КПК

Перегляд Повної Версії : edc15c2 blocata після тест читання в школі

idolo76
привіт у мене є велика проблема, я намагався читати в школі є edc15c2, ніж lancia phedra, підключенні живлення і маси півень, я завантаження на 24 pin ,і нічого, помилка дати і півень не читає . Залишив її на лавці, я підходжу ecu на машині, і я намагаюся в послідовний comme я зробив ще раз, автомобіль не визнає-й? код і не читає навіть у послідовний, я не можу увійти в діагностику ебу з texa і діагностики bodi мені помилку зв'язку ключа ? можливо, що, включивши в школі він пішов у блок? як я можу відновити? дякую

blackwolf76
05-09-2013, 21:54
по мені ? pi? ймовірно, що у вас неправильно зв'язок, і ви зіпсували якийсь компонент, блоки управління не блокуються на читання.

giuseppe1374
по-моєму l ви спалили, дайте нам більше інформації, що автомобілі, які ecu, цифри, посилання

legendaryslave
дуже provabilmente також ви дуже помиляєтеся харчування одного тесту перевіряє гребінки, то pin скласти

sno74
також я боюся, що у вас brucato ecu контролює pin харчування на машини подивитися, якщо приходить правильне харчування, в іншому випадку вам доведеться йти шукати інший ecu.......

idolo76

sno74
ви розібралися з ecu.............

cristianbomberos
Мені ? довелося fiat Ulisse ж ебу у мене пошкоджений ебу, чому? у мене був пін-код неправильно, на жаль...

gezame

Привіт
Але машини-то?
Цей ecu grupo PSA, ви повинні мати ustatto схему edc1c2psa.
Ви usatto інший, probablemente до пошкоджений блок управління.

jolidj
монтує ecu в машині, і ви відчуваєте, якщо якийсь запобіжник і партії або якийсь компонент ecu гріє. спробуйте отпаять флеш-пам'яті і коректура в туристичне тільки той , перевірте ваш файл .
але чому в boot?? півень закону в послідовний.

idolo76
я зробив, см l' ecu від колеги-й? експерт, я сказав, що ви ? corrota eprom, і що ? пішов на м'яч-мікро, поклала на місце перо, вчора ввечері мені вдалося потрапити на діагностику двигуна, але не ? футбольний, він вранці спробую вчора було 1:00, і я кинула.

sno74
великі неприємності, але чому? ви хотіли прочитати в бут режим це екю, що ви повинні були зробити,..........

cristianbomberos
Ви справді sno74 капуста праві читає спокійно, бд

sno74
але те, що я сказав, чому? ви ризикували з boot...

giuseppe1374
по мені в даний час ? пошкоджена, видно, що йде на діагностику дивитися помилки вам і дайте нам знати,

gcmotor
22-09-2013, 22:09
Спочатку перевірте, чи все електрообладнання автомобіля, а потім від'єднати кабель акумулятора не менше 10 хвилин, пов'язати всі, і запуск автомобіля.
мені ? довелося в минулому, ці автомобілі мають бортовий комп'ютер " p? дивно.."

idolo76
я зробив всі випробування, я був в змозі спілкуватися ecu на діагностику, але не з тіла. я вирішив з ecu використовується я зробив pasagio e2p і поставив програмне забезпечення dell ori-чому? з тим, ват екю використовується не працював esp і авто не було.

sno74
тоді він ще був пошкоджений ecu важливо, що ви вирішили....

ugoboss
не працює esp, тому що, ймовірно, ти номер sw-іншому, якщо у вас є цифри, sw і hw рівних просто замінити e2p.

idolo76
ви в sw було по-іншому hw різні, але сумісні в будь-якому випадку я вирішив. те, що я не пояснюю, і як він заблокований намагаюся прочитати, в школі я використовував терморегулятори взяв у прямих edc15c2 групи psa, але з галло робить завантажувач на flasch не пробував, я давав помилку знайди , і l? не має pi? працює нічого.

sportknight
24-09-2013, 08:49
вам sbagliaato слідувати терморегулятори

idolo76
ні, я не думаю, я думаю, що, ймовірно, не було підходящого для цієї ебу, бачив, що не було вказано .навіть якщо від схеми fiat пін-коди, вони були праві, однак, не повідомив.

gcmotor
L' важливо ? що тепер ви вирішили