Прагляд Поўнай Версіі : Сумневы, egr off Fiat new брава 150cv
panterargento
06-09-2013, 08:13
Прывітанне ўсім, я б дакладна сумневы на закрыцце egr, практычна давеўшы да нуля, два элемента кіравання, я хацеў бы ведаць, калі ? мэтазгодна прывесці карту "Справа? газ пад назвай" на суму 1200 (для гэтага аўтамабіля), так як дыягназ клапан застаецца адкрытым фіксаванай і каля 4% (3.998%) і, адпаведна, можа прайсці невялікі часткі газу...скажам +або - праца, f? на edc15...
Такім чынам, cos? аперацыя будзе правільнай, каб не даць магчымасць? "скразнякоў" газу, што на 4%?
Я дзякую вас загадзя.
то 4% кажуць, што яна зачыненая супакойся.
panterargento
06-09-2013, 09:54
Такім чынам, што 4% у рэальнасці? st? паказваючы на тое, што клапан ? зачыненая ў 0%?
SandroMarciano
06-09-2013, 09:57
абсалютна, з 4% адкрытая машына на высокіх абарачэннях будзе вельмі спакаваная і fumerebbe на волі
panterargento
06-09-2013, 10:06
Pertfetto хлопцы, вялікі дзякуй за тлумачэнне :D
cinqueturbo
06-09-2013, 17:31
Выбачайце panrerargento але " брава " ў пытанні не ФАП?
panterargento
06-09-2013, 17:41
Вы з DPF...таму што
cinqueturbo
06-09-2013, 17:46
Вы з DPF...чаму?
але і gi? Да dfapata?
чаму? вось хто кажа, што не зачыніць EGR s? ес па-ранейшаму FAP актыўны,
panterargento
06-09-2013, 17:49
Не ? defappata...і x, чаму не трэба закрываць з dpf актыўны?
cinqueturbo
06-09-2013, 17:55
Не ? defappata...і x, чаму не трэба закрываць з dpf актыўны?
Баа..
ен кажа, што можа прынесці праблемы з FAP,
pre-засмечванне і ўсе такое...
я не ведаю, сказаць вам больш? яго ложак, і тут на форуме..
не, ніколі не рабіў і таму? ахоўная спыталі..
мой быў пытанне, а не сцвярджэнне.
panterargento
06-09-2013, 18:15
Як толькі ен пачынае мне пытанні здымаю, тым часам, можа быць, які-небудзь спецыяліст нам тлумачыць...
многія кажуць, што яны не зачынілі, egr, таму што падчас рэгенерацыі блок кіравання робіць працу, даючы больш паветра ў фап, іншыя кажуць, што з egr зачынены аднаўляе лепш..... я закрыла шмат з аўто fappate і ў мяне ніколі не было праблемаў, я думаю, што вы маглі адчуваць сябе камфортна.
panterargento
06-09-2013, 20:19
SandroMarciano
07-09-2013, 08:42
не забівае нічога, з 2 прыбытку мець egr нават падчас рэгенерацыі ? міф тое, што машына аднаўляе лепш, калі сістэмы рэцыркуляцыі ог працуе
пытанне ад пачаткоўцаў, чаму? калі сістэмы рэцыркуляцыі ог ? закрытая, паведамляе, што ? адкрыта на 4%?
пытанне ад пачаткоўцаў, чаму? калі сістэмы рэцыркуляцыі ог ? закрытая, паведамляе, што ? адкрыта на 4%?
я не магу дакладна адказаць, калі спытаць, хто мае, складзены ў праграме эбу, ва ўсякім выпадку, некаторыя дыягнастычныя аказваецца, на 3 і на некаторых у 4, але' і' закрытай.
я bravo 1.9 120 л. с. з dsg 2007 года. Што паляпшэння вы атрымалі, калі клапан egr зачынены?
я bravo 1.9 120 л. с. з dsg 2007 года. Што паляпшэння вы атрымалі, калі клапан egr зачынены?
калі вы маеце на ўвазе паляпшэнне прадукцыйнасці, у вас няма, паляпшэння есць у доўгатэрміновай перспектыве, таму што трубы ўсмоктвання вас застаюцца чыстымі, і машына працягвае працаваць добра, я бачыў зборнікаў jtd fiat цалкам зачыненыя ад асадка, які ўтвараецца з дапамогай выхлапных газаў.
