КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Выдаліць key code ключ Альфа 156 1.8 TS

aldinik
04-09-2013, 10:47
Я хацеў бы выдаліць ключ ад маей машыны ( Альфа 156 1.8 TS 144 Л.С. ў 1999 годзе ).
У мяне толькі адзін ключ і дублікат на Alfa Romeo, мяне папрасілі 255 Еўра.

Не ? можна стварыць копію малюнка, чаму? чып, не ? быў расшыфраваны, магчыма, таму што? ? старыя мадэлі, ці, магчыма, нават, чаму? не было шмат запытаў, так і аўто злодзеі, так і дублікаты ключоў.

Я спытаў, у раенах, дзе кланаванне недалека ад Неапаля, і яны не былі ў стане стварыць дублікат ключа.

Чакаю Gallo2 і інтэрфейс дыягностыкі..? я думаю, што гэта першы крок для пачаткоўцаў; але я гатовы вучыцца і informarmi...su усе, што есць? што тычыцца кадоўкі і/або scodifiche з Ecu.

Калі якая-небудзь душа...хоча накіраваць мяне, што рабіць ? я быў бы ўдзячны.
;)

Backgroop
04-09-2013, 11:00
Калі я правільна зразумеў, табе трэба, падвойны ключ?? Вы можаце абыйсці ўсе, адкрыўшы ключом прымаць транспондеров і падвязаць cn ізастужкай да антэны чарзе, але у гэтым выпадку вы можаце зрабіць копію, не марнуючы часу і мець іншы ключ...

mariodarkblue
04-09-2013, 12:38

aldinik
04-09-2013, 12:39
Калі я правільна зразумеў, табе трэба, падвойны ключ?? Вы можаце абыйсці ўсе, адкрыўшы ключом прымаць транспондеров і падвязаць cn ізастужкай да антэны чарзе, але у гэтым выпадку вы можаце зрабіць копію, не марнуючы часу і мець іншы ключ...
Вы, магчыма, мог бы таксама зрабіць cos?, калі б я не пачала, каб увайсці ў індустрыі кадовак і/або scodifiche блокі кіравання на аўтамабілі ад энтузіястаў.
Я мог бы таксама ўвесці transponderino у замку ключ і вырашыць любую праблему..астатняе я нават дублікат, што, відавочна, адкрывае толькі дзверы, але не заводзіць.
Дарэчы, я ўжо замовіў і заплаціў за абсталяванне я павінен толькі чакаць прыбыцця.
Прывітанне ;)

legendaryslave
04-09-2013, 13:06
або нават добры scodifica разам

aldinik
04-09-2013, 14:29

Глядзіце, калі не ўдалося стварыць копію выявы ў Неапалі.... калі не ў кошце ледзь ніжэй, чым Альфа-і без дыстанцыйнага кіравання на ключы..я не думаю, есць месцы ў свеце, якія мне рабілі на 40 або 50 Еўра.

mariodarkblue
04-09-2013, 15:00
Глядзіце, калі не ўдалося стварыць копію выявы ў Неапалі.... калі не ў кошце ледзь ніжэй, чым Альфа-і без дыстанцыйнага кіравання на ключы..я не думаю, есць месцы ў свеце, якія мне рабілі на 40 або 50 Еўра.

Прывітанне...у 40 50 еўра не зразумее..я, калі я зрабіў дублікат ключа ад маей стілус, не маючы нават код карты я выдаткаваў на 100?

legendaryslave
04-09-2013, 15:06
Вы павінны ўбачыць, калі ?. Code 2 я таксама я меў праблемы з 156 рашэнне пакласці транспондер Ў,антэна і іп? хутчэй і танней, хоць я думаю, што zed зможа кланаваць

aldinik
05-09-2013, 10:53
100 Еўра можа быць дублікат, але, вядома, без пульта дыстанцыйнага кіравання для адкрыцця дзвярэй ( і мне не зручна )... лічыцца? арыгінальныя Alfa без дыстанцыйнага кіравання каштуе 150, і ў вас есць ключ, чырвоная "Альфа-Рамэа"? зусім іншая справа, чым паўтараюцца стандартныя чорныя ў 100 Еўра.

Калі вы хочаце з дапамогай пульта дыстанцыйнага кіравання для адкрыцця дзвярэй ўключана, вы можаце запытаць яго Альфа і каштуе 255 Еўра. І ? гэта

я толькі і ? таксама падзелены трымаю яе з стужкі, каб не страціць транспондеров ? ўнутры.

А я два тыпу гэтых дублікаты

ключ адкрывае мне толькі дзверцы ( нават з пульта), але, відавочна, не прыводзіць у рух.

