Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : EDC16u1 Mappina

Fedex
08-09-2013, 15:01
Прывітанне,
я заяўляю, што я аматар, але я спрабаваў зрабіць карту, вельмі мяккія, на гэтым эбу ? устаноўленая на маей A3 140cv BKD няма FAP.
Сам блок усталеўваецца на golf 5 серыі.
Што вы думаеце пра гэта? Думкі,абразы, парады і іншыя....
PS: спадзяюся не заслужыць "Карту жарт" :D

Ghizmo
09-09-2013, 21:05
EGR і цеплы старт ок, я ўяўляю вам зробленыя з якога-небудзь праграмнага забеспячэння.
Карту ? практычна не існуе, акрамя таго, існуюць памылкі ў рэдагаванні карты.

марка
09-09-2013, 21:32
добры дзень, я прапаную вам вучыцца ледзь-ледзь на форуме, перш чым пакласці руку на карту, вы ўбачыце, што некаторыя рэчы вам будзе больш ясна!

Fedex
10-09-2013, 20:10
EGR і цеплы старт ок, я ўяўляю вам зробленыя з якога-небудзь праграмнага забеспячэння.
Карту ? практычна не існуе, акрамя таго, існуюць памылкі ў рэдагаванні карты.
У Egr я зрабіў з Раз, у той час як цеплы старт мне дапамагчы...
Аднак, магчыма, калі я рабіў карту на самай справе я ? бег пад кантролем мэта, г. зн. тое, сваю карту, каб зменшыць расход паліва, спрабуючы даць пі? крутоўны момант на нізкіх абарачэннях.
Памылкі ў картах тыпу якія? замест гэтага я заўважыў, што дзе есць pi? карты, ECM, у момант пацверджання, просіць мяне вярнуць крокам на карты аднадумцаў і пераканайцеся ў тым, што есць? вядома, што ЖАХІ, напрыклад, калі прырост ? max 10%, ен на карту, падобныя меткі паведамляе, тыпу +70%...

Fedex
16-09-2013, 14:11
добры дзень, я прапаную вам вучыцца ледзь-ледзь на форуме, перш чым пакласці руку на карту, вы ўбачыце, што некаторыя рэчы вам будзе больш ясна!
сапраўды для тых, хто мае добрую аснову і форум пу? быць карысным, але для тых, хто спрабуе зразумець, ці не ? проста. C'? нейкі карыстальнік, які займаецца і траціць на тлумачэнні рэчаў, але заўседы, выдатны выгляд з акна, у маім выпадку, накіроўвалыя замацаваны і тэматычных карт, арыентаваную на многіх мала і мала абмяркуйце у сутнасці зменаў. Такім чынам, каб не здацца чэрствым і грубым, але я лічу, ваш каментар проста недарэчны і з вэлюмам абыякавасці, іранічным.
Федэрыка

leandro89
16-09-2013, 17:38
У Egr я зрабіў з Раз, у той час як цеплы старт мне дапамагчы...
Аднак, магчыма, калі я рабіў карту на самай справе я ? бег пад кантролем мэта, г. зн. тое, сваю карту, каб зменшыць расход паліва, спрабуючы даць пі? крутоўны момант на нізкіх абарачэннях.
Памылкі ў картах тыпу якія? замест гэтага я заўважыў, што дзе есць pi? карты, ECM, у момант пацверджання, просіць мяне вярнуць крокам на карты аднадумцаў і пераканайцеся ў тым, што есць? вядома, што ЖАХІ, напрыклад, калі прырост ? max 10%, ен на карту, падобныя меткі паведамляе, тыпу +70%...
карты сумежных павінны змяняцца таксама і калі паглядзець на гэтыя памылкі крокам буяны трэба выправіць кожную карту

frantik3
16-09-2013, 17:57
карты сумежных павінны змяняцца таксама і калі паглядзець на гэтыя памылкі крокам буяны трэба выправіць кожную карту

дакладнае!!!!!!