калі вы маеце на ўвазе паляпшэнне прадукцыйнасці, у вас няма, паляпшэння есць у доўгатэрміновай перспектыве, таму што трубы ўсмоктвання вас застаюцца чыстымі, і машына працягвае працаваць добра, я бачыў зборнікаў jtd fiat цалкам зачыненыя ад асадка, які ўтвараецца з дапамогай выхлапных газаў.
Azz, дадаткі, вы не можаце атрымаць той жа вынік?
залежыць ад ступені засмечвання, у некаторых выпадках былі разабраныя і заменены калектары, таму што не мог ачысціць іх.
залежыць ад ступені засмечвання, у некаторых выпадках былі разабраныя і заменены калектары, таму што не мог ачысціць іх.
Для ачысткі калектараў маей машыне ? проста, ці я павінен звярнуцца з механікам? Працэдура ? вельмі складаны.
biondo83
12-09-2013, 12:49
Для ачысткі калектараў маей машыне ? проста, ці я павінен звярнуцца з механікам? Працэдура ? вельмі складаны.
Залежыць ад таго, калі ў вас канкрэтную апаратуру ў гараж... нейкі адверткі, гаечны ключ, і т. д ..
Вы можаце праверыць сітуацыю, адлучыць трубаправод чорнай гумы впускного калектара.
ступень складанасці? якой-небудзь аперацыі ўнутры гэта заўседы залежыць ад многіх фактараў, у любой аперацыі пу? быць простай або складанай у залежнасці ад ступені manualit? чалавека, у тым сэнсе, як вы ведаеце, рух і знакам ўнутры рухавіка, у залежнасці ад стану зносу кампанентаў, калі, напрыклад, шруба ? іржавы, вам на галаву ці вы "разрэз"? калі складзеце ў палон? з гэтым я не хачу паставіць вас баюся, але калі яны бачаць людзей, якія спрабуюць ад сонца робяць шкоду і прыводзяць машыну ў майстэрню, і мы павінны выправіць. для ўсмоктвання і камерай згарання існуюць спецыяльныя прэпараты для ачысткі, не зняць нічога, так як нават для чысткі сістэмы рэцыркуляцыі ог, скіды, звычайна мы іх з маім ціскам ўнутры, абястлушчваюць сродкі pfofessionali з майстэрні, і тады мы soffiamo ўнутры паветра, пакуль яны не становяцца люстры. для тэл farfallati або впускных калектараў ачысткі з спрэі спецыяльныя.
Не здаецца, але змяняецца таксама працаваць з каляскай для інструментаў або партфель. Я даў свае меркаванне ў агульным парадку, чаму? я не разумею, калі вы хочаце ачысціць калектары ўсмоктвання або нагнятання
Gick я цалкам згодны з тым, што вы сказалі. Страх больш ? выклікаць яго пашкоджанне. C'? qlc дабаўка, якая мне саветаў, каб ачысціць пратокі.
Дзякуй
Gick я цалкам згодны з тым, што вы сказалі. Страх больш ? выклікаць яго пашкоджанне. C'? qlc дабаўка, якая мне саветаў, каб ачысціць пратокі.
Дзякуй
мы гаворым ўсмоктвання?
тады для сістэмы рэцыркуляцыі ог выкарыстоўваю прадукт green star, якая называецца egr дызель cleaner, гэта добра як для чысткі сістэмы рэцыркуляцыі ог дэмантаваны ў рукі, што машына гарыць, інструкцыі знойдзеш у каністру, (потым у майстэрні мне таксама рабіць прагулкі ў ванну мыць), або c'? сколкава? выкарыстоўваць яго нават у машыне, на матацыкле, я рэкамендую рухавік павінен быць у тэмпературным рэжыме. я рэкамендую вам паспрабаваць машыну ў руху.
У любым выпадку, не прымайце гэта як звычка, чаму? гэтыя прадукты, паколькі яны павінны зняць з асадка, высыхаюць вельмі пратокі, таму правілы кожны раз у той час, не кожны месяц або кожныя 10000 км