КПК

Перегляд Повної Версії : Ducati Monster 695

klajdin
10-08-2012, 16:13
Привіт всім!!!! у мене проблема з дукаті як випливає з назви, мотоцикл ? зупиняється p? в гаражі і тепер не заводиться ні з ключа, якщо не підходить код imobilizer. ? перший раз, коли мені трапляється цю роботу, і тому вони не дуже практичні. мотоцикл ? мій двоюрідний брат, і я не збираюся дозволити йому витратити 600? що вони попросили, щоб змінити картину і нові ключі. Я міг би спробувати прочитати ебу " Marelli 5 РАНКУ " і c? у списку dell MPPS але іммо ? у 95160, що знаходиться в комбінації приладів. як ви думаєте ? можете виключити її, або я повинен силою отпаять ? ? перший раз, коли мені трапляється цю роботу, і тому вони не дуже практичні.

magi1984
в 5 РАНКУ ? трохи, як 59F, з інтерфейсом, просто читайте і пишіть без проблем
ті блоки управління, які неможливо відкрити і отпаять, всередині повні желе і багато крихітних дроти, що я дуже легко зламати

до речі в eprom нам зробити scodifica частковий, для scodifica загальне, ви повинні прочитати flash

klajdin
спасибі magi1984 ! якщо я можу читати flash, які програма повинна обробити? я не знаю, що робити

magi1984
починає читати,потім покладіть тут вихідний файл, що подивимося, чи ми зможемо вам допомогти

klajdin
просто мені повідомляє, я стараюсь прочитати, і місце файлу

також
можливо, я можу дати руку, я повинен мати вже? scodificata з них .

klajdin
з, що інструмент у вас ліжко ? я тільки Mpps V5 і Півень, 1260 на даний момент, навіть якщо я намагаюся Півень, 2

також
з, що інструмент у вас ліжко ? я тільки Mpps V5 і Півень, 1260 на даний момент, навіть якщо я намагаюся Півень, 2

привіт , я читати з mpps і травень. віддаю перевагу травень! травень і mpps читають цю ecu по-різному .. і ви розумієте, від kb, що кожен закон!

З повагою

klajdin
якщо мене порт завтра, я намагаюся зараз, і дам вам знати

klajdin

IAW5AMHW610
SW 2235LI01

також
? читати погано . ось чому не відкриває ecm!

klajdin
вибач, але ти і кроки, які вам нижче, я не Травень і не думаю, що з Mpps ви пу? зробити в boot, потім в Пір'ї, що я і завантажитися не має цього блоку в список, тому я чекав, щоб зробити отвір, щоб не створювати ще потраплю, як я сказав вам, я ніколи не робив це раніше,

також
вибач, але ти і кроки, які вам нижче, я не Травень і не думаю, що з Mpps ви пу? зробити в boot, потім в Пір'ї, що я і завантажитися не має цього блоку в список, тому я чекав, щоб зробити отвір, щоб не створювати ще потраплю, як я сказав вам, я ніколи не робив це раніше,

повторити читання і зниження швидкості? записи mpps!.. я роблю все з травень! потім я бачив тільки, що ваше читання не ? ок..це в додатку ? оригінал, але оригінал не визнає ні мене, ecm!

klajdin
повторити читання і зниження швидкості? записи mpps!.. я роблю все з травень! потім я бачив тільки, що ваше читання не ? ок..це в додатку ? оригінал, але оригінал не визнає ні мене, ecm!
капусту не можу ще завантажити, щоб зробити порівняння! тоді мені здавалося, надто легко, що було, все пройшло гладко, з читання, а я бачу виступити, як ви сказали мені,

також
ahhaha 12 пост, і ви ****** ..хахаха

davidehfnos
здрастуйте, ви спробуйте переписати його і подивитися, якщо у мене була проблема-давно...мотоцикл не заводився і майнула код,riscitta і все ок і футбольний

також
може бути, це був якийсь провід, який не причащався добре! але впевнений, ви не розібралися з програмуванням!

