На жаль, я не магу капіяваць і ўстаўляць тэкст, які я знайшоў, каб ліміт сімвалаў, вы можаце выкарыстоўваць ўнутры паведамлення не дазваляе аперацыю, я ўстаўляю спасылку на форум, знешні Hyundai, у якім кажуць, каб зразумець сэнс і абмяркоўваць яго тут.
http://www.hyundai-club.eu/hyundai/showthread.php?8034-Manutenzioni-e-garanzia-se-la-faccio-dal-mio-meccanico-perdo-la-garanzia-NO!
калі вы адкрылі гэтую тэму, каб адказаць на мой пост пра закон гор, мне здаецца, занадта, я зірнуў на спасылкі, і мне здаецца, што я не зрабіў нічога з таго, што каротка асноўныя рэчы, якія там напісаныя, калі я не мае рацыю, то давайце пагаворым, а:)
няма, Уга не было, каб адказаць на ваш пост, у мяне адкрыты адзін новы, так што любы, хто хоча быць праінфармаваны аб тым, можа быць, у законе паказваецца, што лібералізацыя канкурэнцыі, бо кажа, што не толькі механік, любы можа мець доступ да дадзеных і запасныя часткі ад вытворцы, але можа нават працаваць з выкарыстаннем запасных частак, канкурэнтаздольныя, якія адказваюць за функцыі, названыя ў доме маці, у артыкуле гаворыцца пра планавае тэхнічнае абслугоўванне, але не забараняе гэтага дзіўнага, тое, што, магчыма, працэдура так пі? часу, чым у спецыялізаванай майстэрні, упаўнаважанай або дылер, я не ведаю, і я не сумняваюся ў гэтым, але так, што летаць там спружына, шатун пачынае мець гульні, папярочны рычаг падвескі працуе дрэнна, вы можаце? запытаць гарантыі ў любым выпадку, нават калі не вы ? патрабаванні прадстаўнікоў гэтага знака. У цяперашні час c'? вакол contoprove і contoriparazioni, што вы ? пашырыўся вельмі, не больш? cos? адкрыты нават дома маці, якія пасылаюць ужо? новых твораў і адразу.