потім по мірі smagrisce...але от що ? зовсім інше...коли ХОЛОДНО-cio? з дуже низької температури ? настільки товстий, що не тримає навіть найменшої і залишається супер жиру фінч? не приходить до 100? температури, що відносини stechio стабілізує значення, що я вибрав...щиро st? збираюся в божевільний будинок, і я не можу зрозуміти, що, чорт візьми, пу? ...зниження? 30 балів від 01b414 в 01b449 вильоту ? ідеальна частина з доповідь на 12.2 мінімум хороший точний, на 1500 оборотів без осічку, але в той момент, коли починає підніматися температура починає smagrire з розуму і на прощання можу сказати, що це "перебір" по всій карті, що я робив раніше і тому нада робити...
Очевидно, що карта, корекція, працюю на карту уприскування не йде.
M999
"Метрополіс"
02-10-2013, 14:41
в якому сенсі не виходить? я хотів би тільки з'ясувати, де виправлення холодної прокляття....
У тому сенсі, що, працюючи на карту уприскування не виправляє дефект, ви повинні зрозуміти, де st? карту корекції, яка зчитується при кожному пуску.
M999
"Метрополіс"
02-10-2013, 19:50
gi?...є ще дві карти в результаті цих карт старий ecm однією мене, як ін'єкції, але не знаю що це таке....навіть якщо здається, що карти виправлення....