Прагляд Поўнай Версіі : Выдаліць key code ключ Альфа 156 1.8 TS
Я хацеў бы выдаліць ключ ад маей машыны ( Альфа 156 1.8 TS 144 Л.С. ў 1999 годзе ).
У мяне толькі адзін ключ і дублікат на Alfa Romeo, мяне папрасілі 255 Еўра.
Не ? можна стварыць копію малюнка, чаму? чып, не ? быў расшыфраваны, магчыма, таму што? ? старыя мадэлі, ці, магчыма, нават, чаму? не было шмат запытаў, так і аўто злодзеі, так і дублікаты ключоў.
Я спытаў, у раенах, дзе кланаванне недалека ад Неапаля, і яны не былі ў стане стварыць дублікат ключа.
Чакаю Gallo2 і інтэрфейс дыягностыкі..? я думаю, што гэта першы крок для пачаткоўцаў; але я гатовы вучыцца і informarmi...su усе, што есць? што тычыцца кадоўкі і/або scodifiche з Ecu.
Калі якая-небудзь душа...хоча накіраваць мяне, што рабіць ? я быў бы ўдзячны.
;)
Backgroop
04-09-2013, 11:00
Калі я правільна зразумеў, табе трэба, падвойны ключ?? Вы можаце абыйсці ўсе, адкрыўшы ключом прымаць транспондеров і падвязаць cn ізастужкай да антэны чарзе, але у гэтым выпадку вы можаце зрабіць копію, не марнуючы часу і мець іншы ключ...
mariodarkblue
04-09-2013, 12:38
Калі я правільна зразумеў, табе трэба, падвойны ключ?? Вы можаце абыйсці ўсе, адкрыўшы ключом прымаць транспондеров і падвязаць cn ізастужкай да антэны чарзе, але у гэтым выпадку вы можаце зрабіць копію, не марнуючы часу і мець іншы ключ...
Вы, магчыма, мог бы таксама зрабіць cos?, калі б я не пачала, каб увайсці ў індустрыі кадовак і/або scodifiche блокі кіравання на аўтамабілі ад энтузіястаў.
Я мог бы таксама ўвесці transponderino у замку ключ і вырашыць любую праблему..астатняе я нават дублікат, што, відавочна, адкрывае толькі дзверы, але не заводзіць.
Дарэчы, я ўжо замовіў і заплаціў за абсталяванне я павінен толькі чакаць прыбыцця.
Прывітанне ;)
legendaryslave
04-09-2013, 13:06
або нават добры scodifica разам
Глядзіце, калі не ўдалося стварыць копію выявы ў Неапалі.... калі не ў кошце ледзь ніжэй, чым Альфа-і без дыстанцыйнага кіравання на ключы..я не думаю, есць месцы ў свеце, якія мне рабілі на 40 або 50 Еўра.
mariodarkblue
04-09-2013, 15:00
Глядзіце, калі не ўдалося стварыць копію выявы ў Неапалі.... калі не ў кошце ледзь ніжэй, чым Альфа-і без дыстанцыйнага кіравання на ключы..я не думаю, есць месцы ў свеце, якія мне рабілі на 40 або 50 Еўра.
Прывітанне...у 40 50 еўра не зразумее..я, калі я зрабіў дублікат ключа ад маей стілус, не маючы нават код карты я выдаткаваў на 100?
legendaryslave
04-09-2013, 15:06
Вы павінны ўбачыць, калі ?. Code 2 я таксама я меў праблемы з 156 рашэнне пакласці транспондер Ў,антэна і іп? хутчэй і танней, хоць я думаю, што zed зможа кланаваць
100 Еўра можа быць дублікат, але, вядома, без пульта дыстанцыйнага кіравання для адкрыцця дзвярэй ( і мне не зручна )... лічыцца? арыгінальныя Alfa без дыстанцыйнага кіравання каштуе 150, і ў вас есць ключ, чырвоная "Альфа-Рамэа"? зусім іншая справа, чым паўтараюцца стандартныя чорныя ў 100 Еўра.
Калі вы хочаце з дапамогай пульта дыстанцыйнага кіравання для адкрыцця дзвярэй ўключана, вы можаце запытаць яго Альфа і каштуе 255 Еўра. І ? гэта
я толькі і ? таксама падзелены трымаю яе з стужкі, каб не страціць транспондеров ? ўнутры.
А я два тыпу гэтых дублікаты
ключ адкрывае мне толькі дзверцы ( нават з пульта), але, відавочна, не прыводзіць у рух.
