КПК

Перегляд Повної Версії : Видалити key code ключ Альфа 156 1.8 TS

aldinik
04-09-2013, 10:47
Я хотів би видалити ключ від моєї машини ( Альфа 156 1.8 TS 144 К. С. в 1999 році ).
У мене тільки один ключ і дублікат на Alfa Romeo, мене попросили 255 Євро.

Не ? можна створити копію зображення, чому? чіп, не ? був розшифрований, можливо тому що? ? старі моделі, або, можливо, навіть, чому? не було багато запитів, так і авто злодії, так і дублікати ключів.

Я запитав, в районах, де клонування недалеко від Неаполя, і вони не були в змозі створити дублікат ключа.

Чекаю Gallo2 і інтерфейс діагностики..? я думаю, що це перший крок для початківців; але я готовий вчитися і informarmi...su все, що є? що стосується кодування та/або scodifiche з Ecu.

Якщо яка-небудь душа...хоче направити мене, що робити ? я був би вдячний.
;)

Backgroop
04-09-2013, 11:00
Якщо я правильно зрозумів, що тобі потрібно, подвійний ключ?? Ви можете обійти всі, відкривши ключем приймати транспондери і підв'язати cn ізолентою до антени черзі, але в цьому випадку ви можете зробити копію, не витрачаючи часу і мати інший ключ...

mariodarkblue
04-09-2013, 12:38

aldinik
04-09-2013, 12:39
Якщо я правильно зрозумів, що тобі потрібно, подвійний ключ?? Ви можете обійти всі, відкривши ключем приймати транспондери і підв'язати cn ізолентою до антени черзі, але в цьому випадку ви можете зробити копію, не витрачаючи часу і мати інший ключ...
Ви, можливо, міг би зробити також cos?, якщо б я не почала, щоб увійти в індустрії кодувань та/або scodifiche блоки управління на автомобілі від ентузіастів.
Я міг би також ввести transponderino в замку ключ і вирішити будь-яку проблему..інше я навіть дублікат, що, очевидно, відкриває тільки двері, але не заводить.
До речі, я вже замовив і заплатив за обладнання я повинен тільки чекати прибуття.
Привіт ;)

legendaryslave
04-09-2013, 13:06
або навіть хороший scodifica разом

aldinik
04-09-2013, 14:29

Дивіться, якщо не вдалося створити копію зображення в Неаполі.... якщо не у вартості трохи нижче, ніж Альфа-і без дистанційного управління на ключі..я не думаю, що є місця в світі, які мені робили на 40 або 50 Євро.

mariodarkblue
04-09-2013, 15:00
Дивіться, якщо не вдалося створити копію зображення в Неаполі.... якщо не у вартості трохи нижче, ніж Альфа-і без дистанційного управління на ключі..я не думаю, що є місця в світі, які мені робили на 40 або 50 Євро.

Привіт...в 40 50 євро не зрозуміє..я, коли я зробив дублікат ключа від моєї стилус, не маючи навіть код карти я витратив на 100?

legendaryslave
04-09-2013, 15:06
Ви повинні побачити, якщо ?. Code 2 я також я мав проблеми з 156 рішення покласти транспондер В,антена і іп? швидше і дешевше, хоча я думаю, що zed зможе клонувати

aldinik
05-09-2013, 10:53
100 Євро може бути дублікат, але, звичайно, без пульта дистанційного керування для відкриття дверей ( і мені не зручно )... вважається? оригінальні Alfa без дистанційного керування коштує 150, і у вас є ключ, червона "Альфа Ромео"? зовсім інша справа, ніж повторювані стандартні чорні в 100 Євро.

Якщо ви хочете з допомогою пульта дистанційного управління для відкриття дверей включено, ви можете запитати його Альфа і коштує 255 Євро. І ? це

я тільки й ? також розділений тримаю її зі стрічки, щоб не втратити транспондера ? всередині.

А я два дублікати типу цих

ключ відкриває мені лише дверцята ( навіть з пульта), але, очевидно, не призводить в рух.

