Перегляд Повної Версії : сумісність DDe euro5 з DDE євро 4
Привіт, хлопці,я хотів би знати, якщо хтось мені пу? допомогти з цією загадкою.
Тоді у мене є серія 3e90 177cv євро-4 , зараз я купив DDE показники, які повинні взяти владу в 197cv, але збираюся перевірити для замовлення я виявив, що це блок управління, а для євро-5 і євро та євро не 4, як моя.
Заздалегідь дякую..
вибачте , ви купили інший блок управління x збільшити резюме, або тільки модуль .
якщо, і тільки unj модулює ви можете змонтувати його спокійно, я думаю, якщо й інший ебу треба побачити, залежно від кол-tt і 2 і зрозуміти, якщо sn рівні.
вибачте , ви купили інший блок управління x збільшити резюме, або тільки модуль .
якщо, і тільки unj модулює ви можете змонтувати його спокійно, я думаю, якщо й інший ебу треба побачити, залежно від кол-tt і 2 і зрозуміти, якщо sn рівні.
І так само, ебу новий, що буде? закодовані за допомогою комбінації приладів bmw.
Проблема, і що я зрозумів тільки після її отримання, яка була на євро 5. і зараз я не думаю, що я rimborser?.. віст? який був використаний..
msport (exil77grande)
08-09-2013, 15:30
повинен бути блок управління, який має на sw продуктивності, я думаю,в будь-якому випадку на це питання, я вважаю, що можна легко відповісти технічної bmw, навіть якщо їх будуть робити тільки плутанина,по-моєму portagli машини, і блок управління, і ви це gnorri,якщо будуть проблеми, буде їх знайти, і, можливо, вирішувати питання,але якщо ти просто перепризначення на ваш не був краще, і вам варто менше?
скільки ви витратили тільки для ебу?
повинен бути блок управління, який має на sw продуктивності, я думаю,в будь-якому випадку на це питання, я вважаю, що можна легко відповісти технічної bmw, навіть якщо їх будуть робити тільки плутанина,по-моєму portagli машини, і блок управління, і ви це gnorri,якщо будуть проблеми, буде їх знайти, і, можливо, вирішувати питання,але якщо ти просто перепризначення на ваш не був краще, і вам варто менше?
скільки ви витратили тільки для ебу?
ви, як ви кажете програмного забезпечення продуктивності, що саме йому від 15квт. Я не можу взяти її в bmw з двох причин
1) і використовується, і не роблять роботу
2) знаходження пр , який робить роботу, то я повинен оновлювати техпаспорт і відповідної редакції.
Для кодування я я прилади та інструменти, але я хотів люменів на сумісність.Можливо, тут на форумі хтось зробив яку-небудь роботу, аналогічну..
Що стосується ціни, я взяв її за 250 євро , нова коштує майже 1100.
І зробити зіставленні вони сказали мені, що я повинен зробити, видалення dpf, так і в електронному вигляді, так і фізично.
giuseppe1374
08-09-2013, 16:47
я edc17?
msport (exil77grande)
08-09-2013, 18:45
20cv їх отримати без проблем, зберігаючи dpf активним, то я не розумію, що змінюється в період відновлення 20cv в карту, зберігаючи dpf активний або відновити 20cv з sw продуктивності завжди на тій же машині з dpf активний,проте, все також залежить від сумісності двох типів ecu номери bosch,hw і sw,я не думаю, що все так просто,де ти?
ви edc 17
мені зраджує, чому? я хотів тримати dde оригінал, тому в разі проблем з благодаттю я можу відновити машину.
В іншому випадку я б вибрав зіставленні і видалення dpf.
Залишилося ще 14 місяців до закінчення терміну гарантії, і я хотів би мати якийсь коня більше, так і від отримання p? двигун і в разі проблем їх зробити по гарантії ;-)
Я на Сардинії
giuseppe1374
08-09-2013, 20:02
пошти, номер обладнання і номер програмного забезпечення обох двох
пошти, номер обладнання і номер програмного забезпечення обох двох
ще не все я прочитала їх, чому? як вже? сказав, не хочу порушувати гарантію я дізнаюся, в ecu.
Однак, що продуктивність на етикетці hw 0281 017 974 sw 1039s46972
Завтра, якщо я вважаю, якщо я не можу занадто пізно, щоб працювати, читаю дані, що встановлений на машині.
кількість 1039s46972 на етикетці не реальне число sw, ви повинні підключитися і зробити id.
все минеться, одна **** чувак, може бути, є інший, який належить вам. ....
але ecu, що ви послали і незаймана??
кількість 1039s46972 на етикетці не реальне число sw, ви повинні підключитися і зробити id.
Я знав, що були рівні, але ми бачимо, що був неправий.. сьогодні я відкрив ебу продуктивності , ecu і infineon tricore TC1797.
Я підготував все для того, щоб прочитати її у човен, але в керівництві gallo2 я не знаходжу фотографії, посилання, точні для даного ебу, якщо..? одно цп не буде ? одно клемної колодки, або навпаки. І в перший раз, коли я відкриваю tricore і не експерт. Може бути, мене навчіть, як це зробити...
все минеться, одна **** чувак, може бути, є інший, який належить вам. ....
але ecu, що ви послали і незаймана??
не ? діви, але ви можете? кодувати спокійно(з умілими руками)
І я не думаю, що існують вже готові plug&play, вони йдуть за силою, закодовані за допомогою спеціального інструментарію,навіть якщо ? саме мій намір мати два ecu plug&play, щоб не втратити гарантію....
giuseppe1374
09-09-2013, 22:25
? один edc17c41? у вас є фото?
? один edc17c41? у вас є фото?
