КПК

Перегляд Повної Версії : Сумніви, egr off Fiat new браво 150cv

panterargento
06-09-2013, 08:13
Привіт всім, я б точно сумніви на закриття egr, практично довівши до нуля, два елемента управління, я хотів би знати, якщо ? доцільно привести карту "Справа? газ під назвою" на суму 1200 (для цього автомобіля), так як діагноз клапан залишається відкритим фіксованої й близько 4% (3.998%) і, відповідно, може пройти невеликої частини газу...скажімо +або - робота, f? на edc15...
Отже, cos? операція буде правильною, щоб не дати можливість? "протягів" газу, що на 4%?
Я дякую вам заздалегідь.

ugoboss
06-09-2013, 09:46
4% говорять, що вона закрита заспокойся.

panterargento
06-09-2013, 09:54
Отже, що 4% в реальності? st? вказуючи на те, що клапан ? закрита 0%?

SandroMarciano
06-09-2013, 09:57
абсолютно, з 4% відкрита машина на високих оборотах буде дуже упакована і fumerebbe на волі

panterargento
06-09-2013, 10:06
Pertfetto хлопці, велике спасибі за роз'яснення :D

cinqueturbo
06-09-2013, 17:31
Вибачте panrerargento але "браво" в питанні не ФАП?

panterargento
06-09-2013, 17:41
Ви з DPF...тому що

cinqueturbo
06-09-2013, 17:46
Ви з DPF...чому?

але і gi? До dfapata?
чому? се хто каже, що не закрити EGR s? єс як і раніше FAP активний,

panterargento
06-09-2013, 17:49
Не ? defappata...і x, чому не треба закривати з dpf активний?

cinqueturbo
06-09-2013, 17:55
Не ? defappata...і x, чому не треба закривати з dpf активний?

Баа..
він каже, що може принести проблеми з FAP,
pre-засмічення і все таке...
я не знаю, що сказати вам більше? його ліжко, і тут на форумі..
не, ніколи не робив і тому? захисна запитали..
мій питання, а не твердження.

panterargento
06-09-2013, 18:15
Як тільки він починає мені питання знімаю, тим часом, може бути, якийсь фахівець нам роз'яснює...

ugoboss
06-09-2013, 18:22
багато хто кажуть, що вони не закрили, egr, тому що під час регенерації блок управління робить роботу, даючи більше повітря в фап, інші кажуть, що з egr закритий регенерує краще..... у мене закриті багато з авто fappate і у мене ніколи не було проблем, я думаю, що ви могли відчувати себе комфортно.

panterargento
06-09-2013, 20:19

SandroMarciano
07-09-2013, 08:42
не забиває нічого, 2 прибутку мати egr навіть під час регенерації ? міф те, що машина відновлює краще, якщо egr працює

gick
07-09-2013, 16:11
питання від початківців, чому? якщо egr ? закрито, повідомляє, що ? відкрита на 4%?

ugoboss
07-09-2013, 16:21
питання від початківців, чому? якщо egr ? закрито, повідомляє, що ? відкрита на 4%?

я не можу точно відповісти, якщо запитати, хто має, складений у програмі ебу, у всякому разі, деякі діагностичні виявляється, на 3 і на деяких в 4, але' і' закритою.

kekko
08-09-2013, 16:36
я bravo 1.9 120 к.с. з dsg 2007 року. Що поліпшення ви отримали, коли клапан egr закритий?

ugoboss
08-09-2013, 20:03
я bravo 1.9 120 к.с. з dsg 2007 року. Що поліпшення ви отримали, коли клапан egr закритий?

якщо ви маєте на увазі поліпшення продуктивності, у вас немає, поліпшення є в довгостроковій перспективі, тому що труби всмоктування вас залишаються чистими, і машина продовжує працювати добре, я бачив збірників jtd fiat повністю закриті від осаду, який утворюється з допомогою вихлопних газів.

kekko
08-09-2013, 20:37
якщо ви маєте на увазі поліпшення продуктивності, у вас немає, поліпшення є в довгостроковій перспективі, тому що труби всмоктування вас залишаються чистими, і машина продовжує працювати добре, я бачив збірників jtd fiat повністю закриті від осаду, який утворюється з допомогою вихлопних газів.
Azz, добавки, ви не можете отримати той же результат?

ugoboss
08-09-2013, 22:44
залежить від ступеня засмічення, в деяких випадках були розібрані і замінені колектори, тому що не міг очистити їх.

kekko
08-09-2013, 23:11
залежить від ступеня засмічення, в деяких випадках були розібрані і замінені колектори, тому що не міг очистити їх.

Для очищення колекторів моїй машині ? просто, або я повинен звернутися з механіком? Процедура ? дуже складний.

biondo83
12-09-2013, 12:49
Для очищення колекторів моїй машині ? просто, або я повинен звернутися з механіком? Процедура ? дуже складний.

Залежить від того, якщо у вас конкретну апаратуру в гараж... якийсь викрутка, гайковий ключ, і т. д ..
Ви можете перевірити ситуацію, від'єднавши трубопровід чорної гуми впускного колектора.

gick
12-09-2013, 13:12
ступінь складності? якої-небудь операції всередині це завжди залежить від багатьох факторів, в будь операції пу? бути простою або складною в залежності від ступеня manualit? людини, в тому сенсі, як ви знаєте, рух і знаком всередині двигуна, залежно від стану зносу компонентів, якщо, наприклад, гвинт ? іржавий, вам на голову або ви "розріз"? якщо складіть у полон? з цим я не хочу поставити вас боюся, але якщо вони бачать людей, які намагаються від сонця роблять шкоди та призводять машину в майстерню, і ми повинні виправити. для всмоктування і камерою згоряння існують спеціальні препарати для очищення, нічого не зняти, так як навіть для чищення egr, скиди, зазвичай ми їх моєму з тиском всередині, знежирюють кошти pfofessionali з майстерні, і тоді ми soffiamo повітря всередині, поки вони не стають люстри. для тіл farfallati або впускних колекторів з очищення спеціальні спреї.
Не здається, але змінюється також працювати з візком для інструментів або портфель. Я дав свою думку в загальному порядку, чому? я не розумію, якщо ви хочете очистити колектори всмоктування або нагнітання

kekko
12-09-2013, 13:33
Gick я цілком згоден з тим, що ви сказали. Страх більше ? викликати його пошкодження. C'? qlc добавка, яка мені порад, щоб очистити протоки.
Дякую

gick
12-09-2013, 13:43
Gick я цілком згоден з тим, що ви сказали. Страх більше ? викликати його пошкодження. C'? qlc добавка, яка мені порад, щоб очистити протоки.
Дякую

ми говоримо всмоктування?

kekko
12-09-2013, 13:53
так, і клапана egr

gick
12-09-2013, 20:27
тоді для системи рециркуляції ог використовую продукт green star, яка називається egr дизель cleaner, це добре як для чищення egr демонтований у руки, що машина горить, інструкції знайдеш в каністру, (потім у майстерні мені також робити прогулянки у ванну мити), або c'? сколково? використовувати його навіть в машині, на мотоциклі, я рекомендую двигун повинен бути в температурному режимі. я рекомендую вам спробувати машину в рух.
У будь-якому випадку, не приймайте це як звичка, чому? ці продукти, оскільки вони повинні зняти з осаду, висихають дуже протоки, тому правила кожен раз в той час, не щомісяця або кожні 10000 км