Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема з папярэдняга нагрэву свечак напальвання

kevinbland
03-09-2013, 21:38
Усім прывітанне, мой stilo 1.9 MJT 120CV, прыкладна год мае праблемы з свечак папярэдняга падагрэву, на практыцы priima раз ? нарадзіўся праблему былі заменены ўсе свечкі напальвання, але пасля прыкладна 2 дзен, і rispuntata шпіен, я павінен сказаць, што летам у мяне няма праблем, але зімой накшталт раніцу ? доўжыцца, пачынаючы, cos? мы ўмяшаліся-й? глыбока і мы праверылі засцерагальнік:ОК, rel?:ОК, прынцыповасць кабеляў:ОК;
у гэты момант я хацеў бы зразумець:

1) З multiecuscan ў дыягностыцы я бачу, што? праблема? я кожны раз, калі я выдаляю памылкі, але гэта своечасова вяртаецца.

2) Калі я хачу праверыць напругі на свечках напальвання гэта як павінна быць?

3) Дзе я магу знайсці схема, спецыфікацыі і напружанасць, розныя pin-код блока кіравання сістэмы преднакала?

cristianbomberos
03-09-2013, 21:45
Калі хочаце савет, вам варта звярнуцца да электрыка ў вашым раене, па меншай меры, для пастаноўкі дыягназу-й? паглыбленае

Backgroop
03-09-2013, 22:02

kevinbland
03-09-2013, 22:20
Ясна,
паспрабуе? у тыдзень....Дзякуй

cicciocar
03-09-2013, 23:00
А backgroop для раздымаў свечак, што часам можа быць прычынай.

gcmotor
04-09-2013, 12:45
Мне прывітанне ? здаралася, вашы вочы скажуць вам усе праблемы. Замяніў свечкі напальвання (новыя Bosch), заменены блок кіравання свечак напальвання (Fiat), але праблема захоўвалася. У рэшце рэшт, я замяніў датчык на месцы, трымальнік фільтра дызельнага паліва, cio? датчык круглай формы, дзе ў багажным фільтр.
NB з дыягназам я не выказвае нічога.

123alexs
04-09-2013, 13:45
Прывітанне,
толькі ўчора я праводзіцца праверка свечак напальвання, замена 1 з ладу.
З тестеров я знайсці трох да 1.2 ым і ўжо 41ohm, разеткі і харчаванне з акумулятара, ніякіх прыкмет жыцця.
Замяніць і ўсе ок.

x gcmotor: датчык кругавога вы маеце на ўвазе, то пад фільтр, які правярае наяўнасць вады ў дызельным паліве?

Прывітанне

Backgroop
04-09-2013, 14:00
Мне прывітанне ? здаралася, вашы вочы скажуць вам усе праблемы. Замяніў свечкі напальвання (новыя Bosch), заменены блок кіравання свечак напальвання (Fiat), але праблема захоўвалася. У рэшце рэшт, я замяніў датчык на месцы, трымальнік фільтра дызельнага паліва, cio? датчык круглай формы, дзе ў багажным фільтр.
NB з дыягназам я не выказвае нічога.

Gcmotor вы маеце на ўвазе награвальнік дызельнага паліва, якія ўстаноўлены на фільтр дызельнага паліва паміж фільтрам і падтрымку, але і на stilo 1.9 mjet, не ? плануецца, як кузаў.. ? давялося ж мне, але і на старыя рухавікі jtd.. награвальнік кіруецца ад блока кіравання папярэдняга нагрэву..

124alexs
Я рады, што вам дапаможа, і я рады, што вы даведаліся метад для праверкі свечак папярэдняга падагрэву без іх адзін ад аднаго ці з шляху і прымітыўныя..

jolidj
04-09-2013, 14:05
калі вы хочаце, мы можам зрабіць тэст, выключаем запыт ecu свечкі ад ecu рухавіка. пошты файлы на врі.

123alexs
04-09-2013, 15:07
Дзякуй Backgroop,
? практыка выкарыстання ад p? я таксама магу пацвердзіць, што вы далі каштоўны савет, я ўмяшаўся толькі для таго, каб апраўдаць свой пункт гледжання, чаму? gi? пост быў вельмі вычарпальным.

Выдатнае супрацоўніцтва!

kevinbland
04-09-2013, 20:12
Прывітанне, хлопцы,
тады я правеў усе тэсты, на практыцы я тэставаў ом 3 свечак , так? у не мог прыехаць, і ўсе тры давалі 0,7 з максімальны метра 2k, я адчуў позитв чырвоны 6mmq. і прыходзіць напружанне, continuit? з асобных кабеляў, ок, але не прыходзіць напружання ў свечцы, cio? паміж масай і свечка напальвання напружанне ? 0, цяпер я хацеў бы зразумець, блок папярэдняга падагрэву ? з ладу ці не будзе дадзены сігнал з ecu?
На практыцы, адчуваю, здымаць rel? каля акумулятара, адзін раз я праверыў, а таксама засцерагальнікі!
Памылка ў дыягназе ? P0683!
Прыгожы форум�

123alexs
04-09-2013, 21:06
Пры вымярэнні супраціву свечак напальвання, неабходна максімальна павялічыць адчувальнасць? пакладзеце на дно шкала 200ohm, 2k ? занадта.
Правярае, ці добра ўсе 4, тады, калі пры ўключэнні карціна не вымерайце напружанне на адлучыць раздым ад свечкі напальвання, 99% ? блок кіравання.

Прывітанне

gcmotor
05-09-2013, 14:12
Вы сапраўды аўтамабіль ў пытанне быў Фіят пунта 1,9 jtd

rosspigna
09-09-2013, 15:06
Паспрабуйце зрабіць наступныя дзеянні:1. Павярнуць ключ у становішча НА і пачакайце, пакуль патухне кантрольная лямпа свечак напальвання (фазы нагрэву).

2. Каб прывесці ў рух аўтамабіль, і дачакайцеся адключэння блока папярэдняга падагрэву (у гэты момант кантрольная лямпа свечак напальвання ? не гарыць).

3. Кантрольная лямпа свечак напальвання (у прысутнасці d?анамалія на?сістэма папярэдняга падагрэву пачынае міргаць на працягу 30 секунд.

4. У канцы гэтага этапу вярніце ключ у становішча OFF і паўтарыце л?стартара.

5. Калі пасля?уключэнне блока кіравання папярэдняга нагрэву індыкатар свечак напальвання не міргае-й? (дэфект не больш? маецца), выдаліць з Examiner l?памылка ў памяці.

Дайце мне ведаць.