Перегляд Повної Версії : EDC16u1 Mappina
Привіт,
я заявляю, що я любитель, але я намагався зробити карту, дуже м'які, на цьому ебу ? встановлена на моїй A3 140cv BKD немає FAP.
Сам блок встановлюється на golf 5 серії.
Що ви думаєте про це? Думки,образи, поради та інші....
PS: сподіваюся не заслужити "Карту жарт" :D
EGR і теплий старт ок, я представляю вам зроблені з будь-якого програмного забезпечення.
Карту ? практично не існує, крім того, існують помилки в редагуванні карти.
здравствуйте, я пропоную вам вчитися трохи на форумі, перш ніж покласти руку на карту, ви побачите, що деякі речі вам буде більш ясно!
EGR і теплий старт ок, я представляю вам зроблені з будь-якого програмного забезпечення.
Карту ? практично не існує, крім того, існують помилки в редагуванні карти.
У Egr я зробив Раз, у той час як теплий старт мені допомогти...
Однак, можливо, коли я робив карту насправді я ? біг під контролем мета, тобто те, свою карту, щоб зменшити витрату палива, намагаючись дати пі? крутний момент на низьких обертах.
Помилки в картах типу які? замість цього я помітив, що де є pi? карти, ECM, в момент підтвердження, просить мене повернути кроком на карти однодумців і переконайтеся в тому, що є? відомо, що ЖАХИ, наприклад, якщо приріст ? max 10%, він на карту, подібні мітки повідомляє, типу +70%...
здравствуйте, я пропоную вам вчитися трохи на форумі, перш ніж покласти руку на карту, ви побачите, що деякі речі вам буде більш ясно!
дійсно для тих, хто має добру основу і форум пу? бути корисним, але для тих, хто намагається зрозуміти, не ? просто. C'? якийсь користувач, який займається і витрачає на пояснення речей, але завжди, чудовий вид з вікна, в моєму випадку, напрямні закріплені і тематичних карт, орієнтовану на багатьох мало і мало обговоріть в суті змін. Отже, щоб не здатися черствим і грубим, але я вважаю, ваш коментар просто недоречний і з вуаллю байдужості, іронічним.
Федеріко
leandro89
16-09-2013, 17:38
У Egr я зробив Раз, у той час як теплий старт мені допомогти...
Однак, можливо, коли я робив карту насправді я ? біг під контролем мета, тобто те, свою карту, щоб зменшити витрату палива, намагаючись дати пі? крутний момент на низьких обертах.
Помилки в картах типу які? замість цього я помітив, що де є pi? карти, ECM, в момент підтвердження, просить мене повернути кроком на карти однодумців і переконайтеся в тому, що є? відомо, що ЖАХИ, наприклад, якщо приріст ? max 10%, він на карту, подібні мітки повідомляє, типу +70%...
карти суміжних повинні змінюватися також і якщо подивитися на ці помилки кроком буйний потрібно виправити кожну карту
frantik3
16-09-2013, 17:57
карти суміжних повинні змінюватися також і якщо подивитися на ці помилки кроком буйний потрібно виправити кожну карту
точне!!!!!!
Здрастуйте, FedeX...якщо я можу сказати, мій вам apliccarti p? pi?...
кажу тобі: p? речей, які мені не сподобалися, і що ви зробили, зверніть увагу, інші теж..
наприклад, lim пара деталей, занадто мало обертів, навіть якщо зростання і скромні,перейти від 3% до 6% більше, приблизно,не рекомендую вам їх так...
у карту, що ecm називається тиском parzializzato(map1), але що в реальності ? карта лямбда-ти більше значень, у той час як цю v? зроблено негативні descittore і назва лямбда..так що якщо від золота в lamdda має значення 1, щоб не обмежувати дизельне паливо, ви повинні дати 0,8-0,9 значення, а потім опустіть дескриптор...
ви торкнулися то карти soi і бачив дизель смішно, що ви дали мені не здається так...
карти обмеження згідно з map і maf ви торкаєтеся мало, як p? все інше...
є інші речі, щоб сказати, але зараз я зупинюся тут...
у будь-якому випадку починається з moddare DW або arrichimento у прискоренні приблизно з 1500 оборотів, а потім з 50% навантаження, то приблизно..потім проходить у вас обмежувачі крутного моменту,пам'ятайте, не почати moddare з низьким числом оборотів в іншому випадку фрицца не любить...і пам'ятайте, що ці карти мають дескриптори нм...
