КПК

Перегляд Повної Версії : сумісність ecu lucas dcu3f місце 1.9 на вулиці 1.9

idolo76

giuseppe1374
ви ? сумісні, ти ж знаєш, що для scodifica потрібно вирізати ecu.

idolo76
навіть якщо точка має bodi і дорога має тільки поле code?

giuseppe1374
також не ясно?

Backgroop
я прекрасно Giuseppe1374 в ecu ідентичні nn змінює нічого, але для того щоб зробити scodifica потрібно вирізати частину точного ecu, щоб читати soik8 97080 але я знаю, що на ці екю пу? тільки зробити scodifica частково, я не знаю, якщо можете scodificarle підсумки..

Backgroop
я прекрасно Giuseppe1374 в ecu ідентичні nn змінює нічого, але для того щоб зробити scodifica потрібно вирізати частину точного ecu, щоб читати soik8 97080 але я знаю, що на ці екю пу? тільки зробити scodifica частково, я не знаю, якщо можете scodificarle підсумки..
я корекція в Eeprom 95080

sno74
ecu слід розрізати, щоб зробити, навіть часткової, необхідно зробити віконце, як каже йосип, може бути, ви можете? зробити навіть малюк сьогодні я розмовляв з одним він говорив мені, що він робить малюк на цьому ecu завтра, я відчуваю це, і бачу, якщо він працює, він пробує на точки, чому? втратили ключі.....

giuseppe1374
у загальній складності я зробив-й? раз

idolo76
також не ясно?
те, що я хочу бути в безпеці ? що робити scodifica частково на ecu точки, то я, щоб бути визнаним в черзі, на дорозі, яка не має тіла, але коробка code1.

sno74
вибачте, але частково і завжди часткове, якщо ecu сумісні ви, частковим, коли відкрити картину в черзі приєднується без будь-яких проблем.... малюк виконується у випадку, якщо ви хочете видалити код повністю....

idolo76
в моєму випадку часткової або повної був би байдужий,якщо можна з загальної eliminerei проблеми черг, мій страх і піти купити ecu точки (що ? те, що у мене є в районі) scodificarla і мати проблеми спілкування кодексу видно, що точка працює з body code2, а дорога має коробку code 1 .Я б з ecu, придбаної за нічого, враховуючи, що scodificare я повинен вирізати і rottamatore, що як і раніше продає conpletta тіла і ключ не візьме назад.

giuseppe1374
якщо ви не довіряєте втримав тоді не задавати питання, або скажіть нам, що ви хочете, що вам відповідаємо.

sno74
якщо ви не довіряєте втримав тоді не задавати питання, або скажіть нам, що ви хочете, що вам відповідаємо.
я в повному........

idolo76
вибачте, не ? що я не довіряю ? що я не хотів, може бути, я погано пояснив. дякую вам за готовність? зараз я приймаю l' ecu, і я роблю часткову. ще раз спасибі.

привіт всім, я намагався scodifica спочатку з posagio з eeprom (я хотів би зробити тест))) а я зробив частково, але на машині не ? ігри. я заявляю, частково я зробив на 95080 в точку не дороги. ? можливо, що незважаючи на те, що ж ecu обмінюється даними з черги на pin-іншому?

sno74
якщо у вас проблеми на ecu, як ви говорите, і ви не впевнені, що часткові функції відривається ep2 на вулицю і поклав його на ecu зробіть тест, так повинен відразу відправитися....потім відправляє читання ep2 ecu точки і часткового, що ви зробили, давайте очі......

idolo76
тест pasagio eeprom і перше, що я зробив, я просто 5 хвилин розмістили файли орі і modifficato

giuseppe1374
отже, перша підстава, ви впевнені, що e2p дороги-це добре? тоді у вас є діагноз, щоб побачити, що помилка вам, після чого ви повинні зробити фото з двох ecu або розміщувати дані на повну, в пошті два свідчення e2p

sno74
з якої причини зміни ебу ви несправностей стаціонарних або виникають інші проблеми в ecu....

idolo76
блок управління зависає, не працює, ne code ne candelete, не вступає в спілкування з діагнозом. Я переглядав зварних швів на задній частині за клей, де коди запасних частин ? туди добре на курсі, але годину тому той же дефект , ? ненадійним . Іноді йде в девіз, як тепер, і я l' невідома помилка і ебу в очікуванні команди.

idolo76
ебу не йде я пробував переміщення e2p, я зробив scodifica часткової, то я намагався файл загальний для e2p, розроблена з іммо dec3. нічого не робити,я заявляю, що бачив, що, однак, l' ecu ori працює іноді, як зараз, який регулярно ходить в девіз я не прочитана. ? можливо, що, проте, будучи в двох різних автомобілях код не спілкуєтеся, на той же pin-код або маючи точки тіла, потрібна інша посилання? у схемах я розумію, що черги на дорозі ? пін 20 (схема fiat), і на момент підключення тіла до pin 33-1-2 (схема texa).Якщо хтось може дати мені деякі роз'яснення у зв'язку з цим я дякую йому. в

sno74
11-09-2013, 21:54
але на dec3 говорить вам, щоб іммо малюк скоротити контакт 20, а також ПРИМІТКА Запрограмувати новий файл з "Write Protection setting" ви пробували cos?.....

idolo76
12-09-2013, 08:43
ви згодні, але я не зрозумів, як запрограмувати його в "Write Protection setting", pin 20 я відключив живлення до коробки code.

sno74
12-09-2013, 08:57
ця процедура для всього ? важливо...в іншому випадку загальне не працює.... подивитися на програміста, який ви використовуєте, якщо у вас є запис типу protec, можливо, з гербом замку..... потім провід 20 розріжте ви більш спокійний....

alfetta80
24-02-2015, 10:24
привіт idolo76 я знаю, що обговорення і досить стара, але те, як вона ходила в кінцевому підсумку????у мене та ж проблема!!!спасибі!!

Вже
03-07-2015, 15:32
хтось, и? як записати файл у режимі? write protection з wellom?