Взяти trasponderino, і вставте його в антену або в замку ключ чи іншої сторони ? це рішення пі? економічної ( що цікавить мене, до певної міри, чому? у gallo2 gi? я купив ) але для мене ? поразка... чому? якщо я не можу duplicarti якщо не цифр, ті наклали на вартість автомобіля...перейти до немовля, принаймні, ви scodifico.

aldinik
05-09-2013, 11:00
Ви повинні побачити, якщо ?. Code 2 я також я мав проблеми з 156 рішення покласти транспондер В,антена і іп? швидше і дешевше, хоча я думаю, що zed зможе клонувати

Не знаю, що за код ?..я знаю тільки, що ні від кого я взяв, вставивши його в спеціальне обладнання, щоб читати її на комп'ютері, мені сказали, що має чіп ( мені здається, texas instrument), не clonabile.
Тільки дублікатор number one ( де також йде Arsenio Lupin ) мені відповіли, ми бачимо, що putimm тому' ( я перекладаю: ми можемо зробити), але я кажу вам, насамперед, якщо ми не зможемо, sar? без дистанційного управління і вам багаття? принаймні, 90 Євро, якщо не більше? ).

Cos'? я zed???

ugoboss
05-09-2013, 12:43
zed-bull обладнання для клонування ключів.

giuseppe1374
05-09-2013, 14:46
be ви дали невірну інформацію, ви можете отримати новий транспондер, але не від ключа, а потім ви можете придбати ключ використовується і codificarti дистанційного управління, але не з допомогою книги, підручники та журнали, які ви згадали.

aldinik
05-09-2013, 19:33
Однак я вважаю, що ми йдемо OT щодо предмета Topic або Tread що завгодно ...так що якщо не надано, що ключ або досягти, чи ні в цей момент riformulo питання: хто-небудь ? готові, щоб допомогти мені, щоб видалити іммобілайзер з мого Альфа 156 1999 року???

legendaryslave
05-09-2013, 20:31
Однак я вважаю, що ми йдемо OT щодо предмета Topic або Tread що завгодно ...так що якщо не надано, що ключ або досягти, чи ні в цей момент riformulo питання: хто-небудь ? готові, щоб допомогти мені, щоб видалити іммобілайзер з мого Альфа 156 1999 року???
зв'яжіться motorsport, або carlo abarth, безумовно, можуть допомогти вам з вашої області

aldinik
06-09-2013, 00:41
зв'яжіться motorsport, або carlo abarth, безумовно, можуть допомогти вам з вашої області

На жаль, на даний момент вони не в Неаполі, робота за межами, в регіоні емілія-романья. До минулого тижня я вже був. Але якщо з ними зв'язатися, то ж мені дають якусь пораду??

legendaryslave
06-09-2013, 00:45
На жаль, на даний момент вони не в Неаполі, робота за межами, в регіоні емілія-романья. До минулого тижня я вже був. Але якщо з ними зв'язатися, то ж мені дають якусь пораду??
ви говорите з ними, що вони серйозні люди і підготовлені, і, насамперед, збройні різноманітним, в іншому випадку є обговорення, де, де ми scodificata якщо woi спробувати самотужки,
ps
жінки і мотори краще всього на 90 градусів, я зробив skiattare:cool:

aldinik
06-09-2013, 12:32
ви говорите з ними, що вони серйозні люди і підготовлені, і, насамперед, збройні різноманітним, в іншому випадку є обговорення, де, де ми scodificata якщо woi спробувати самотужки,

Я тут, щоб вчитися, і, чесно кажучи, я хотів би спробувати самотужки, або за допомогою кого-небудь знає..чому? я не хотів би залишатися в русі з автомобіля, на даний момент я знаю, що ви scodifica до школи.
Я чекаю, Autocom cdp pro для діагностики і Півник V2, я вже VagCom для діагностики групи audi ww та seat.
Dov'? обговорення?? не можу знайти його.

ps
жінки і мотори краще всього на 90 градусів, я зробив skiattare:cool:

чому? не ? правда?? hahahahaha....

