Перегляд Повної Версії : Сумніви, egr off Fiat new браво 150cv
panterargento
06-09-2013, 08:13
Привіт всім, я б точно сумніви на закриття egr, практично довівши до нуля, два елемента управління, я хотів би знати, якщо ? доцільно привести карту "Справа? газ під назвою" на суму 1200 (для цього автомобіля), так як діагноз клапан залишається відкритим фіксованої й близько 4% (3.998%) і, відповідно, може пройти невеликої частини газу...скажімо +або - робота, f? на edc15...
Отже, cos? операція буде правильною, щоб не дати можливість? "протягів" газу, що на 4%?
Я дякую вам заздалегідь.
4% говорять, що вона закрита заспокойся.
panterargento
06-09-2013, 09:54
Отже, що 4% в реальності? st? вказуючи на те, що клапан ? закрита 0%?
SandroMarciano
06-09-2013, 09:57
абсолютно, з 4% відкрита машина на високих оборотах буде дуже упакована і fumerebbe на волі
panterargento
06-09-2013, 10:06
Pertfetto хлопці, велике спасибі за роз'яснення :D
cinqueturbo
06-09-2013, 17:31
Вибачте panrerargento але "браво" в питанні не ФАП?
panterargento
06-09-2013, 17:41
Ви з DPF...тому що
cinqueturbo
06-09-2013, 17:46
Ви з DPF...чому?
але і gi? До dfapata?
чому? се хто каже, що не закрити EGR s? єс як і раніше FAP активний,
panterargento
06-09-2013, 17:49
Не ? defappata...і x, чому не треба закривати з dpf активний?
cinqueturbo
06-09-2013, 17:55
Не ? defappata...і x, чому не треба закривати з dpf активний?
Баа..
він каже, що може принести проблеми з FAP,
pre-засмічення і все таке...
я не знаю, що сказати вам більше? його ліжко, і тут на форумі..
не, ніколи не робив і тому? захисна запитали..
мій питання, а не твердження.
panterargento
06-09-2013, 18:15
Як тільки він починає мені питання знімаю, тим часом, може бути, якийсь фахівець нам роз'яснює...
багато хто кажуть, що вони не закрили, egr, тому що під час регенерації блок управління робить роботу, даючи більше повітря в фап, інші кажуть, що з egr закритий регенерує краще..... у мене закриті багато з авто fappate і у мене ніколи не було проблем, я думаю, що ви могли відчувати себе комфортно.
panterargento
06-09-2013, 20:19
SandroMarciano
07-09-2013, 08:42
не забиває нічого, 2 прибутку мати egr навіть під час регенерації ? міф те, що машина відновлює краще, якщо egr працює
питання від початківців, чому? якщо egr ? закрито, повідомляє, що ? відкрита на 4%?
питання від початківців, чому? якщо egr ? закрито, повідомляє, що ? відкрита на 4%?
я не можу точно відповісти, якщо запитати, хто має, складений у програмі ебу, у всякому разі, деякі діагностичні виявляється, на 3 і на деяких в 4, але' і' закритою.
я bravo 1.9 120 к.с. з dsg 2007 року. Що поліпшення ви отримали, коли клапан egr закритий?
я bravo 1.9 120 к.с. з dsg 2007 року. Що поліпшення ви отримали, коли клапан egr закритий?
якщо ви маєте на увазі поліпшення продуктивності, у вас немає, поліпшення є в довгостроковій перспективі, тому що труби всмоктування вас залишаються чистими, і машина продовжує працювати добре, я бачив збірників jtd fiat повністю закриті від осаду, який утворюється з допомогою вихлопних газів.
якщо ви маєте на увазі поліпшення продуктивності, у вас немає, поліпшення є в довгостроковій перспективі, тому що труби всмоктування вас залишаються чистими, і машина продовжує працювати добре, я бачив збірників jtd fiat повністю закриті від осаду, який утворюється з допомогою вихлопних газів.
Azz, добавки, ви не можете отримати той же результат?
залежить від ступеня засмічення, в деяких випадках були розібрані і замінені колектори, тому що не міг очистити їх.
залежить від ступеня засмічення, в деяких випадках були розібрані і замінені колектори, тому що не міг очистити їх.
Для очищення колекторів моїй машині ? просто, або я повинен звернутися з механіком? Процедура ? дуже складний.
biondo83
12-09-2013, 12:49
Для очищення колекторів моїй машині ? просто, або я повинен звернутися з механіком? Процедура ? дуже складний.
Залежить від того, якщо у вас конкретну апаратуру в гараж... якийсь викрутка, гайковий ключ, і т. д ..
Ви можете перевірити ситуацію, від'єднавши трубопровід чорної гуми впускного колектора.
ступінь складності? якої-небудь операції всередині це завжди залежить від багатьох факторів, в будь операції пу? бути простою або складною в залежності від ступеня manualit? людини, в тому сенсі, як ви знаєте, рух і знаком всередині двигуна, залежно від стану зносу компонентів, якщо, наприклад, гвинт ? іржавий, вам на голову або ви "розріз"? якщо складіть у полон? з цим я не хочу поставити вас боюся, але якщо вони бачать людей, які намагаються від сонця роблять шкоди та призводять машину в майстерню, і ми повинні виправити. для всмоктування і камерою згоряння існують спеціальні препарати для очищення, нічого не зняти, так як навіть для чищення egr, скиди, зазвичай ми їх моєму з тиском всередині, знежирюють кошти pfofessionali з майстерні, і тоді ми soffiamo повітря всередині, поки вони не стають люстри. для тіл farfallati або впускних колекторів з очищення спеціальні спреї.
Не здається, але змінюється також працювати з візком для інструментів або портфель. Я дав свою думку в загальному порядку, чому? я не розумію, якщо ви хочете очистити колектори всмоктування або нагнітання
Gick я цілком згоден з тим, що ви сказали. Страх більше ? викликати його пошкодження. C'? qlc добавка, яка мені порад, щоб очистити протоки.
Дякую
Gick я цілком згоден з тим, що ви сказали. Страх більше ? викликати його пошкодження. C'? qlc добавка, яка мені порад, щоб очистити протоки.
Дякую
ми говоримо всмоктування?
тоді для системи рециркуляції ог використовую продукт green star, яка називається egr дизель cleaner, це добре як для чищення egr демонтований у руки, що машина горить, інструкції знайдеш в каністру, (потім у майстерні мені також робити прогулянки у ванну мити), або c'? сколково? використовувати його навіть в машині, на мотоциклі, я рекомендую двигун повинен бути в температурному режимі. я рекомендую вам спробувати машину в рух.
У будь-якому випадку, не приймайте це як звичка, чому? ці продукти, оскільки вони повинні зняти з осаду, висихають дуже протоки, тому правила кожен раз в той час, не щомісяця або кожні 10000 км