Прагляд Поўнай Версіі : bmw 320d E90 праблемы кантрольнай сумы
Backgroop
04-09-2013, 23:08
Прывітанне, хлопцы, я хацеў спытаць, калі есць хто-то ? здарылася, сення я прачытаў, bmw 320d 2005 год у Bdm ecu мантуе edc15c35.. змяніўшы карту з ecm, у той час і riscrivendola у bdm аўтамабіль не тое.. загрузіўшы файл арыгінальны аўтамабіль, гэта добра.. у пачатку, мяркуючы, што гэта была праблема на этапе scrittuta я перапісаў файл, але нічога... што я ? гэта здалося дзіўным... так як ecm мне знаходзіць толькі адзін драйвер.. а калі я спрабую ўручную знаходжу-й? .. з такім жа hw і sw... па-мойму гэта які-то пытанне кантрольнай сумы.. пралічыліся.. я загрузіў файлы winols для вылічэння кантрольнай сумы я выратавала.. і я заўважыў, што кантрольная сума вылічаецца па-рознаму..заўтра я спрабую пісаць у файл апрацоўваецца з winols, каб праверыць
Backgroop
04-09-2013, 23:10
Карэкцыя edc16c35... pardon
magi1984
04-09-2013, 23:23
вы ўбачыце, што файл winols частка
legendaryslave
04-09-2013, 23:46
вы ўбачыце, што файл winols частка
вельмі provabile
вы спрабавалі разлічыце cks да bdm.
sportknight
05-09-2013, 09:14
не загружайце файлы з драйверамі,адрэдагаваць яго без драйвераў і кантрольнай сумы,могуць быць праблемы ў ecm
Backgroop
05-09-2013, 10:10
Я разлічыў cecksum cn bdm, але нічога, cn mod файл не частка, у другой палове дня я спрабую файл зроблена з winols..
Backgroop
05-09-2013, 11:16
Ніжэй загрузіць файл ori-ложак з BDM + E2prom
5172
Я разлічыў cecksum cn bdm, але нічога, cn mod файл не частка, у другой палове дня я спрабую файл зроблена з winols..
мне здаецца дзіўным, што bdm робіць разлікі, дрэнна, у мяне зроблена некалькі такіх і няма, ніколі не было праблемы, вы праверылі, ці добра, ваш файл mod.
sportknight
05-09-2013, 12:55
добра ,я не хацеў бы, вы б уцяклі некалькі біт дзе-то
паштовы файл mod, і мы бачым , дзіўна, што bdm nn вылічае chk. cn winols 100%
Як прапанаваў пошты файлы...
Backgroop
05-09-2013, 18:22
Хлопцы знайшоў праблему ecm вылічае кантрольную суму няправільна, на самай справе я заўважыў, што той разлічвае, як і ў першай частцы файла па адрасе 0000E2 бачнай на 8бит і як у канцы 16-бітны motorola, частка, якая не ідзе і да, дзе кранае тое, што не павінен дакранацца.. на самай справе ecu мяне не будзе знойдзена, нават не робячы дыягностыку і як, калі вы disattivasse.. я заўважыў, што файл зменены імпарт у BDM і рабіць выпраўлення кантрольнай сумы мне кажа : "checksum ok", але з здзіўленнем, што, імпартуючы яго сам файл мод без карэкцыі кантрольнай сумы ў BDM выпраўляе толькі канчатак 16bit ж і тым жа спосабам, што робіць ECM, пакідаючы некранутымі і арыгінальнай першай частцы, бачнай на 8бит..
не будучы перакананы, я загрузіў файл зменены без карэкцыі кантрольнай сумы Winols і я заўважыў, што ен таксама робіць тое ж карэкцыі BDM праблема паднімаецца ўверх у файл, створаны з дапамогай ecm, дзе і змененая адна радок 8 біт..
Вось файлы mod
Вось ок файлы