Узяць trasponderino, і ўстаўце яго ў антэну або ў замку ключ або з іншага боку ? гэта рашэнне пі? эканамічнай ( што цікавіць мяне, да некаторай ступені, чаму? у gallo2 gi? я купіў ) але для мяне ? параза... чаму? калі я не магу duplicarti калі не лічбаў, тыя наклалі на кошт аўтамабіля...перайсці да немаўля, па меншай меры, вы scodifico.

aldinik
05-09-2013, 11:00
Вы павінны ўбачыць, калі ?. Code 2 я таксама я меў праблемы з 156 рашэнне пакласці транспондер Ў,антэна і іп? хутчэй і танней, хоць я думаю, што zed зможа кланаваць

Не ведаю, што за код ?..я ведаю толькі, што ні ад каго я ўзяў, уставіўшы яго ў спецыяльнае абсталяванне, каб чытаць яе на кампутары, мне сказалі, што мае чып ( мне здаецца, texas instrument), не clonabile.
Толькі дубликатор number one ( дзе таксама ідзе Arsenio Lupin ) мне адказалі, мы бачым, што putimm назад' ( я перакладаю: мы можам зрабіць), але я кажу вам, раней, калі мы не зможам, sar? без дыстанцыйнага кіравання і вам вогнішча? па крайняй меры, 90 Еўра, калі не больш? ).

Cos'? я zed???

ugoboss
05-09-2013, 12:43
zed-bull абсталявання для кланавання ключоў.

giuseppe1374
05-09-2013, 14:46
be вы далі няслушную інфармацыю, вы можаце атрымаць новы транспондер, але не ад ключа, а затым вы можаце купіць ключ выкарыстоўваецца і codificarti дыстанцыйнага кіравання, але не з дапамогай кнігі, падручнікі і часопісы, якія вы згадалі.

aldinik
05-09-2013, 19:33
Аднак я лічу, што мы ідзем OT адносна прадмета Topic або Tread што заўгодна ...так што калі не дадзена, што ключ небудзь дамагчыся ці не ў гэты момант riformulo пытанне: хто-небудзь ? гатовыя, каб дапамагчы мне, каб выдаліць иммобилайзер з майго Альфа 156 1999 года???

legendaryslave
05-09-2013, 20:31
Аднак я лічу, што мы ідзем OT адносна прадмета Topic або Tread што заўгодна ...так што калі не дадзена, што ключ небудзь дамагчыся ці не ў гэты момант riformulo пытанне: хто-небудзь ? гатовыя, каб дапамагчы мне, каб выдаліць иммобилайзер з майго Альфа 156 1999 года???
звяжыцеся motorsport, або carlo abarth, безумоўна, могуць дапамагчы вам з вашай вобласці

aldinik
06-09-2013, 00:41
звяжыцеся motorsport, або carlo abarth, безумоўна, могуць дапамагчы вам з вашай вобласці

Да жаль, на дадзены момант яны не ў Неапалі, праца за межамі, у рэгіене эмілія-раманья. Да мінулага тыдня я быў ужо. Але калі з імі звязацца, то ж мне даюць нейкі савет??

legendaryslave
06-09-2013, 00:45
Да жаль, на дадзены момант яны не ў Неапалі, праца за межамі, у рэгіене эмілія-раманья. Да мінулага тыдня я быў ужо. Але калі з імі звязацца, то ж мне даюць нейкі савет??
вы кажаце з імі, што яны сур'езныя і людзі падрыхтаваныя, і, перш за ўсе, ўзброеныя разнастайным, у адваротным выпадку есць абмеркаванне, дзе, дзе мы scodificata калі woi паспрабаваць у адзіночку,
ps
жанчыны і маторы лепш за ўсе на 90 градусаў, я зрабіў skiattare:cool:

aldinik
06-09-2013, 12:32
вы кажаце з імі, што яны сур'езныя і людзі падрыхтаваныя, і, перш за ўсе, ўзброеныя разнастайным, у адваротным выпадку есць абмеркаванне, дзе, дзе мы scodificata калі woi паспрабаваць у адзіночку,

Я тут, каб вучыцца, і, шчыра кажучы, я хацеў бы паспрабаваць у адзіночку, або з дапамогай каго-небудзь дасведчанага..чаму? я не хацеў бы заставацца ў руху з аўтамабіля, на дадзены момант я ведаю, што вы scodifica да школы.
Я чакаю, Autocom cdp pro для дыягностыкі і Пеўнік V2, я ўжо VagCom для дыягностыкі групы audi ww і seat.
Jaffa'? абмеркаванне?? не магу знайсці яго.

ps
жанчыны і маторы лепш за ўсе на 90 градусаў, я зрабіў skiattare:cool:

чаму? не ? праўда?? hahahahaha....

