Прагляд Поўнай Версіі : файл clock marellki iaw 8f.5t пункту
прывітанне, хлопцы, я шукаю, калі ласка, файл clock для marelli 8f.5т для кропкі першай серыі 1.2 75cv.... я быў перакананы, ritrovarmelo, а не я, страціў.... дзякуй тым, хто мяне пошта працуе ;)
giuseppe1374
05-09-2013, 14:24
добры дзень, гэта павінны зрабіць у вашым выпадку
вось quart. запісаць у файл , зняць лімузін box ,запусціць машыну і зачыніце файл яго.
я provatocon гэты файл :( не працуе.... зняцце эбу код, павярнуць ключ, і машына загараецца spiadell' інжэктар, як звычайна, і нічога не робіць хады дзіўныя.... замест гэтага, калі я 16f, робіць дзіўны шум, як быццам адкрывае фарсункі....
вось quart. запісаць у файл , зняць лімузін box ,запусціць машыну і зачыніце файл яго.
што значыць запусціць машыну???' я павінен прывесці ў рух гэты файл і ў далейшым па-любому ў арыгінале??
jolli.... я адкрыў файл, але ? той жа, хто postasto іосіф.... памыляюся я працэдуру???
giuseppe1374
05-09-2013, 14:42
дзеянні ?: адлучыць кабель скрынка immobox, пакласці гэты файл, павярнуць запальванне і пакінуць на 30 секунд, зачыніць карціну, прыбярыце яе на врі і прывесці ў рух,
вы выкарыстоўвалі іншай памяці?
гэтую працэдуру я ўжо зрабіў з гэтым файлам ўчора... але як толькі стаўлю сябе ў руху, фарсункі і паліўны помпа трохі адстаюць ад звычайна.... пасля нармальнага часу выключаецца, звычайна 7/8 секунд гэтыя аўто), а потым не робіць больш нічога.... а калі, напрыклад, я пераходжу рамкі нармальнага... я чакаў 40ina секунд, пасля чаго я паставіў l' eprom арыгінал, але нічога.... не пойдзе ў ход.... калі я замест 16f, індыкатар dell інжэктар вы ўключаецца і выключаецца.... у сучаснай адчуваюць фарсунак, якія адкрываюцца на рухавік.....
працэдура ж , я ў + do na botta стартара . я пакідаю + 30 сек вкл запальванне і па-любому крычы. 100%
ок, але вамі, калі вы робіце сівы 8f, вам пашчасціла пачуць фарсунак, якія адкрываюцца??? я рабіў адзін раз.... і я памятаю, што фарсункі адкрываліся, як у 16f.... і індыкатар лагічна ен закурыў і памер
giuseppe1374
05-09-2013, 14:52
вы ўпэўненыя, што эбу ? працуе? у вас адключаны кабель ад immo box? не кабель антэны, але менавіта тб тое, што ен іп? правады
гэта ? адзін makkina de хлопчыка, які страціў усе ключы.... блок кіравання immobox у мяне адключаны цалкам.....
giuseppe1374
05-09-2013, 15:08
калі гадзіннік вас не працуе, трэба aggire на мікра motorola
Есць у сеткі, інтэрфейсы, прысвечаныя, якія робяць сваю працу добра, і не варта вельмі прывітанне
файл гадзіны, я заўседы выйдзе cn файл ori загараецца кантрольная лямпа упырску????
калі вы ўсе яшчэ ўзнікаюць праблемы mandamela цябе я з інтэрфейс для сняданкаў прывітанне
giuseppe1374
06-09-2013, 14:10
тое ж самае, калі ў вас праблемы mandamela, раблю з задавальненнем
добры дзень, гэта павінны зрабіць у вашым выпадку
прывітанне а я з scodificare і прачытаць, з якой інструмент ен чытае і піша ў гэтай ecu