klajdin
Спасибі за корисність? Також ! факт ? що, навпаки, про те, що пу? здатися, що цей пост, як правило, не хочеться забруднювати обговорення непотрібних питань, що іноді просто потрібно знайти p? і знаходяться, щоб дістатися до "Середнього", але piaaano piaaano нас іде !

msport (exil77grande)
Спасибі за корисність? Також ! факт ? що, навпаки, про те, що пу? здатися, що цей пост, як правило, не хочеться забруднювати обговорення непотрібних питань, що іноді просто потрібно знайти p? і знаходяться, щоб дістатися до "Середнього", але piaaano piaaano нас іде !

гарне зауваження,але все одно, хто і в наступний 50 корисні повідомлення і пише так, щоб він забрався на лічильник повідомлень,те ж саме для користувачів, що перевищує 50 повідомлень, а потім, не беруть участь більше.

davidehfnos
може бути, це був якийсь провід, який не причащався добре! але впевнений, ви не розібралися з програмуванням!

повірте мені, що і туди саме так,я читав, і тоді мотоцикл не заводився...впевнений, що є системи, у рамках, які тільки є зв'язки зовнішня переходить у паніку...мотоцикл повторюю його читав, і не йшов більше,,, майнула червона лампочка на панелі,та нічого,я писати все ок велосипед і розподіляється,,,, навіть мені senbra дивна річ, але і туди так

sa80libero
зробіть діагностику, щоб побачити, якщо спілкується з ебу

klajdin
я спробував зробити діагностику з Ducatidiag і Півень 1260 , я зробив посилання у вигляді схеми пояснюється на сайті, але нічого, не з'єднується з ебу. хто-небудь вже? пробував це рішення ?

sa80libero
раніше говорилося?

klajdin
вибачте, можливо, я не пояснив, мотоцикл боку, ввівши код вручну, але я не зміг зробити діагностику за допомогою програми й інструменти, зазначена вище, не у мене обладнання призначене потім я спробував..

sa80libero
ок, я думав, не запускається навіть....

klajdin
доброго ранку усім!!!! сьогодні я перечитав ебу з півень 2 і обробки файлу з prog x іммо, хтось мені пу? скажімо, якщо йде добре, і я намагаюся переписати ? файл ? завжди 320 kb, то півень 2 не є контрольної суми запису і не я цей драйвер x ecm titanium, хтось c? він ?

також
спробуйте набрати його... і подивитися, якщо.. пошкодження не зробити..на макс-поверніть все як раніше..

klajdin
але якщо файлу немає ? добре, не зависає ? як я сказав раніше, я не знаю, якщо контрольна сума ? правильно

також
але якщо файлу немає ? добре, не зависає ? як я сказав раніше, я не знаю, якщо контрольна сума ? правильно

не блокує нічого.. то прости, як раніше...

klajdin
gi? зробив DemolitonMan, але нічого.. якщо я не ставлю код частині, не ? одно, перш ніж..

також
це означає, що не ? зроблено добре scodifica..., що ви використовували лише 1.2?

klajdin
ні, я використовував AETOOL, але те, що я пам'ятаю, Коли він дістає файлів одно

також
спробуйте то раз.. так там говорите, якщо діє..

klajdin
пробував також з Раз, але не видаляє іммо

klajdin
Цюй? додаю золотих і 2 файлу тіста, зроблені з AETOOL & РАЗ

klajdin
от і все.
але здається я не можу прикріпити його добре файл

1073

Спасибі DemolitionMen файл ? правильно ! і півень 2 пройшов своє перше випробування !

magi1984
ви пу? мати пароль файлу scodifica?
я не ? коли-небудь зробити ducati, і я цікаво дізнатися, як ? зробив...дякую

msport (exil77grande)
також ви p?regato прикріпити без пропуску,для цих речей, ми думаємо про нас.

також

? спробуйте

msport (exil77grande)
ок.. видаляю файл.. привіт

що означає, що ви не хочете поділитися?