Перегляд Повної Версії : bmw 320d E90 проблеми контрольної суми
Привіт, хлопці, я хотів запитати, якщо є хтось ? сталося, сьогодні я прочитав, bmw 320d 2005 рік в Bdm монтує ecu edc15c35.. змінивши карту з ecm, в той час і riscrivendola в bdm автомобіль не то.. завантаживши файл оригінальний автомобіль, це добре.. на початку, вважаючи, що це була проблема на етапі scrittuta я переписав файл, але нічого... що я ? це здалося дивним... так як ecm мені знаходить тільки один драйвер.. а якщо я намагаюся вручну знаходжу-й? .. з таким же hw і sw... по-моєму це якесь питання контрольної суми.. прорахувалися.. я завантажив файли winols для обчислення контрольної суми я врятувала.. і я помітив, що контрольна сума обчислюється по-різному..завтра я намагаюся писати у файл обробляється з winols, щоб перевірити
Корекція edc16c35... pardon
ви побачите, що файл winols частина
ви побачите, що файл winols частина
дуже provabile
ви пробували розрахуйте cks до bdm.
sportknight
05-09-2013, 09:14
не завантажуйте файли з драйверами,відредагуйте його, без драйверів та контрольної суми,що можуть бути проблеми в ecm
Я розрахував cecksum cn bdm, але нічого, cn mod файл не частина, у другій половині дня я намагаюся файл зроблено з winols..
Нижче завантажити файл ori-ліжко з BDM + E2prom
Я розрахував cecksum cn bdm, але нічого, cn mod файл не частина, у другій половині дня я намагаюся файл зроблено з winols..
мені здається дивним, що bdm робить розрахунки, погано, у мене зроблено кілька таких і немає, ніколи не було проблеми, ви перевірили, добре ваш файл mod.
добре ,я не хотів би, ви б бігли кілька біт десь
поштовий файл mod, і ми бачимо , дивно, що bdm nn обчислює chk. cn winols 100%
Як запропонував пошти файли...
Хлопці знайшов проблему ecm обчислює контрольну суму неправильно, насправді я помітив, що той розраховує, як і в першій частині файлу за адресою 0000E2 видимої на 8бит і як в кінці 16-бітний motorola, частина, яка не йде і до, де зворушує те, що не повинен торкатися.. насправді ecu мене не буде знайдено, навіть не роблячи діагностику і як, якщо ви disattivasse.. я помітив, що файл змінено імпорт в BDM і робити виправлення контрольної суми мені каже: "checksum ok" але з подивом, що, імпортуючи і той же файл mod без корекції контрольної суми в BDM виправляє тільки закінчення 16bit ж і тим же способом, що робить ECM, залишаючи недоторканими і оригінальною першої частини, видимої на 8бит..
не будучи переконаний, я завантажив файл змінено без корекції контрольної суми Winols і я помітив, що він теж робить те ж корекції BDM проблема піднімається вгору у файл, створений за допомогою ecm, де і змінена один рядок 8 біт..
Ось файли mod
Ось файли ок