Прагляд Поўнай Версіі : Nexus 500 (абмен інжэктар) і запуск заўседы Тлушч
"Метраполіс"
09-09-2013, 12:24
Прывітанне, хлопцы...у мяне есць nexus 500, у якім я пасяліўся науглероживания, так як яны змянілі інжэктар так як яны зрабілі гоначны рухавік у любым выпадку ? усе ок науглероживания ? ок, я толькі маленькія праблемы... "халоднага" запуску, калі холадна ? grasissimo і st? ідзем у псіхлячэбніцу, не ведаю, што яшчэ, чорт вазьмі, зрабіць, каб зразумець, як рухацца,па меры таго як падымаецца тэмпература пачынае smagrire і становіцца стабільным, нават найменшага...я Спадзяюся, вы можаце дапамагчы мне зразумець, што, чорт вазьмі, c'? што не так, і асабліва, дзе st? на выпраўленне або кіравання халоднага запуску..Дзякуй усім загадзя, хлопцы.., я прыкладаю да арыгінальнай карце, так што, магчыма, вы можаце дапамагчы мне што-то зразумець.
Я прашу прабачэння, мой вопыт з 1.5 M Ducati. Гэтыя, усе, карта есць загружаная вышэй (Monster, SS, Ducati Выступы і Золата), пры запуску рухавіка, і калі вы знаходзіцеся ў тэмпература, як нават ад холаду, яны першы цыкл, у якім насычаюць. Smenandoci вышэй, не паспеў яшчэ зразумець, дзе можна ўмяшацца, каб змяніць гэта нейкі "карту стартар" што? частка заўседы!!!!! Я? збіраюся краніце карты паліва (толстею або павелічэння), адпаведна, гэты крок змяніўся і не дапамагло нічога, пайсці і рэгулявання Co на халастым ходу праз дыягностыку: быў тлушч толькі пры запуску рухавіка, незалежна ад яго ўмоў эксплуатацыі. Адбываецца на самай справе, што горача і пажадана дапамагчы рухавікоў з невялікай штуршок газаў, што палягчае раскрутка і знішчыць яго лішкаў паліва.
M999
"Метраполіс"
01-10-2013, 21:04
Вядома, гэта таксама я заўважыў, з фарсункі арыгінал, што ў стартавай частцы тлушчу, а затым па меры smagrisce...але вось што ? зусім іншае...калі ХОЛАДНА-cio? з вельмі нізкай тэмпературы ? настолькі тоўсты, што не трымае нават найменшай і застаецца супер тлушчу фінч? не прыходзіць да 100? тэмпературы, што адносіны stechio стабілізуе значэнне, што я выбраў...шчыра st? збіраюся ў вар'ят дом, і я не магу зразумець, што, чорт вазьмі, пу? ...зніжэнне? 30 балаў ад 01b414 у 01b449 вылету ? ідэальная частка з даклад на 12.2 мінімум добры дакладны, на 1500 абаротаў без асечку, але ў той момант, калі пачынае падымацца тэмпература пачынае smagrire з розуму і на развітанне магу сказаць, што гэта "перабор" па ўсей карце, што я рабіў раней і таму не нада рабіць...
Відавочна, што карта, карэкцыя, працую на карту ўпырску не сыходзіць.
M999
"Метраполіс"
02-10-2013, 14:41
у якім сэнсе не выходзіць? я хацеў бы толькі высветліць, дзе выпраўленне халоднай праклен....
У тым сэнсе, што, працуючы на карту ўпырску не выпраўляе дэфект, вы павінны зразумець, дзе st? карту карэкцыі, якая счытваецца пры кожным пуску.
M999
"Метраполіс"
02-10-2013, 19:50
gi?...есць яшчэ дзве карты ў выніку гэтых карт стары ecm адной мяне, як ін'екцыі, але не ведаю што гэта такое....нават калі здаецца, што карты выпраўленне....