кидає чер чернетка, який потім подивимося...
ах..який мод щодо гарячий старт??чи можу я отримати адресу будь-ласка??
мені подобається... Досконалим, він починає розуміти... :)
Здрастуйте, FedeX...якщо я можу сказати, мій вам apliccarti p? pi?...
кажу тобі: p? речей, які мені не сподобалися, і що ви зробили, зверніть увагу, інші теж..
наприклад, lim пара деталей, занадто мало обертів, навіть якщо зростання і скромні,перейти від 3% до 6% більше, приблизно,не рекомендую вам їх так...
у карту, що ecm називається тиском parzializzato(map1), але що в реальності ? карта лямбда-ти більше значень, у той час як цю v? зроблено негативні descittore і назва лямбда..так що якщо від золота в lamdda має значення 1, щоб не обмежувати дизельне паливо, ви повинні дати 0,8-0,9 значення, а потім опустіть дескриптор...
ви торкнулися то карти soi і бачив дизель смішно, що ви дали мені не здається так...
карти обмеження згідно з map і maf ви торкаєтеся мало, як p? все інше...
є інші речі, щоб сказати, але зараз я зупинюся тут...
у будь-якому випадку починається з moddare DW або arrichimento у прискоренні приблизно з 1500 оборотів, а потім з 50% навантаження, то приблизно..потім проходить у вас обмежувачі крутного моменту,пам'ятайте, не почати moddare з низьким числом оборотів в іншому випадку фрицца не любить...і пам'ятайте, що ці карти мають дескриптори нм...
кидає чер чернетка, який потім подивимося...
ах..який мод щодо гарячий старт??чи можу я отримати адресу будь-ласка??
Зараз план у мене є мало, щоб побачити все, що ти сказав :)
адреси:
від 0EEE26 в 0EEE2A і
від 0EEE38 в 0EEE3C
збільшення 900 пунктів
Grazies :)
адреси:
від 0EEE26 в 0EEE2A і
від 0EEE38 в 0EEE3C
збільшення 900 пунктів
Grazies :)
спасибі тобі :D
Я можу лише робити нотатки...
ви зачепили, навіть карти soi і бачив дизель смішно, що ви дали мені не здається так... ECM, як називає ці карти? Не повинні бути авансові платежі?
Однак я rincominciando від****
msport (exil77grande)
16-09-2013, 22:15
дійсно для тих, хто має добру основу і форум пу? бути корисним, але для тих, хто намагається зрозуміти, не ? просто. C'? якийсь користувач, який займається і витрачає на пояснення речей, але завжди, чудовий вид з вікна, в моєму випадку, напрямні закріплені і тематичних карт, орієнтовану на багатьох мало і мало обговоріть в суті змін. Отже, щоб не здатися черствим і грубим, але я вважаю, ваш коментар просто недоречний і з вуаллю байдужості, іронічним.
Федеріко
у цьому форумі 3 тем, які не перебуваєте навіть не читаю всі теми форуму, що він 10 років в активних,якщо у вас доброї волі я б сказав, що у вас є багато, щоб вчитися.
msport ви можете повідомити ці 3 обговорення, будь ласка??
мене цікавлять...
msport (exil77grande)
16-09-2013, 22:36
msport ви можете повідомити ці 3 обговорення, будь ласка??
мене цікавлять...
в одному ви точно відповіли нещодавно, роблячи компліменти авторам тому знаю що кажу.
ха..я зрозумів, і інші 2??
msport,
оповиті трапляється, що ви приходите до висновків тільки тому, що? в кінці ви отримаєте посилання, як ця:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1296-Guida-tuning-EDC16-VAG&highlight=tuning+edc16
в якої не в змозі отримати доступ, читач/учасник відлякує.
msport (exil77grande)
17-09-2013, 21:25
msport,
оповиті трапляється, що ви приходите до висновків тільки тому, що? в кінці ви отримаєте посилання, як ця:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1296-Guida-tuning-EDC16-VAG&highlight=tuning+edc16
в якої не в змозі отримати доступ, читач/учасник відлякує.
