КПК

Перегляд Повної Версії : bmw 320d E90 проблеми контрольної суми

Backgroop
Привіт, хлопці, я хотів запитати, якщо є хтось ? сталося, сьогодні я прочитав, bmw 320d 2005 рік в Bdm монтує ecu edc15c35.. змінивши карту з ecm, в той час і riscrivendola в bdm автомобіль не то.. завантаживши файл оригінальний автомобіль, це добре.. на початку, вважаючи, що це була проблема на етапі scrittuta я переписав файл, але нічого... що я ? це здалося дивним... так як ecm мені знаходить тільки один драйвер.. а якщо я намагаюся вручну знаходжу-й? .. з таким же hw і sw... по-моєму це якесь питання контрольної суми.. прорахувалися.. я завантажив файли winols для обчислення контрольної суми я врятувала.. і я помітив, що контрольна сума обчислюється по-різному..завтра я намагаюся писати у файл обробляється з winols, щоб перевірити

Backgroop
Корекція edc16c35... pardon

magi1984
ви побачите, що файл winols частина

legendaryslave
ви побачите, що файл winols частина
дуже provabile

ugoboss
ви пробували розрахуйте cks до bdm.

sportknight
05-09-2013, 09:14
не завантажуйте файли з драйверами,відредагуйте його, без драйверів та контрольної суми,що можуть бути проблеми в ecm

Backgroop
Я розрахував cecksum cn bdm, але нічого, cn mod файл не частина, у другій половині дня я намагаюся файл зроблено з winols..

Backgroop
Нижче завантажити файл ori-ліжко з BDM + E2prom

ugoboss
Я розрахував cecksum cn bdm, але нічого, cn mod файл не частина, у другій половині дня я намагаюся файл зроблено з winols..

мені здається дивним, що bdm робить розрахунки, погано, у мене зроблено кілька таких і немає, ніколи не було проблеми, ви перевірили, добре ваш файл mod.

sportknight
добре ,я не хотів би, ви б бігли кілька біт десь

jolidj
поштовий файл mod, і ми бачимо , дивно, що bdm nn обчислює chk. cn winols 100%

alfajtd
Як запропонував пошти файли...

Backgroop
Хлопці знайшов проблему ecm обчислює контрольну суму неправильно, насправді я помітив, що той розраховує, як і в першій частині файлу за адресою 0000E2 видимої на 8бит і як в кінці 16-бітний motorola, частина, яка не йде і до, де зворушує те, що не повинен торкатися.. насправді ecu мене не буде знайдено, навіть не роблячи діагностику і як, якщо ви disattivasse.. я помітив, що файл змінено імпорт в BDM і робити виправлення контрольної суми мені каже: "checksum ok" але з подивом, що, імпортуючи і той же файл mod без корекції контрольної суми в BDM виправляє тільки закінчення 16bit ж і тим же способом, що робить ECM, залишаючи недоторканими і оригінальною першої частини, видимої на 8бит..
не будучи переконаний, я завантажив файл змінено без корекції контрольної суми Winols і я помітив, що він теж робить те ж корекції BDM проблема піднімається вгору у файл, створений за допомогою ecm, де і змінена один рядок 8 біт..

Ось файли mod

Ось файли ок