КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Сумневы, egr off Fiat new брава 150cv

panterargento
06-09-2013, 08:13
Прывітанне ўсім, я б дакладна сумневы на закрыцце egr, практычна давеўшы да нуля, два элемента кіравання, я хацеў бы ведаць, калі ? мэтазгодна прывесці карту "Справа? газ пад назвай" на суму 1200 (для гэтага аўтамабіля), так як дыягназ клапан застаецца адкрытым фіксаванай і каля 4% (3.998%) і, адпаведна, можа прайсці невялікі часткі газу...скажам +або - праца, f? на edc15...
Такім чынам, cos? аперацыя будзе правільнай, каб не даць магчымасць? "скразнякоў" газу, што на 4%?
Я дзякую вас загадзя.

ugoboss
06-09-2013, 09:46
то 4% кажуць, што яна зачыненая супакойся.

panterargento
06-09-2013, 09:54
Такім чынам, што 4% у рэальнасці? st? паказваючы на тое, што клапан ? зачыненая ў 0%?

SandroMarciano
06-09-2013, 09:57
абсалютна, з 4% адкрытая машына на высокіх абарачэннях будзе вельмі спакаваная і fumerebbe на волі

panterargento
06-09-2013, 10:06
Pertfetto хлопцы, вялікі дзякуй за тлумачэнне :D

cinqueturbo
06-09-2013, 17:31
Выбачайце panrerargento але " брава " ў пытанні не ФАП?

panterargento
06-09-2013, 17:41
Вы з DPF...таму што

cinqueturbo
06-09-2013, 17:46
Вы з DPF...чаму?

але і gi? Да dfapata?
чаму? вось хто кажа, што не зачыніць EGR s? ес па-ранейшаму FAP актыўны,

panterargento
06-09-2013, 17:49
Не ? defappata...і x, чаму не трэба закрываць з dpf актыўны?

cinqueturbo
06-09-2013, 17:55
Не ? defappata...і x, чаму не трэба закрываць з dpf актыўны?

Баа..
ен кажа, што можа прынесці праблемы з FAP,
pre-засмечванне і ўсе такое...
я не ведаю, сказаць вам больш? яго ложак, і тут на форуме..
не, ніколі не рабіў і таму? ахоўная спыталі..
мой быў пытанне, а не сцвярджэнне.

panterargento
06-09-2013, 18:15
Як толькі ен пачынае мне пытанні здымаю, тым часам, можа быць, які-небудзь спецыяліст нам тлумачыць...

ugoboss
06-09-2013, 18:22
многія кажуць, што яны не зачынілі, egr, таму што падчас рэгенерацыі блок кіравання робіць працу, даючы больш паветра ў фап, іншыя кажуць, што з egr зачынены аднаўляе лепш..... я закрыла шмат з аўто fappate і ў мяне ніколі не было праблемаў, я думаю, што вы маглі адчуваць сябе камфортна.

panterargento
06-09-2013, 20:19

SandroMarciano
07-09-2013, 08:42
не забівае нічога, з 2 прыбытку мець egr нават падчас рэгенерацыі ? міф тое, што машына аднаўляе лепш, калі сістэмы рэцыркуляцыі ог працуе

gick
07-09-2013, 16:11
пытанне ад пачаткоўцаў, чаму? калі сістэмы рэцыркуляцыі ог ? закрытая, паведамляе, што ? адкрыта на 4%?

ugoboss
07-09-2013, 16:21
пытанне ад пачаткоўцаў, чаму? калі сістэмы рэцыркуляцыі ог ? закрытая, паведамляе, што ? адкрыта на 4%?

я не магу дакладна адказаць, калі спытаць, хто мае, складзены ў праграме эбу, ва ўсякім выпадку, некаторыя дыягнастычныя аказваецца, на 3 і на некаторых у 4, але' і' закрытай.

kekko
08-09-2013, 16:36
я bravo 1.9 120 л. с. з dsg 2007 года. Што паляпшэння вы атрымалі, калі клапан egr зачынены?

ugoboss
08-09-2013, 20:03
я bravo 1.9 120 л. с. з dsg 2007 года. Што паляпшэння вы атрымалі, калі клапан egr зачынены?

