Перегляд Повної Версії : Шукаю файл ori marea jtd 105 екю 0281001928
Доброго ранку, хлопці,
Я намагаюся, як назву файлу, орі Fiat Marea 1.9 JTD 105 ебу EDC15 0 281 001 928
Спасибі і гарної вам роботи
Спасибі ugoboss прости? я не flash ? порожній хтось до мене зробив пошкодження
А тепер я намагаюся, і я буду знати, дякую
у межі, якщо ви хочете дізнатися номер sw dissaldi в e2prom і читайте з програмістом, він повинен містити цифри.
Ви абсолютно праві, але в eeprom, у мене все 0 Бо я не розумію, що хотіли зробити
слід також вказати номер sw, але я це подивитися, якщо все в порядку.
як всі знають, що у нас є розділ, називається (бази даних, файли, ori), де ми всіх марок і всередині шаблонів, файли названі як треба, то тепер я видаляю ваш додаток, і ви запрошення в снд? у розділі костюми і потім вставити тут посилання, де вас в курсі,сподіваюся, буде ясно, що в наступний раз.
я не читав ніде, що якщо один запитує файл у розділі необхідно postarglielo в інший, спасибі за puntualizzazione, як тільки я на мить його розмістити в потрібному місці.
я не читав ніде, що якщо один запитує файл у розділі необхідно postarglielo в інший, спасибі за puntualizzazione, як тільки я на мить його розмістити в потрібному місці.
я розумію ваші міркування, але розкажіть мені трохи в цьому форумі, коли вам потрібно файл орі, перш ніж відкрити пост в розділі замовлення файлу кричи, що ти робиш?
я вам відповім будь ласка, дивіться, якщо це вже опубліковано в розділі банк даних,марку, а потім модель, якщо ви знайдете його добре, інакше відкрити пост, тому, якщо ви місця тут, може бути, і я кажу, може бути, використовуючи пошук знайти її, в іншому випадку залишається тут, яка потім стає пост забув і все більш і більш стара і менш помітний.
якщо ви хочете моя відповідь щиру звик використовувати кнопку "пошук, що" у будь-який форум, який я відвідую, і якщо існує те, що я шукаю, я думаю, що цю клавішу сопрягает спеціально.
якщо ви хочете моя відповідь щиру звик використовувати кнопку "пошук, що" у будь-який форум, який я відвідую, і якщо існує те, що я шукаю, я думаю, що цю клавішу сопрягает спеціально.
віддаю перевагу банк даних, серйозні,акуратні і чисті.
віддаю перевагу банк даних, серйозні,акуратні і чисті.
ви праві, і я не хочу, щоб суперечка, але я вирішив подивитися в розділі " fiat я знайшов файл, lancia Y і файлів автомагнітола fiat, щоб розблокувати canchek з подякою модератор.
ви праві, і я не хочу, щоб суперечка, але я вирішив подивитися в розділі " fiat я знайшов файл, lancia Y і файлів автомагнітола fiat, щоб розблокувати canchek з подякою модератор.
повторюю, ви можете розмістити файл орі в розділі " банк даних - fiat marea, якщо не є і вставити посилання сюди, дякую.