КПК

Прагляд Поўнай Версіі : меркаванне файла edc16c34 citroen c3 1.4hdi

cicciocar
08-09-2013, 11:40
Прывітанне ,я хацеў бы меркаванне на мод файл ад мяне, як у пачатку mappatura.Allego файл врі і файлаў mod.

jolidj
08-09-2013, 13:36
карту цалкам перарабляць і па мне f? таксама пашкоджанні машыны. вывучае ўсе карты, якія вы закранулі, а затым выберыце.

Ghizmo
09-09-2013, 21:02
Ну і дарма....не найменшага сэнсу.

cicciocar
11-09-2013, 16:48
Усім прывітанне ....
Спадарства .. я цаню ваша меркаванне.. але як я ніколі надпіс і машына v? добра ?? наадварот ? браніравалі для выдалення seghettamento, што ен у 1200giri..
не толькі, я вырашыў гэтую праблему, але машына v? нават лепш !
чаму вы кажаце, што не мае мінімальны сэнс ??
я sar? няправільна, вядома, але я выдаліў пытанне, які я ...
дзякуй за ўсе адказы

ugoboss
11-09-2013, 19:32
Усім прывітанне ....
Спадарства .. я цаню ваша меркаванне.. але як я ніколі надпіс і машына v? добра ?? наадварот ? браніравалі для выдалення seghettamento, што ен у 1200giri..
не толькі, я вырашыў гэтую праблему, але машына v? нават лепш !
чаму вы кажаце, што не мае мінімальны сэнс ??
я sar? няправільна, вядома, але я выдаліў пытанне, які я ...
дзякуй за ўсе адказы

я не бачыў карту, і, безумоўна, вам вырашыць вашы праблемы, але можа быць, што неўзабаве вы апынецеся з праблемай, я ўпэўнены, што хто вам сказаў, што карту не даў вам тыя думкі, толькі каб што-небудзь сказаць.

SandroMarciano
11-09-2013, 20:41
давайце:
*1C1BA0 вы ведаеце, што ??
*1E9BEE ? рэдагавана dell'8-9% ад 1.2 да 17мм^3/i... чаму? затым працягнуць, як ніколі?
*1EDBD8 поспехі жадае, што машына мае механічнай рэгулявання ціску, altrementi бедная турбіна!
*1EFEA0 тое ж самае, у адваротным выпадку CATABOOOOOOOOM!!! (выбачайце)
*1F0C38 вы ведаеце, што ??
ціску ў рампы залішне высокай і з абмежавальнікам не падыходзіць, я думаю, што ты не загружаецца наогул, у адваротным выпадку, як мінімум, вы б з ладу.

у заключэнне я месцазнаходжанне ca po, магчыма, спрабуючы зразумець, дзе ен ўмешваецца ў такія карты і дзе заканчвацца.

cicciocar
12-09-2013, 08:43
дзякуй за ўсе карысныя каментары.
машына з гэтай карты v? ну і ў мяне няма праблем!
і ўжо я не думаю, што ecm titanium, памыляецеся, карты...
дзякуй усім!!!!

msport (exil77grande)
12-09-2013, 23:26
дзякуй за ўсе карысныя каментары.
машына з гэтай карты v? ну і ў мяне няма праблем!
і ўжо я не думаю, што ecm titanium, памыляецеся, карты...
дзякуй усім!!!!

тады, калі ты заўседы ваша перакананне, дайце нам карысць не размяшчаць самыя карты, каб прымусіць нас выказваць заўвагі, якія затым ігнараваць.

cicciocar
13-09-2013, 08:35
прывітанне, я не ігнарую вашыя каментары .. але калі я скажу, што нават машына не заводзіцца ці што ў мяне праблемы..
што чэргаў .. па-мойму, не ? дакладна-дакладна.
far? як вы сказалі .. прывітанне і яшчэ раз дзякуй

msport (exil77grande)
13-09-2013, 09:03
прывітанне, я не ігнарую вашыя каментары .. але калі я скажу, што нават машына не заводзіцца ці што ў мяне праблемы..
што чэргаў .. па-мойму, не ? дакладна-дакладна.
far? як вы сказалі .. прывітанне і яшчэ раз дзякуй

акрамя ігнаруючы парады напішыце, а таксама рэчаў, не рэчаіснасці бачыў, што ніхто не напісаў (машына не заводзіцца ці што ў мяне праблемы..
што чэргаў), калі гэта форум, то вас прымаюць за іншага, дзе любая карта будзе размешчана аннотированная адмоўна, і тады вам звяртаюцца ў лічку, каб vendertene есць у вас няправільны форум,я заплюшчваю абмеркаванне, убачыў, што карта-гэта кафэ,логікі, а таксама і надзейная машына будзе на 100%.