манро
16-09-2013, 19:41
Добры дзень, FedeX...калі я магу сказаць, мой вам apliccarti p? pi?...
кажу табе: p? рэчаў, якія мне не спадабаліся, і што вы зрабілі, звярніце ўвагу, іншыя таксама..
напрыклад, lim пара дэталяў, занадта мала абаротаў, нават калі рост і сціплыя,перайсці ад 3% да 6% больш, прыкладна,не рэкамендую вам іх так...
у карту, што ecm называецца ціскам parzializzato(map1), але што ў рэальнасці ? карта лямбда-ты больш значэнняў, у той час як гэтую v? зроблена ў адмоўныя descittore і назва лямбда..так што калі ад золата ў lamdda мае значэнне 1, каб не абмяжоўваць дызельнае паліва, вы павінны даць 0,8-0,9 значэння, а затым апусціце дэскрыптар...
вы закранулі тое карты soi і бачыў дызель смешна, што вы далі мне не здаецца так...
карты абмежаванні ў адпаведнасці з map і maf вы дакранаецеся мала, як p? усе астатняе...
есць іншыя рэчы, каб сказаць, але цяпер я спынюся тут...
у любым выпадку пачынаецца з moddare DW або arrichimento ў паскарэнні прыкладна з 1500 абаротаў, а потым з 50% нагрузкі, то прыкладна..потым праходзіць ў вас абмежавальнікі крутоўнага моманту,памятаеце, не пачаць moddare з нізкім лікам абаротаў у адваротным выпадку фрицца не любіць...і памятайце, што гэтыя карты маюць дэскрыптары ў нм...
кідае чэрвень чарнавік, які потым паглядзім...
ах..які мод адносна гарачы старт??ці магу я атрымаць адрас калі ласка??

Fedex
16-09-2013, 20:07
мне падабаецца... Дасканалым, ен пачынае разумець... :)

Fedex
16-09-2013, 20:13
Добры дзень, FedeX...калі я магу сказаць, мой вам apliccarti p? pi?...
кажу табе: p? рэчаў, якія мне не спадабаліся, і што вы зрабілі, звярніце ўвагу, іншыя таксама..
напрыклад, lim пара дэталяў, занадта мала абаротаў, нават калі рост і сціплыя,перайсці ад 3% да 6% больш, прыкладна,не рэкамендую вам іх так...
у карту, што ecm называецца ціскам parzializzato(map1), але што ў рэальнасці ? карта лямбда-ты больш значэнняў, у той час як гэтую v? зроблена ў адмоўныя descittore і назва лямбда..так што калі ад золата ў lamdda мае значэнне 1, каб не абмяжоўваць дызельнае паліва, вы павінны даць 0,8-0,9 значэння, а затым апусціце дэскрыптар...
вы закранулі тое карты soi і бачыў дызель смешна, што вы далі мне не здаецца так...
карты абмежаванні ў адпаведнасці з map і maf вы дакранаецеся мала, як p? усе астатняе...
есць іншыя рэчы, каб сказаць, але цяпер я спынюся тут...
у любым выпадку пачынаецца з moddare DW або arrichimento ў паскарэнні прыкладна з 1500 абаротаў, а потым з 50% нагрузкі, то прыкладна..потым праходзіць ў вас абмежавальнікі крутоўнага моманту,памятаеце, не пачаць moddare з нізкім лікам абаротаў у адваротным выпадку фрицца не любіць...і памятайце, што гэтыя карты маюць дэскрыптары ў нм...
кідае чэрвень чарнавік, які потым паглядзім...
ах..які мод адносна гарачы старт??ці магу я атрымаць адрас калі ласка??
Цяпер план у мяне есць мала, каб убачыць усе, што ты сказаў :)
адрасы:
ад 0EEE26 ў 0EEE2A і
ад 0EEE38 ў 0EEE3C
павелічэнне 900 пунктаў
Grazies :)

манро
16-09-2013, 20:28
адрасы:
ад 0EEE26 ў 0EEE2A і
ад 0EEE38 ў 0EEE3C
павелічэнне 900 пунктаў
Grazies :)
дзякуй табе :D

Fedex
16-09-2013, 21:21

Я магу толькі рабіць нататкі...