я розумію так, що не могла отримати доступ до області закриті на всьому форумі немає цікавих дискусій, які зможете використовувати як в студії,справа в тому, що виправдання, це добре, щоб увійти в цей розділ і це стосується всіх,я кажу одне,ви тут, від 4 місяців,звичайно, ви не професіонал, і, таким чином, ви не зможете використовувати нічого, щоб збагатити культурний багаж цього форуму,ви тільки що пройшли у 80-х повідомлень, але ви повинні мати доступ у зону, де фахівці з прописна P спітніли 7 сорочок, щоб отримати що-то,у всякому разі на форумі повно інформації, повно людей, яке допомагає охоче, все зрозуміти, так що якщо ви хочете рости, ви ласкаво просимо якщо ви відчуваєте, що перебуваєте в іншому місці більше інфо і тут, ви втратите час, ну ви ****** зробити свій вибір, де провести час в інтернеті.
я розумію так, що не могла отримати доступ до області закриті на всьому форумі немає цікавих дискусій, які зможете використовувати як в студії,справа в тому, що виправдання, це добре, щоб увійти в цей розділ і це стосується всіх,я кажу одне,ви тут, від 4 місяців,звичайно, ви не професіонал, і, таким чином, ви не зможете використовувати нічого, щоб збагатити культурний багаж цього форуму,ви тільки що пройшли у 80-х повідомлень, але ви повинні мати доступ у зону, де фахівці з прописна P спітніли 7 сорочок, щоб отримати що-то,у всякому разі на форумі повно інформації, повно людей, яке допомагає охоче, все зрозуміти, так що якщо ви хочете рости, ви ласкаво просимо якщо ви відчуваєте, що перебуваєте в іншому місці більше інфо і тут, ви втратите час, ну ви ****** зробити свій вибір, де провести час в інтернеті.
Але я ніколи не говорив цього... Але я думаю, я вважаю, я думаю, у них бенкет, що посилання на розділи offlimits на пост нижче "ForumPresentazione-для Початківців # Introduction-BeginnersPer початківців # Для початківців Go", як грубим, так і для тих, хто пише(власник блогу), і для тих, хто як я читає. Якщо я не пояснив, добре, наведу приклад... я пишу в початковій школі і професор. мені каже: " у школу він приходить вже? дізналися!". У будь-якому разі я не хотів зробити спір
ducati83
07-01-2014, 12:34
хлопці, я вказую цей пост, і я повинен сказати, що завдяки форуму мені вдалося багато дізнатися про те, як визначити свої реальні імена карт, або те, що вони являють....
я хотів би запитати вас:карта називається тиском parzializzato(map2) являє тиск форсунок?
у своєму першому breakpoint ? відображає значення оборотів і cio? 5000, а в другому 6000 cos? там написано?
спасибі всім
ін'єкції parzializzato (map2) кутовий тривалістю відкриття форсунки, в градусах? перетворити 0,023437...
на осях у вас оборотів(5000) та кількість? дизель в міліграмах (6000), що відповідає 60 мг...
ducati83
07-01-2014, 19:00
ок, спасибі.....ви були дуже добрі....
але, як пара, ці двигуни до тих пір, поки носять?
я бачив карти, які вище 460нм крутного моменту та обмежувач на 360 приблизно?
двигуна ці машини в s? пара ne витримує дуже багато...
єдиним обмеженням, оскільки від маховика, який погано перетравлює incremeti пара aldil? з 350-380 нм фактичні не ті файли...
крім того, турбіни не витримують великих збільшень тиску в 1,4-1,5 бар турбо ти вже на межі фізичного turbo, над яким йде в насосних та руйнує це? і те, що 140cv 16v tdi, по можливості, skatalizzato....
для 105л.з 8в ліміт ? 1,3 бар константи і max 1,6 пік....
Вітаю Манро дякую з моєї сторони для наявності? і точність, з якої допомоги.
Питання: але підготовка, як ви досягнете самостійно, або взяти участь у курсах навчання?
на жаль чи на щастя, я самоучка....
ін'єкції parzializzato (map2) кутовий тривалістю відкриття форсунки, в градусах? перетворити 0,023437...
на осях у вас оборотів(5000) та кількість? дизель в міліграмах (6000), що відповідає 60 мг...
Ще уточнення, це справедливо для будь-якого типу ECU? чи тільки для EDC16U1?
варто для edc16u1,31,34,групи vag, якщо ви переглядаєте файл eprom з tita....