Узяць trasponderino, і ўстаўце яго ў антэну або ў замку ключ або з іншага боку ? гэта рашэнне пі? эканамічнай ( што цікавіць мяне, да некаторай ступені, чаму? у gallo2 gi? я купіў ) але для мяне ? параза... чаму? калі я не магу duplicarti калі не лічбаў, тыя наклалі на кошт аўтамабіля...перайсці да немаўля, па меншай меры, вы scodifico.
Вы павінны ўбачыць, калі ?. Code 2 я таксама я меў праблемы з 156 рашэнне пакласці транспондер Ў,антэна і іп? хутчэй і танней, хоць я думаю, што zed зможа кланаваць
Не ведаю, што за код ?..я ведаю толькі, што ні ад каго я ўзяў, уставіўшы яго ў спецыяльнае абсталяванне, каб чытаць яе на кампутары, мне сказалі, што мае чып ( мне здаецца, texas instrument), не clonabile.
Толькі дубликатор number one ( дзе таксама ідзе Arsenio Lupin ) мне адказалі, мы бачым, што putimm назад' ( я перакладаю: мы можам зрабіць), але я кажу вам, раней, калі мы не зможам, sar? без дыстанцыйнага кіравання і вам вогнішча? па крайняй меры, 90 Еўра, калі не больш? ).
Cos'? я zed???
zed-bull абсталявання для кланавання ключоў.
giuseppe1374
05-09-2013, 14:46
be вы далі няслушную інфармацыю, вы можаце атрымаць новы транспондер, але не ад ключа, а затым вы можаце купіць ключ выкарыстоўваецца і codificarti дыстанцыйнага кіравання, але не з дапамогай кнігі, падручнікі і часопісы, якія вы згадалі.
Аднак я лічу, што мы ідзем OT адносна прадмета Topic або Tread што заўгодна ...так што калі не дадзена, што ключ небудзь дамагчыся ці не ў гэты момант riformulo пытанне: хто-небудзь ? гатовыя, каб дапамагчы мне, каб выдаліць иммобилайзер з майго Альфа 156 1999 года???
legendaryslave
05-09-2013, 20:31
Аднак я лічу, што мы ідзем OT адносна прадмета Topic або Tread што заўгодна ...так што калі не дадзена, што ключ небудзь дамагчыся ці не ў гэты момант riformulo пытанне: хто-небудзь ? гатовыя, каб дапамагчы мне, каб выдаліць иммобилайзер з майго Альфа 156 1999 года???
звяжыцеся motorsport, або carlo abarth, безумоўна, могуць дапамагчы вам з вашай вобласці
звяжыцеся motorsport, або carlo abarth, безумоўна, могуць дапамагчы вам з вашай вобласці
Да жаль, на дадзены момант яны не ў Неапалі, праца за межамі, у рэгіене эмілія-раманья. Да мінулага тыдня я быў ужо. Але калі з імі звязацца, то ж мне даюць нейкі савет??
legendaryslave
06-09-2013, 00:45
Да жаль, на дадзены момант яны не ў Неапалі, праца за межамі, у рэгіене эмілія-раманья. Да мінулага тыдня я быў ужо. Але калі з імі звязацца, то ж мне даюць нейкі савет??
вы кажаце з імі, што яны сур'езныя і людзі падрыхтаваныя, і, перш за ўсе, ўзброеныя разнастайным, у адваротным выпадку есць абмеркаванне, дзе, дзе мы scodificata калі woi паспрабаваць у адзіночку,
ps
жанчыны і маторы лепш за ўсе на 90 градусаў, я зрабіў skiattare:cool:
вы кажаце з імі, што яны сур'езныя і людзі падрыхтаваныя, і, перш за ўсе, ўзброеныя разнастайным, у адваротным выпадку есць абмеркаванне, дзе, дзе мы scodificata калі woi паспрабаваць у адзіночку,
Я тут, каб вучыцца, і, шчыра кажучы, я хацеў бы паспрабаваць у адзіночку, або з дапамогай каго-небудзь дасведчанага..чаму? я не хацеў бы заставацца ў руху з аўтамабіля, на дадзены момант я ведаю, што вы scodifica да школы.
Я чакаю, Autocom cdp pro для дыягностыкі і Пеўнік V2, я ўжо VagCom для дыягностыкі групы audi ww і seat.
