КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема з попереднього нагріву свічок розжарювання

kevinbland
03-09-2013, 21:38
Всім привіт, мій stilo 1.9 MJT 120CV, приблизно рік має проблеми із свічок попереднього підігріву, на практиці priima раз ? народився проблему були замінені всі свічки розжарювання, але після приблизно 2 днів, і rispuntata шпигун, я повинен сказати, що влітку у мене немає проблем, але взимку начебто ранок ? триває, починаючи, cos? ми втрутилися-й? глибоко і ми перевірили запобіжник:ОК, rel?:ОК, принциповість кабелів:ОК;
в цей момент я хотів би зрозуміти:

1) З multiecuscan в діагностиці я бачу, що? проблема? я кожен раз, коли я видаляю помилки, але це вчасно повертається.

2) Якщо я хочу перевірити напруги на свічках розжарювання це як повинно бути?

3) Де я можу знайти схема, характеристики і напруженість, різні pin-код блоку управління системи преднакала?

cristianbomberos
03-09-2013, 21:45
Якщо хочете рада, вам слід звернутися до електрика в вашому районі, принаймні, для постановки діагнозу-й? поглиблене

Backgroop
03-09-2013, 22:02

kevinbland
03-09-2013, 22:20
Ясно,
спробує? в тиждень....Дякую

cicciocar
03-09-2013, 23:00
А backgroop для роз'ємів свічок, що іноді може бути причиною.

gcmotor
04-09-2013, 12:45
Мені привіт ? траплялося, ваші очі скажуть вам всі проблеми. Замінив свічки розжарювання (нові Bosch), замінений блок управління свічок розжарювання (Fiat), але проблема зберігалася. В кінці кінців я замінив датчик на місці, тримач фільтра дизельного палива, cio? датчик круглої форми, де в багажному фільтр.
NB з діагнозом я не висловлює нічого.

123alexs
04-09-2013, 13:45
Привіт,
тільки вчора я проводиться перевірка свічок розжарювання, заміна 1 з ладу.
З тестером я знайти трьох до 1.2 ом і вже 41ohm, розетки і харчування з акумулятора, ніяких ознак життя.
Замінити і все ок.

x gcmotor: датчик кругового ви маєте на увазі, то під фільтр, який перевіряє наявність води в дизельному паливі?

Привіт

Backgroop
04-09-2013, 14:00
Мені привіт ? траплялося, ваші очі скажуть вам всі проблеми. Замінив свічки розжарювання (нові Bosch), замінений блок управління свічок розжарювання (Fiat), але проблема зберігалася. В кінці кінців я замінив датчик на місці, тримач фільтра дизельного палива, cio? датчик круглої форми, де в багажному фільтр.
NB з діагнозом я не висловлює нічого.

Gcmotor ви маєте на увазі нагрівач дизельного палива, які встановлені на фільтр дизельного палива між фільтром і підтримку, але і на stilo 1.9 mjet, не ? планується, як кузов.. ? довелося мені, але і на старі двигуни jtd.. нагрівач управляється від блоку керування попереднього нагріву..

124alexs
Я радий, що вам допоможе, і я радий, що ви дізналися метод для перевірки свічок попереднього підігріву без їх один від одного або з шляху і примітивні..

jolidj
04-09-2013, 14:05
якщо ви хочете, ми можемо зробити тест, вимикаємо запит ecu свічки від ecu двигуна. пошти файли орі.

123alexs
04-09-2013, 15:07
Спасибі Backgroop,
? практика використання від p? я теж можу підтвердити, що ви дали цінну пораду, я втрутився тільки для того, щоб виправдати свою точку зору, чому? gi? пост був дуже вичерпним.

Відмінне співпрацю!

kevinbland
04-09-2013, 20:12
Привіт, хлопці,
тоді я провів всі тести, на практиці я тестував ом 3 свічок , так? не міг приїхати, і всі три давали 0,7 с максимальний метра 2k, я відчув позитв червоний 6mmq. і приходить напруга, continuit? з окремих кабелів, ок, але не приходить напруги в свічці, cio? між масою і свічка розжарювання напруга ? 0, тепер я хотів би зрозуміти, блок попереднього підігріву ? з ладу або не буде дано сигнал з ecu?
На практиці, відчуваю, знімати rel? біля акумулятора, один раз я перевірив, а також запобіжники!
Помилка в діагнозі ? P0683!
Гарний форум�

123alexs
04-09-2013, 21:06
При вимірі опору свічок розжарювання, необхідно максимально збільшити чутливість? покладіть на дно шкала 200ohm, 2k ? занадто.
Перевіряє, чи добре все 4, тоді, якщо при включенні картина не виміряйте напругу на роз'єм від'єднаний від свічки розжарювання, 99% ? блок управління.

Привіт

gcmotor
05-09-2013, 14:12
Ви точно автомобіль питання був Фіат пунто 1,9 jtd

rosspigna
09-09-2013, 15:06
Спробуйте зробити наступні дії:1. Повернути ключ у положення ON і почекайте, поки згасне контрольна лампа свічок розжарювання (фази нагрівання).

2. Щоб привести в рух автомобіль, і дочекайтеся відключення блоку попереднього підігріву (у цей момент контрольна лампа свічок розжарювання ? не горить).

3. Контрольна лампа свічок розжарювання (в присутності d?аномалія?система попереднього підігріву починає блимати протягом 30 секунд.

4. В кінці цього етапу поверніть ключ в положення OFF і повторіть л?стартера.

5. Якщо після?включення блоку керування попереднього нагріву індикатор свічок розжарювання не блимає-й? (дефект не більше? є), видалити з Examiner l?помилка в пам'яті.

Дайте мені знати.