вы закранулі тое, нават карты soi і бачыў дызель смешна, што вы далі мне не здаецца так... ECM, як называе гэтыя карты? Не павінны быць авансавыя плацяжы?

Аднак я rincominciando ад****

msport (exil77grande)
16-09-2013, 22:15
сапраўды для тых, хто мае добрую аснову і форум пу? быць карысным, але для тых, хто спрабуе зразумець, ці не ? проста. C'? нейкі карыстальнік, які займаецца і траціць на тлумачэнні рэчаў, але заўседы, выдатны выгляд з акна, у маім выпадку, накіроўвалыя замацаваны і тэматычных карт, арыентаваную на многіх мала і мала абмяркуйце у сутнасці зменаў. Такім чынам, каб не здацца чэрствым і грубым, але я лічу, ваш каментар проста недарэчны і з вэлюмам абыякавасці, іранічным.
Федэрыка

у гэтым форуме есць 3 тэмы, якія не знаходзіцеся нават не чытаю ўсе тэмы форуму, што ен 10 гадоў у актыўных,калі ў вас добрай волі я б сказаў, што ў вас есць шмат, каб вучыцца.

манро
16-09-2013, 22:26
msport вы можаце паведаміць гэтыя 3 абмеркаванне, калі ласка??
мяне вельмі цікавяць...

msport (exil77grande)
16-09-2013, 22:36
msport вы можаце паведаміць гэтыя 3 абмеркаванне, калі ласка??
мяне вельмі цікавяць...

у адным вы дакладна адказалі нядаўна, робячы кампліменты аўтарам таму ведаю што кажу.

манро
16-09-2013, 22:40
ха..я зразумеў, што і іншыя 2??

Fedex
16-09-2013, 22:46
msport,
агорнутыя здараецца, што вы прыходзіце да высновы толькі таму, што? у канцы вы атрымаеце спасылкі, як гэтая:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1296-Guida-tuning-EDC16-VAG&highlight=tuning+edc16
у якой не ў стане атрымаць доступ, чытач/удзельнік адпуджвае.

msport (exil77grande)
17-09-2013, 21:25
msport,
агорнутыя здараецца, што вы прыходзіце да высновы толькі таму, што? у канцы вы атрымаеце спасылкі, як гэтая:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1296-Guida-tuning-EDC16-VAG&highlight=tuning+edc16
у якой не ў стане атрымаць доступ, чытач/удзельнік адпуджвае.

я разумею так, што не магла атрымаць доступ да вобласці зачыненыя на ўсім форуме няма цікавых дыскусій, якія зможаце выкарыстоўваць як у студыі,справа ў тым, што апраўданне, гэта добра, каб увайсці ў гэты раздзел і гэта тычыцца ўсіх,я кажу адно,вы тут, ад 4 месяцаў,вядома, вы не прафесіянал, і, такім чынам, вы не зможаце выкарыстоўваць нічога, каб ўзбагаціць культурны багаж гэтага форуму,вы толькі што прайшлі ў 80-х паведамленняў, але вы павінны мець доступ у зону, дзе спецыялісты з прапісная P змакрэлі 7 кашуль, каб атрымаць што-то,ва ўсякім выпадку на форуме поўна інфармацыі, поўна людзей, якое дапамагае ахвотна, усе зразумець, так што калі вы хочаце расці, вы сардэчна запрашаем калі вы адчуваеце, што знаходзіцеся ў іншым месцы больш інфа і тут, вы страціце час, ну вы ****** зрабіць свой выбар, дзе правесці час у інтэрнэце.