калі вы маеце на ўвазе паляпшэнне прадукцыйнасці, у вас няма, паляпшэння есць у доўгатэрміновай перспектыве, таму што трубы ўсмоктвання вас застаюцца чыстымі, і машына працягвае працаваць добра, я бачыў зборнікаў jtd fiat цалкам зачыненыя ад асадка, які ўтвараецца з дапамогай выхлапных газаў.

kekko
08-09-2013, 20:37
калі вы маеце на ўвазе паляпшэнне прадукцыйнасці, у вас няма, паляпшэння есць у доўгатэрміновай перспектыве, таму што трубы ўсмоктвання вас застаюцца чыстымі, і машына працягвае працаваць добра, я бачыў зборнікаў jtd fiat цалкам зачыненыя ад асадка, які ўтвараецца з дапамогай выхлапных газаў.
Azz, дадаткі, вы не можаце атрымаць той жа вынік?

ugoboss
08-09-2013, 22:44
залежыць ад ступені засмечвання, у некаторых выпадках былі разабраныя і заменены калектары, таму што не мог ачысціць іх.

kekko
08-09-2013, 23:11
залежыць ад ступені засмечвання, у некаторых выпадках былі разабраныя і заменены калектары, таму што не мог ачысціць іх.

Для ачысткі калектараў маей машыне ? проста, ці я павінен звярнуцца з механікам? Працэдура ? вельмі складаны.

biondo83
12-09-2013, 12:49
Для ачысткі калектараў маей машыне ? проста, ці я павінен звярнуцца з механікам? Працэдура ? вельмі складаны.

Залежыць ад таго, калі ў вас канкрэтную апаратуру ў гараж... нейкі адверткі, гаечны ключ, і т. д ..
Вы можаце праверыць сітуацыю, адлучыць трубаправод чорнай гумы впускного калектара.

gick
12-09-2013, 13:12
ступень складанасці? якой-небудзь аперацыі ўнутры гэта заўседы залежыць ад многіх фактараў, у любой аперацыі пу? быць простай або складанай у залежнасці ад ступені manualit? чалавека, у тым сэнсе, як вы ведаеце, рух і знакам ўнутры рухавіка, у залежнасці ад стану зносу кампанентаў, калі, напрыклад, шруба ? іржавы, вам на галаву ці вы "разрэз"? калі складзеце ў палон? з гэтым я не хачу паставіць вас баюся, але калі яны бачаць людзей, якія спрабуюць ад сонца робяць шкоду і прыводзяць машыну ў майстэрню, і мы павінны выправіць. для ўсмоктвання і камерай згарання існуюць спецыяльныя прэпараты для ачысткі, не зняць нічога, так як нават для чысткі сістэмы рэцыркуляцыі ог, скіды, звычайна мы іх з маім ціскам ўнутры, абястлушчваюць сродкі pfofessionali з майстэрні, і тады мы soffiamo ўнутры паветра, пакуль яны не становяцца люстры. для тэл farfallati або впускных калектараў ачысткі з спрэі спецыяльныя.
Не здаецца, але змяняецца таксама працаваць з каляскай для інструментаў або партфель. Я даў свае меркаванне ў агульным парадку, чаму? я не разумею, калі вы хочаце ачысціць калектары ўсмоктвання або нагнятання

kekko
12-09-2013, 13:33
Gick я цалкам згодны з тым, што вы сказалі. Страх больш ? выклікаць яго пашкоджанне. C'? qlc дабаўка, якая мне саветаў, каб ачысціць пратокі.
Дзякуй

gick
12-09-2013, 13:43
Gick я цалкам згодны з тым, што вы сказалі. Страх больш ? выклікаць яго пашкоджанне. C'? qlc дабаўка, якая мне саветаў, каб ачысціць пратокі.
Дзякуй

мы гаворым ўсмоктвання?

kekko
12-09-2013, 13:53
так, і клапан egr

gick
12-09-2013, 20:27
тады для сістэмы рэцыркуляцыі ог выкарыстоўваю прадукт green star, якая называецца egr дызель cleaner, гэта добра як для чысткі сістэмы рэцыркуляцыі ог дэмантаваны ў рукі, што машына гарыць, інструкцыі знойдзеш у каністру, (потым у майстэрні мне таксама рабіць прагулкі ў ванну мыць), або c'? сколкава? выкарыстоўваць яго нават у машыне, на матацыкле, я рэкамендую рухавік павінен быць у тэмпературным рэжыме. я рэкамендую вам паспрабаваць машыну ў руху.
У любым выпадку, не прымайце гэта як звычка, чаму? гэтыя прадукты, паколькі яны павінны зняць з асадка, высыхаюць вельмі пратокі, таму правілы кожны раз у той час, не кожны месяц або кожныя 10000 км