Перегляд Повної Версії : Clio 1.4 16V Sirius 34
я повинен scodificare ВСЕ це екю, нижче дані, наведені на етикетці, я хотів би знати, якщо це можливо і як мені діяти.
у додатку c ? файл flash.
заздалегідь спасибі
SIEMENS SIRIUS 34
- S118301110 В
- 0 / 04980 / 212252410 / 01137
- 8200164240
- 8200080285
immo універсальний dec. каже, що назад на 29f400, а потім вам потрібно вирізати pin-код 27, але не сумісний з усіма версіями, слід зробити тести або чекати, що хтось має рішення блоку циліндрів.
спробуйте деньок тер різання pin 27 дайте знати, якщо діє як
дякую, сьогодні я намагаюся
автомобіль має лінія can або k-line?
я не знаю, якщо коли-can включити або тільки K, я в л я читав, що у boot з K-line
якщо pin-код 27****** працює з can і scodifica і + compicata , якщо pin-код 27 файл обрізати файл і протестувати.
jolidj може, ти заплутався, я думаю, якщо 27 ? ****** працює у kline і за іммо окремий pin-код 58 лінія іммо, якщо він у 27 ? в can лінія can H
carmageddon
05-09-2013, 15:43
автомобіль має can включити, я перевірив з діагнозом.
я? скоротити 27, як повідомлялося раніше, і автомобіль не заводиться.
заряду цієї пошти і результат
моя проблема, я виявив, бути ебу УЧ, та, яка отримує код, ключ, управляє імпульс на привід d стартера, блок іммо і т.д. і т.п.
ебу прекрасно працює з оригінальним файлом, я хочу уточнити, що у boot fgtech працює, чому? добре, але пише***** районі, і автомобіль не заводиться (перевірено-й? саме з вихідного файлу, то я повинен бути eeprom і л я письмовий стіл з програмістом, і все ок).
повертаючись до УЧ, існує ремонт/зміна/втручання в HW або SW зробити, щоб це виправити ? замінити?
у більшості випадків поведінка шпигуна ? один з таких
- лампа блимає повільно (низька), ключ на " ON " і індикатор блимає швидко (автомобілі, що не може? завантажується, чому? не вистачає згоди УЧ, а потім імпульс на електродвигун стартера d)
- лампа блимає повільно (низька), ключ на ON і рівне (автомобілі, що не може? завантажується, чому? не вистачає згоди УЧ, а потім імпульс на електродвигун стартера d)
іноді замість логіна ? точно і все працює належним чином..., коли автомобіль працює регулярно, індикатор веде себе, cos? : лампа блимає повільно (низька), фіксована, коли про ключ у положення ON і потім гасне (знак того, що ? все ок і згоди, починаючи, стартер ок).
якщо я вимикаю л авто після пуску налаштувати і зовнішній вигляд-5 секунд індикатор повертається блимати не c ? pi? згода dell УЧ, а потім електродвигун d стартер не працює, це з прави та два ключа в комплекті
шлях pi? просто мені ? заміна уч з використаний і спробувати, залежно від uhc потрібно замінити або клонувати мікро або замінити eep, якщо місць фото вашої плати уч, можливо, ми бачимо, інакше новий уч та вирівнювання вс інструментарію специфікації.
коротко про ситуацію :
я знайшов УЧ однаковою коди, я повинен бути mpc і e2p я переміщені на новий УЧ (від бійні автомобіля ідентичні і повністю робочий, перевірена ранку) і нічого не зробити, порок ? той же gi? описано....іноді йде і часто не йде.
я поміняв всі запобіжники і relais в коробці поруч з акумулятором і перевірив ті внутрішні, на стороні приладової панелі, я змінив l антена на замку, але нічого, нічого... автомобіль завжди має той же дефект
перевірте на ліхтарі задні якщо маса ? добре, в іншому випадку візьми кабель і спробуйте прийняти його від батареї, щоб зробити тест
carmageddon
09-09-2013, 22:21
і все в повному порядку, на всі вогні, команд, зовнішніх і внутрішніх, що випливають з уч...gi? перевірив
ок,я на clio dci, я вирішив як сказав
проблема вирішена : обидва пульта ключа, транспондера ? в пульт дистанційного управління (такі як відкриття і закриття працює регулярно).
я витягнув з оболонки l електронних пульта управління, я ходив антени з замку, я сунув пульт всередині антени, кріпиться за допомогою гарячого клею і засідки під...тепер все працює регулярно, тільки втрачений пульт дистанційного керування, але інший ? ок..., але й автомобіль
hi, how can i install CLIO 1.4 16V SIRIUS 34 S118301110A_RE50064000000_BOOT_Fg.rar (
hi, how can i install CLIO 1.4 16V SIRIUS 34 S118301110A_RE50064000000_BOOT_Fg.rar (
привіт,я запрошую вас прочитати правила і пройти в розділ презентації.
повідомлення помірний
я закликаю тебе читати правила і представити в розділ презентації