Fedex
17-09-2013, 21:49
я разумею так, што не магла атрымаць доступ да вобласці зачыненыя на ўсім форуме няма цікавых дыскусій, якія зможаце выкарыстоўваць як у студыі,справа ў тым, што апраўданне, гэта добра, каб увайсці ў гэты раздзел і гэта тычыцца ўсіх,я кажу адно,вы тут, ад 4 месяцаў,вядома, вы не прафесіянал, і, такім чынам, вы не зможаце выкарыстоўваць нічога, каб ўзбагаціць культурны багаж гэтага форуму,вы толькі што прайшлі ў 80-х паведамленняў, але вы павінны мець доступ у зону, дзе спецыялісты з прапісная P змакрэлі 7 кашуль, каб атрымаць што-то,ва ўсякім выпадку на форуме поўна інфармацыі, поўна людзей, якое дапамагае ахвотна, усе зразумець, так што калі вы хочаце расці, вы сардэчна запрашаем калі вы адчуваеце, што знаходзіцеся ў іншым месцы больш інфа і тут, вы страціце час, ну вы ****** зрабіць свой выбар, дзе правесці час у інтэрнэце.
Але я ніколі не казаў гэтага... Але я думаю, я мяркую, я думаю, у іх баль, што спасылкі на раздзелы offlimits на пост ніжэй "ForumPresentazione-для Пачаткоўцаў # Introduction-BeginnersPer пачаткоўцаў # Для пачаткоўцаў Go", як грубым, так і для тых, хто піша(уладальнік блога), і для тых, хто як я чытае. Калі я не патлумачыў, добра, прывяду прыклад... я пішу ў пачатковай школе і прафесар. мне кажа: " у школу ен прыходзіць ужо? даведаліся!". У любым выпадку я не хацеў зрабіць спрэчка

ducati83
07-01-2014, 12:34
хлопцы, я паказваю гэты пост, і я павінен сказаць, што дзякуючы форуму мне ўдалося даведацца шмат новага пра тое, як вызначыць свае рэальныя імены карт, або тое, што яны ўяўляюць....
я хацеў бы спытаць вас:карта называецца ціскам parzializzato(map2) уяўляе ціск фарсунак?
у сваім першым: breakpoint ? адлюстроўвае значэнне абаротаў і cio? 5000, а ў другім 6000 cos? там напісана?
дзякуй усім

манро
07-01-2014, 15:06
ін'екцыі parzializzato (map2) кутняй працягласці адкрыцця фарсункі, у градусах? пераўтварыць 0,023437...
на восях ў вас абаротаў(5000) і колькасць? дызель ў миллиграммах (6000), што адпавядае 60 мг...

ducati83
07-01-2014, 19:00
ок дзякуй.....вы былі вельмі добрыя....
але, як пара, гэтыя рухавікі да таго часу, пакуль носяць?
я бачыў карты, якія вышэй 460нм крутоўнага моманту і абмежавальнік на 360 прыкладна?

манро
07-01-2014, 21:07
рухавіка гэтыя машыны ў s? пара ne вытрымлівае вельмі шмат...
адзіным абмежаваннем, паколькі ад махавік, які дрэнна пераварвае incremeti пара aldil? з 350-380 нм фактычныя не тыя файлы...
акрамя таго, турбіны не вытрымліваюць вялікіх прырашчэння ціску ў 1,4-1,5 бар турба ты ўжо на мяжы фізічнага turbo, над якім ідзе ў помпавых і разбурае гэта? і тое, што 16v 140cv tdi, па магчымасці, skatalizzato....
для 105л.з 8в ліміт ? 1,3 бар канстанты і max 1,6 пік....

wailer
09-03-2014, 10:07
Віншую Манро дзякуй з майго боку для наяўнасці? і дакладнасць, з якой дапамогі.
Пытанне: але падрыхтоўка, як вы дасягнеце самастойна, або прыняць удзел у курсах навучання?

манро
09-03-2014, 13:00
на жаль ці на шчасце, я самавук....

wailer
09-03-2014, 13:07
ін'екцыі parzializzato (map2) кутняй працягласці адкрыцця фарсункі, у градусах? пераўтварыць 0,023437...
на восях ў вас абаротаў(5000) і колькасць? дызель ў миллиграммах (6000), што адпавядае 60 мг...
Яшчэ ўдакладненне, гэта справядліва для любога тыпу ECU? ці толькі для EDC16U1?

манро
09-03-2014, 15:51
варта для edc16u1,31,34,групы vag, калі вы праглядаеце файл eprom з tita....