Перегляд Повної Версії : думка файлу edc16c34 citroen c3 1.4hdi
cicciocar
08-09-2013, 11:40
Привіт ,я хотів би думка мод файл від мене, як на початку mappatura.Allego файл орі і файлів mod.
мапу повністю переробляти і по мені f? також пошкодження машини. вивчає всі карти, які ви зачепили, а потім виберіть.
Ну і даремно....не найменшого сенсу.
cicciocar
11-09-2013, 16:48
Всім привіт ....
Господа .. я ціную вашу думку.. але як я ніколи напис і машина v? добре ?? навпаки ? бронювали для видалення seghettamento, що він у 1200giri..
не тільки, я вирішив цю проблему, але машина v? навіть краще !
чому ви говорите, що не має мінімальний сенс ??
я sar? неправильно, звичайно, але я видалив питання, який я ...
дякую за всі відповіді
Всім привіт ....
Господа .. я ціную вашу думку.. але як я ніколи напис і машина v? добре ?? навпаки ? бронювали для видалення seghettamento, що він у 1200giri..
не тільки, я вирішив цю проблему, але машина v? навіть краще !
чому ви говорите, що не має мінімальний сенс ??
я sar? неправильно, звичайно, але я видалив питання, який я ...
дякую за всі відповіді
я не бачив карту, і, безумовно, вам вирішити ваші проблеми, але може бути, що незабаром ви виявитеся з проблемою, я впевнений, що хто вам сказав, що карту не дав вам ті думки, тільки щоб щось сказати.
SandroMarciano
11-09-2013, 20:41
давайте:
*1C1BA0 ви знаєте, що ??
*1E9BEE ? відредаговано dell'8-9% від 1.2 до 17мм^3/i... чому? потім продовжити, як ніколи?
*1EDBD8 бажає удачі, що машина має механічного регулювання тиску, altrementi бідна турбіна!
*1EFEA0 те ж саме, в іншому випадку CATABOOOOOOOOM!!! (вибачте)
*1F0C38 ви знаєте, що ??
тиску в рампі надмірно високою і з обмежувачем не підходить, я думаю, що ти не завантажується взагалі, в іншому випадку, як мінімум, ви б з ладу.
на закінчення я місце розташування ca po, можливо, намагаючись зрозуміти, де він втручається в які карти і де закінчуватися.
cicciocar
12-09-2013, 08:43
спасибі за всі корисні коментарі.
машина з цієї карти v? ну і в мене немає проблем!
і вже я не думаю, що ecm titanium, помиляєтеся, карти...
спасибі всім!!!!
msport (exil77grande)
12-09-2013, 23:26
спасибі за всі корисні коментарі.
машина з цієї карти v? ну і в мене немає проблем!
і вже я не думаю, що ecm titanium, помиляєтеся, карти...
спасибі всім!!!!
тоді, якщо ти завжди ваше переконання, дайте нам користь не розміщувати самі карти, щоб змусити нас висловлювати зауваження, які потім ігнорувати.
cicciocar
13-09-2013, 08:35
привіт, я не ігнорую ваші коментарі .. але якщо я скажу, що навіть машина не заводиться або що у мене проблеми..
що черг .. по-моєму, не ? точно-точно.
far? як ви сказали .. привіт і ще раз спасибі
msport (exil77grande)
13-09-2013, 09:03
привіт, я не ігнорую ваші коментарі .. але якщо я скажу, що навіть машина не заводиться або що у мене проблеми..
що черг .. по-моєму, не ? точно-точно.
far? як ви сказали .. привіт і ще раз спасибі
крім ігноруючи поради напишіть, а також речей, не дійсності бачив, що ніхто не написав (машина не заводиться або що у мене проблеми..
що черг), якщо це форум, то вас приймають за іншого, де будь-яка карта буде розміщена анотована негативно, і тоді вам звертаються в лічку, щоб vendertene є у вас неправильний форум,я закриваю обговорення, побачив, що карта-це кафе,логіки, а також і машина буде надійна на 100%.