привіт ;)

legendaryslave
06-09-2013, 13:07
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3954-HELP!!!!-scodifica-totale-alfa-145-1400-twind-spark-ecu-bosch-m1-5-5

aldinik
06-09-2013, 15:02
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3954-HELP!!!!-scodifica-totale-alfa-145-1400-twind-spark-ecu-bosch-m1-5-5

Так..але я відправив, а я..і навіть ти, по-моєму саме inzallanuto ( надмірно відволікатися ) не essermene помітив.
Цікаво, файли однакові для 156?? ебу ? ж, як і файли???
у будь-якому випадку я не можу завантажити, нічого не схеми ne файлу іншого, для якого вам треба? зачекайте. Я хотів, принаймні, почати знімати моделей для кіз як зробити підключення до школи...чому? з приводу програмування eeprom трохи досвіду минулого з різних ICprog..Картки maestro etc etc..я мав.

aldinik
06-09-2013, 15:05
Мені потрібно продовжувати писати ...і я відповів, інстинктивно...тепер я не можу редагувати повідомлення..
тому постійно тут..
я казав, у мене є досвід програмування, але посилання відключеннями , дроти, pin 12 вольт, маса і т. д. і т. п. я навіть не знаю, з чого почати; як я не знаю, з чого почати, щоб зняти ебу і зняти її з автомобіля.
Я повинен перевірити також кілька відео.

ugoboss
06-09-2013, 15:10
розібрати від їзди не важко, якщо і m1.5.5 і вище дросельної заслінки впускного колектора, тяги роз'єми на вершині, а потім і кріпиться з 4 невеликі гвинти до корпусу нижче.

aldinik
11-09-2013, 13:00
розібрати від їзди не важко, якщо і m1.5.5 і вище дросельної заслінки впускного колектора, тяги роз'єми на вершині, а потім і кріпиться з 4 невеликі гвинти до корпусу нижче.

Ви знаєте, якщо для scodificarla робити, швів або я можу відправити файл безпосередньо, підключивши Півень на ебу?? файл scodifica ви знаєте, де я можу його знайти??
Дякую

ugoboss
11-09-2013, 13:54
мені шкода, але я не цей файл, я знаю, що не треба паяти нічого йдуть, тільки в boot.

aldinik
12-09-2013, 10:16
мені шкода, але я не цей файл, я знаю, що не треба паяти нічого йдуть, тільки в boot.

Ми сподіваємося, що деякі душі, pia мені допомогти..зараз я навіть не можу запустити програмне забезпечення, Півень, я запитав info навіть в іншій темі, сподіваюся хтось мене dia na руки.
Привіт і спасибі

msport (exil77grande)
12-09-2013, 23:35
Ми сподіваємося, що деякі душі, pia мені допомогти..зараз я навіть не можу запустити програмне забезпечення, Півень, я запитав info навіть в іншій темі, сподіваюся хтось мене dia na руки.
Привіт і спасибі

вибачте, але чому ви не орієнтуєтеся на ваш продавець?

aldinik
13-09-2013, 14:28
вибачте, але чому ви не орієнтуєтеся на ваш продавець?

Для чого? щоб попросити допомогти мені scodificare мій Альфа?? але не підготовчі тільки продавці.

Для Півня V2 я зв'язався з ними, мені завтра дадуть направлення для перевірки, якщо ? зламаний або якщо я не в змозі змусити його працювати. Якщо ? відмова мені повертають працює тихо.

msport (exil77grande)
13-09-2013, 15:11
я, звісно, мав на увазі півня.

aldinik
13-09-2013, 19:52
я, звісно, мав на увазі півня.

Їх, по правді кажучи... я навіть посилання на відео, після я намагаюся запустити на листа, виправлення конкретного.
У будь-якому разі завтра з ранку будуть підключені за допомогою teamviewer і технічний клієнтського доступу rpc? безпосередньо.

Дорогий мій, це ? тільки початок...hahahah я зрозумів, коли доведеться? підключіть його до машини, з нещастям, що я вважаю, це закінчується, що я залишаюся пішки.

Привіт ;)