Перегляд Повної Версії : Видалити key code ключ Альфа 156 1.8 TS
Я хотів би видалити ключ від моєї машини ( Альфа 156 1.8 TS 144 К. С. в 1999 році ).
У мене тільки один ключ і дублікат на Alfa Romeo, мене попросили 255 Євро.
Не ? можна створити копію зображення, чому? чіп, не ? був розшифрований, можливо тому що? ? старі моделі, або, можливо, навіть, чому? не було багато запитів, так і авто злодії, так і дублікати ключів.
Я запитав, в районах, де клонування недалеко від Неаполя, і вони не були в змозі створити дублікат ключа.
Чекаю Gallo2 і інтерфейс діагностики..? я думаю, що це перший крок для початківців; але я готовий вчитися і informarmi...su все, що є? що стосується кодування та/або scodifiche з Ecu.
Якщо яка-небудь душа...хоче направити мене, що робити ? я був би вдячний.
;)
Backgroop
04-09-2013, 11:00
Якщо я правильно зрозумів, що тобі потрібно, подвійний ключ?? Ви можете обійти всі, відкривши ключем приймати транспондери і підв'язати cn ізолентою до антени черзі, але в цьому випадку ви можете зробити копію, не витрачаючи часу і мати інший ключ...
mariodarkblue
04-09-2013, 12:38
Якщо я правильно зрозумів, що тобі потрібно, подвійний ключ?? Ви можете обійти всі, відкривши ключем приймати транспондери і підв'язати cn ізолентою до антени черзі, але в цьому випадку ви можете зробити копію, не витрачаючи часу і мати інший ключ...
Ви, можливо, міг би зробити також cos?, якщо б я не почала, щоб увійти в індустрії кодувань та/або scodifiche блоки управління на автомобілі від ентузіастів.
Я міг би також ввести transponderino в замку ключ і вирішити будь-яку проблему..інше я навіть дублікат, що, очевидно, відкриває тільки двері, але не заводить.
До речі, я вже замовив і заплатив за обладнання я повинен тільки чекати прибуття.
Привіт ;)
legendaryslave
04-09-2013, 13:06
або навіть хороший scodifica разом
Дивіться, якщо не вдалося створити копію зображення в Неаполі.... якщо не у вартості трохи нижче, ніж Альфа-і без дистанційного управління на ключі..я не думаю, що є місця в світі, які мені робили на 40 або 50 Євро.
mariodarkblue
04-09-2013, 15:00
Дивіться, якщо не вдалося створити копію зображення в Неаполі.... якщо не у вартості трохи нижче, ніж Альфа-і без дистанційного управління на ключі..я не думаю, що є місця в світі, які мені робили на 40 або 50 Євро.
Привіт...в 40 50 євро не зрозуміє..я, коли я зробив дублікат ключа від моєї стилус, не маючи навіть код карти я витратив на 100?
legendaryslave
04-09-2013, 15:06
Ви повинні побачити, якщо ?. Code 2 я також я мав проблеми з 156 рішення покласти транспондер В,антена і іп? швидше і дешевше, хоча я думаю, що zed зможе клонувати
100 Євро може бути дублікат, але, звичайно, без пульта дистанційного керування для відкриття дверей ( і мені не зручно )... вважається? оригінальні Alfa без дистанційного керування коштує 150, і у вас є ключ, червона "Альфа Ромео"? зовсім інша справа, ніж повторювані стандартні чорні в 100 Євро.
Якщо ви хочете з допомогою пульта дистанційного управління для відкриття дверей включено, ви можете запитати його Альфа і коштує 255 Євро. І ? це
я тільки й ? також розділений тримаю її зі стрічки, щоб не втратити транспондера ? всередині.
А я два дублікати типу цих
ключ відкриває мені лише дверцята ( навіть з пульта), але, очевидно, не призводить в рух.
Взяти trasponderino, і вставте його в антену або в замку ключ чи іншої сторони ? це рішення пі? економічної ( що цікавить мене, до певної міри, чому? у gallo2 gi? я купив ) але для мене ? поразка... чому? якщо я не можу duplicarti якщо не цифр, ті наклали на вартість автомобіля...перейти до немовля, принаймні, ви scodifico.
Ви повинні побачити, якщо ?. Code 2 я також я мав проблеми з 156 рішення покласти транспондер В,антена і іп? швидше і дешевше, хоча я думаю, що zed зможе клонувати
Не знаю, що за код ?..я знаю тільки, що ні від кого я взяв, вставивши його в спеціальне обладнання, щоб читати її на комп'ютері, мені сказали, що має чіп ( мені здається, texas instrument), не clonabile.
Тільки дублікатор number one ( де також йде Arsenio Lupin ) мені відповіли, ми бачимо, що putimm тому' ( я перекладаю: ми можемо зробити), але я кажу вам, насамперед, якщо ми не зможемо, sar? без дистанційного управління і вам багаття? принаймні, 90 Євро, якщо не більше? ).
Cos'? я zed???
zed-bull обладнання для клонування ключів.
giuseppe1374
05-09-2013, 14:46
be ви дали невірну інформацію, ви можете отримати новий транспондер, але не від ключа, а потім ви можете придбати ключ використовується і codificarti дистанційного управління, але не з допомогою книги, підручники та журнали, які ви згадали.
Однак я вважаю, що ми йдемо OT щодо предмета Topic або Tread що завгодно ...так що якщо не надано, що ключ або досягти, чи ні в цей момент riformulo питання: хто-небудь ? готові, щоб допомогти мені, щоб видалити іммобілайзер з мого Альфа 156 1999 року???
legendaryslave
05-09-2013, 20:31
Однак я вважаю, що ми йдемо OT щодо предмета Topic або Tread що завгодно ...так що якщо не надано, що ключ або досягти, чи ні в цей момент riformulo питання: хто-небудь ? готові, щоб допомогти мені, щоб видалити іммобілайзер з мого Альфа 156 1999 року???