Jaffa'? абмеркаванне?? не магу знайсці яго.
ps
жанчыны і маторы лепш за ўсе на 90 градусаў, я зрабіў skiattare:cool:
чаму? не ? праўда?? hahahahaha....
прывітанне ;)
legendaryslave
06-09-2013, 13:07
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3954-HELP!!!!-scodifica-totale-alfa-145-1400-twind-spark-ecu-bosch-m1-5-5
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3954-HELP!!!!-scodifica-totale-alfa-145-1400-twind-spark-ecu-bosch-m1-5-5
Ды..але я адправіў, а я..і нават ты, па-мойму менавіта inzallanuto ( празмерна адцягвацца ) не essermene заўважыў.
Цікава, файлы аднолькавыя для 156?? эбу ? ж, таксама як і файлы???
у любым выпадку я не магу спампаваць, нічога не схемы ne файла іншы, для якога вам трэба? пачакайце. Я хацеў, па меншай меры, пачаць здымаць мадэляў для коз як зрабіць падлучэння да школы...чаму? па нагоды праграмавання eeprom трохі вопыту ў мінулым з розных ICprog..Карты maestro etc etc..я меў.
Мне трэба працягваць пісаць ...і я адказаў, інстынктыўна...цяпер я не магу рэдагаваць паведамленне..
таму ўвесь час тут..
я казаў, у мяне есць вопыт праграмавання, але спасылкі адключэннямі , правады, pin 12 вольт, маса і т. д. і т. п. я нават не ведаю, з чаго пачаць; як я не ведаю, з чаго пачаць, каб зняць эбу і зняць яе з аўтамабіля.
Я павінен праверыць, ці таксама некалькі відэа.
разабраць ад язды не цяжка, калі і m1.5.5 і вышэй дросельнай засланкі впускного калектара, цягі раздымы на вяршыні, а затым і мацуецца з 4 невялікія шрубы да корпуса ніжэй.
разабраць ад язды не цяжка, калі і m1.5.5 і вышэй дросельнай засланкі впускного калектара, цягі раздымы на вяршыні, а затым і мацуецца з 4 невялікія шрубы да корпуса ніжэй.
Вы ведаеце, калі для scodificarla рабіць, швоў ці я магу адправіць файл наўпрост, падлучыўшы Певень на эбу?? файл scodifica вы ведаеце, дзе я магу яго знайсці??
Дзякуй
мне шкада, але я не гэты файл, я ведаю, што не трэба літаваць нічога ідуць, толькі ў boot.
мне шкада, але я не гэты файл, я ведаю, што не трэба літаваць нічога ідуць, толькі ў boot.
Мы спадзяемся, што некаторыя душы, pia мне дапамагчы..зараз я нават не магу запусціць праграмнае забеспячэнне, Певень, я спытаў info нават у іншай тэме, спадзяюся хто-то мяне dia na рукі.
Прывітанне і дзякуй
msport (exil77grande)
12-09-2013, 23:35
Мы спадзяемся, што некаторыя душы, pia мне дапамагчы..зараз я нават не магу запусціць праграмнае забеспячэнне, Певень, я спытаў info нават у іншай тэме, спадзяюся хто-то мяне dia na рукі.
Прывітанне і дзякуй
выбачайце, але чаму вы не арыентуецеся на ваш прадавец?
выбачайце, але чаму вы не арыентуецеся на ваш прадавец?
Для чаго? каб папрасіць дапамагчы мне scodificare мой Альфа?? але не падрыхтоўчыя толькі прадаўцы.
Для Пеўня V2 я звязаўся з імі, мне заўтра дадуць напрамкі для праверкі, калі ? зламаны або калі я не ў стане прымусіць яго працаваць. Калі ? адмова мне вяртаюць працуе ціха.
msport (exil77grande)
13-09-2013, 15:11
я, натуральна, меў на ўвазе пеўня.
я, натуральна, меў на ўвазе пеўня.
Іх, па праўдзе кажучы... я нават спасылкі на відэа, пасля я спрабую запусціць на лісты, выпраўленне канкрэтнага.
У любым выпадку заўтра з раніцы будуць падлучаныя з дапамогай teamviewer і тэхнічны сервера кліенцкага доступу rpc? напрамую.
Дарагі мой, гэта ? толькі пачатак...hahahah я зразумеў, калі давядзецца? падключыце яго да машыны, з няшчасцем, што я лічу, гэта сканчаецца, што я застаюся пешшу.
Прывітанне ;)