Я зробив фото, можу опублікувати?
giuseppe1374
09-09-2013, 23:15
я думаю, немає проблем, просто, що ви робите з управління вкладеннями форуму
я думаю, немає проблем, просто, що ви робите з управління вкладеннями форуму
Не можу вставити фото..
Однак, звертаючись до керівництва FGTech, piedinattura або клемної колодки і ідентична до ЕБУ edc17 BMW x1 і BMW 318 сторінках 31-32 брехати eprom, і TC1797. Сподіваюся, я пояснив..
giuseppe1374
10-09-2013, 12:50
я не розумію, чому? ви не можете вставити фото, розширений режим, прокрутіть нижче управління вкладеннями.
я не розумію, чому? ви не можете вставити фото, розширений режим, прокрутіть нижче управління вкладеннями.
Не знаю, як це зробити... дайте мені знати, якщо вони були завантажені.. я не можу бачити його
giuseppe1374
10-09-2013, 18:19
ви бачили фотографії та схему ? стор 88
giuseppe1374
10-09-2013, 18:29
вибачте за подвійний пост, я перечитав твоє втручання сторінок, а потім я зрозумів, або я думаю, що ви півень, 48 з його відповідної документації, тому на ваші документи знаходитесь схеми pag66
вибачте за подвійний пост, я перечитав твоє втручання сторінок, а потім я зрозумів, або я думаю, що ви півень, 48 з його відповідної документації, тому на ваші документи знаходитесь схеми pag66
Спасибі, знайшли!
Це-те, чому? не був,(у нас є два ручних різні, я s? мій закінчується pagina80) ? зазначено, як екю, citroen і mini... я в пошук на bmw.... завтра я бачу, щоб зробити читання в boot, і ви dir? hw/sw.
Тим часом я визначила, екю, які я в даний час монтується. Навантаження його зберігач так ви можете побачити всі дані.
Ps: як-небудь вказує на різні hw/sw bosch і hw/sw bmw?5232
giuseppe1374
10-09-2013, 22:10
я перевірив ? я бачив, на жаль, що ? іншого обладнання, і це, я думаю, може бути проблемою, але якщо у вас є діагностика, то спробуйте його ж,
але не думаю, що вам функції, додаю ori вашого ecu
файл видалено
msport (exil77grande)
11-09-2013, 11:31
я перевірив ? я бачив, на жаль, що ? іншого обладнання, і це, я думаю, може бути проблемою, але якщо у вас є діагностика, то спробуйте його ж,
але не думаю, що вам функції, додаю ori вашого ecu
а йосип, мова hw, і я хотів би нагадати, що файли ori вписуються в розділі банк даних, а потім вставити посилання в discusione в питанні.
giuseppe1374
11-09-2013, 11:51
вибачте, я думав про це пізніше? у цьому форумі ви не має можливості? редагувати повідомлення, і я не міг зробити нічого.
Сало, дайте мені знати, якщо те, як ви змогли з читанням
msport (exil77grande)
11-09-2013, 12:19
вибачте, я думав про це пізніше? у цьому форумі ви не має можливості? редагувати повідомлення, і я не міг зробити нічого.
Сало, дайте мені знати, якщо те, як ви змогли з читанням
я видалив вкладення, тому, якщо у вас є 2 хвилини можна виправити.
giuseppe1374
11-09-2013, 13:02
спасибі, тут орі Bosch EDC17CP02 0281014238_1037509475 (https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?92-bmw_Serie_3&p=58120&viewfull=1#post58120)
Привіт, я читав ебу продуктивності в boot, і завтра, якщо дивитесь? у вихідної , так і після підтвердження, якщо у вас є дві апаратні дані повинні бути ці.Завтра дар? підтвердження.
edc 17 cp09 bosch Hw 0281014238 Sw 1037509475(ecu стандарт )
edc 17 cp41 bosch Hw 0281017974 Sw 1037513575(ecu performance)
У мене є одне питання, де я сподіваюся, ви мені можете дати руку
Прямо зараз, що я і зробив в першому читанні в boot , я закидав вудку три файли з різними розмірами і розширення
EDC17-C41_All 4MB
EDC17-C41_EEprom 64KB
EDC17-C41_IntFi 4MB
Який з трьох файлів ? те, що ви, андре? у зіставити?
Після зіставлення можу написати через obd чи завжди в boot?
Тоді, якщо б мені довелося встановити водостічна труба зі вставкою датчики оригінальні , dpf, то ви повинні відключити чи ні?
msport (exil77grande)
13-09-2013, 12:19
Привіт, я читав ебу продуктивності в boot, і завтра, якщо дивитесь? у вихідної , так і після підтвердження, якщо у вас є дві апаратні дані повинні бути ці.Завтра дар? підтвердження.
edc 17 cp09 bosch Hw 0281014238 Sw 1037509475(ecu стандарт )
edc 17 cp41 bosch Hw 0281017974 Sw 1037513575(ecu performance)
У мене є одне питання, де я сподіваюся, ви мені можете дати руку
Прямо зараз, що я і зробив в першому читанні в boot , я закидав вудку три файли з різними розмірами і розширення
EDC17-C41_All 4MB
EDC17-C41_EEprom 64KB
EDC17-C41_IntFi 4MB
Який з трьох файлів ? те, що ви, андре? у зіставити?
Після зіставлення можу написати через obd чи завжди в boot?
Тоді, якщо б мені довелося встановити водостічна труба зі вставкою датчики оригінальні , dpf, то ви повинні відключити чи ні?
файл для редагування і EDC17-C41_IntFi 4MB,коли і розібрали дії завантаження, можливо, після цього ви зможете спробувати втрутитися в бд багато, у разі проблем, ви завжди можете відновити.
riusumo, це стара дискусія, тому що у мене така ж проблема, ти потім вдалося встановити dde в 184cv