прывітанне ;)

legendaryslave
06-09-2013, 13:07
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3954-HELP!!!!-scodifica-totale-alfa-145-1400-twind-spark-ecu-bosch-m1-5-5

aldinik
06-09-2013, 15:02
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3954-HELP!!!!-scodifica-totale-alfa-145-1400-twind-spark-ecu-bosch-m1-5-5

Ды..але я адправіў, а я..і нават ты, па-мойму менавіта inzallanuto ( празмерна адцягвацца ) не essermene заўважыў.
Цікава, файлы аднолькавыя для 156?? эбу ? ж, таксама як і файлы???
у любым выпадку я не магу спампаваць, нічога не схемы ne файла іншы, для якога вам трэба? пачакайце. Я хацеў, па меншай меры, пачаць здымаць мадэляў для коз як зрабіць падлучэння да школы...чаму? па нагоды праграмавання eeprom трохі вопыту ў мінулым з розных ICprog..Карты maestro etc etc..я меў.

aldinik
06-09-2013, 15:05
Мне трэба працягваць пісаць ...і я адказаў, інстынктыўна...цяпер я не магу рэдагаваць паведамленне..
таму ўвесь час тут..
я казаў, у мяне есць вопыт праграмавання, але спасылкі адключэннямі , правады, pin 12 вольт, маса і т. д. і т. п. я нават не ведаю, з чаго пачаць; як я не ведаю, з чаго пачаць, каб зняць эбу і зняць яе з аўтамабіля.
Я павінен праверыць, ці таксама некалькі відэа.

ugoboss
06-09-2013, 15:10
разабраць ад язды не цяжка, калі і m1.5.5 і вышэй дросельнай засланкі впускного калектара, цягі раздымы на вяршыні, а затым і мацуецца з 4 невялікія шрубы да корпуса ніжэй.

aldinik
11-09-2013, 13:00
разабраць ад язды не цяжка, калі і m1.5.5 і вышэй дросельнай засланкі впускного калектара, цягі раздымы на вяршыні, а затым і мацуецца з 4 невялікія шрубы да корпуса ніжэй.

Вы ведаеце, калі для scodificarla рабіць, швоў ці я магу адправіць файл наўпрост, падлучыўшы Певень на эбу?? файл scodifica вы ведаеце, дзе я магу яго знайсці??
Дзякуй

ugoboss
11-09-2013, 13:54
мне шкада, але я не гэты файл, я ведаю, што не трэба літаваць нічога ідуць, толькі ў boot.

aldinik
12-09-2013, 10:16
мне шкада, але я не гэты файл, я ведаю, што не трэба літаваць нічога ідуць, толькі ў boot.

Мы спадзяемся, што некаторыя душы, pia мне дапамагчы..зараз я нават не магу запусціць праграмнае забеспячэнне, Певень, я спытаў info нават у іншай тэме, спадзяюся хто-то мяне dia na рукі.
Прывітанне і дзякуй

msport (exil77grande)
12-09-2013, 23:35
Мы спадзяемся, што некаторыя душы, pia мне дапамагчы..зараз я нават не магу запусціць праграмнае забеспячэнне, Певень, я спытаў info нават у іншай тэме, спадзяюся хто-то мяне dia na рукі.
Прывітанне і дзякуй

выбачайце, але чаму вы не арыентуецеся на ваш прадавец?

aldinik
13-09-2013, 14:28
выбачайце, але чаму вы не арыентуецеся на ваш прадавец?

Для чаго? каб папрасіць дапамагчы мне scodificare мой Альфа?? але не падрыхтоўчыя толькі прадаўцы.

Для Пеўня V2 я звязаўся з імі, мне заўтра дадуць напрамкі для праверкі, калі ? зламаны або калі я не ў стане прымусіць яго працаваць. Калі ? адмова мне вяртаюць працуе ціха.

msport (exil77grande)
13-09-2013, 15:11
я, натуральна, меў на ўвазе пеўня.

aldinik
13-09-2013, 19:52
я, натуральна, меў на ўвазе пеўня.

Іх, па праўдзе кажучы... я нават спасылкі на відэа, пасля я спрабую запусціць на лісты, выпраўленне канкрэтнага.
У любым выпадку заўтра з раніцы будуць падлучаныя з дапамогай teamviewer і тэхнічны сервера кліенцкага доступу rpc? напрамую.

Дарагі мой, гэта ? толькі пачатак...hahahah я зразумеў, калі давядзецца? падключыце яго да машыны, з няшчасцем, што я лічу, гэта сканчаецца, што я застаюся пешшу.

Прывітанне ;)