Перегляд Повної Версії : файл clock marellki iaw 8f.5т точки
привіт, це повинні зробити у вашому випадку
от і все. записати в файл , зняти лімузин box ,запустити машину і закрийте файл.
от і все. записати в файл , зняти лімузин box ,запустити машину і закрийте файл.
що означає запустити машину???' я повинен привести в рух цей файл і надалі по-любому в оригіналі??
jolli.... я відкрив файл, але ? той же, хто postasto йосип.... помиляюся я процедуру???
дії ?: від'єднати кабель коробка immobox, покласти цей файл, повернути запалювання і залишити на 30 секунд, закрити картину, приберіть її орі і привести в рух,
ви використовували інший пам'яті?
цю процедуру я вже зробив з цим файлом вчора... але як тільки ставлю себе в русі, форсунки і паливний насос трохи затримка, як правило,.... після звичайного часу вимикається, зазвичай 7/8 секунд ці авто), а потім не робить нічого більше.... якщо, наприклад, я переходжу рамки нормального... я очікував 40ina секунд, після чого я поставив l' eprom оригінал, але нічого.... не піде в хід.... коли я роблю замість 16f, індикатор dell інжектор включається і вимикається.... у сучасній відчувають форсунок, які відкриваються на двигун.....
процедура ж , я + do na botta стартера . я залишаю + 30 сек увімкнути запалювання й по-любому орі. 100%
ок, але вами, коли ви робите сед 8f, вам пощастило почути форсунок, які відкриваються??? я робив один раз.... і я пам'ятаю, що форсунки відкривалися, як у 16f.... і індикатор логічно він закурив і помер
ви впевнені, що ебу ? працює? у вас відключено кабель від immo box? не кабель антени, але саме тб те, що він іп? дроти
це ? один makkina de хлопчика, який втратив всі ключі.... блок управління immobox у мене відключений повністю.....
якщо годинник вас не працює, потрібно aggire на мікро motorola
Є в мережі, інтерфейси, присвячені, які роблять свою роботу добре, і не варто дуже привіт
файл години я завжди працювало. cn файл ori спалахує контрольна лампа впорскування????
якщо ви все ще виникають проблеми mandamela тебе я інтерфейс для сніданків привіт
те ж саме, якщо у вас проблеми mandamela, роблю із задоволенням
привіт, це повинні зробити у вашому випадку
привіт а я з scodificare і прочитати, з який інструмент він читає і пише в цій ecu