зв'яжіться motorsport, або carlo abarth, безумовно, можуть допомогти вам з вашої області
зв'яжіться motorsport, або carlo abarth, безумовно, можуть допомогти вам з вашої області
На жаль, на даний момент вони не в Неаполі, робота за межами, в регіоні емілія-романья. До минулого тижня я вже був. Але якщо з ними зв'язатися, то ж мені дають якусь пораду??
legendaryslave
06-09-2013, 00:45
На жаль, на даний момент вони не в Неаполі, робота за межами, в регіоні емілія-романья. До минулого тижня я вже був. Але якщо з ними зв'язатися, то ж мені дають якусь пораду??
ви говорите з ними, що вони серйозні люди і підготовлені, і, насамперед, збройні різноманітним, в іншому випадку є обговорення, де, де ми scodificata якщо woi спробувати самотужки,
ps
жінки і мотори краще всього на 90 градусів, я зробив skiattare:cool:
ви говорите з ними, що вони серйозні люди і підготовлені, і, насамперед, збройні різноманітним, в іншому випадку є обговорення, де, де ми scodificata якщо woi спробувати самотужки,
Я тут, щоб вчитися, і, чесно кажучи, я хотів би спробувати самотужки, або за допомогою кого-небудь знає..чому? я не хотів би залишатися в русі з автомобіля, на даний момент я знаю, що ви scodifica до школи.
Я чекаю, Autocom cdp pro для діагностики і Півник V2, я вже VagCom для діагностики групи audi ww та seat.
Dov'? обговорення?? не можу знайти його.
ps
жінки і мотори краще всього на 90 градусів, я зробив skiattare:cool:
чому? не ? правда?? hahahahaha....
привіт ;)
legendaryslave
06-09-2013, 13:07
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3954-HELP!!!!-scodifica-totale-alfa-145-1400-twind-spark-ecu-bosch-m1-5-5
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3954-HELP!!!!-scodifica-totale-alfa-145-1400-twind-spark-ecu-bosch-m1-5-5
Так..але я відправив, а я..і навіть ти, по-моєму саме inzallanuto ( надмірно відволікатися ) не essermene помітив.
Цікаво, файли однакові для 156?? ебу ? ж, як і файли???
у будь-якому випадку я не можу завантажити, нічого не схеми ne файлу іншого, для якого вам треба? зачекайте. Я хотів, принаймні, почати знімати моделей для кіз як зробити підключення до школи...чому? з приводу програмування eeprom трохи досвіду минулого з різних ICprog..Картки maestro etc etc..я мав.
Мені потрібно продовжувати писати ...і я відповів, інстинктивно...тепер я не можу редагувати повідомлення..
тому постійно тут..
я казав, у мене є досвід програмування, але посилання відключеннями , дроти, pin 12 вольт, маса і т. д. і т. п. я навіть не знаю, з чого почати; як я не знаю, з чого почати, щоб зняти ебу і зняти її з автомобіля.
Я повинен перевірити також кілька відео.
розібрати від їзди не важко, якщо і m1.5.5 і вище дросельної заслінки впускного колектора, тяги роз'єми на вершині, а потім і кріпиться з 4 невеликі гвинти до корпусу нижче.
розібрати від їзди не важко, якщо і m1.5.5 і вище дросельної заслінки впускного колектора, тяги роз'єми на вершині, а потім і кріпиться з 4 невеликі гвинти до корпусу нижче.
Ви знаєте, якщо для scodificarla робити, швів або я можу відправити файл безпосередньо, підключивши Півень на ебу?? файл scodifica ви знаєте, де я можу його знайти??
Дякую
мені шкода, але я не цей файл, я знаю, що не треба паяти нічого йдуть, тільки в boot.
мені шкода, але я не цей файл, я знаю, що не треба паяти нічого йдуть, тільки в boot.
Ми сподіваємося, що деякі душі, pia мені допомогти..зараз я навіть не можу запустити програмне забезпечення, Півень, я запитав info навіть в іншій темі, сподіваюся хтось мене dia na руки.
Привіт і спасибі
msport (exil77grande)
12-09-2013, 23:35
Ми сподіваємося, що деякі душі, pia мені допомогти..зараз я навіть не можу запустити програмне забезпечення, Півень, я запитав info навіть в іншій темі, сподіваюся хтось мене dia na руки.
Привіт і спасибі
вибачте, але чому ви не орієнтуєтеся на ваш продавець?
вибачте, але чому ви не орієнтуєтеся на ваш продавець?
Для чого? щоб попросити допомогти мені scodificare мій Альфа?? але не підготовчі тільки продавці.
Для Півня V2 я зв'язався з ними, мені завтра дадуть направлення для перевірки, якщо ? зламаний або якщо я не в змозі змусити його працювати. Якщо ? відмова мені повертають працює тихо.
msport (exil77grande)
13-09-2013, 15:11
я, звісно, мав на увазі півня.
я, звісно, мав на увазі півня.
Їх, по правді кажучи... я навіть посилання на відео, після я намагаюся запустити на листа, виправлення конкретного.
У будь-якому разі завтра з ранку будуть підключені за допомогою teamviewer і технічний клієнтського доступу rpc? безпосередньо.
Дорогий мій, це ? тільки початок...hahahah я зрозумів, коли доведеться? підключіть його до машини, з нещастям, що я вважаю, це закінчується, що я залишаюся пішки.
Привіт ;)