КПК

Перегляд Повної Версії : читання км tacho pro eeprom 93cx6

POWERBIKE
03-09-2013, 21:06
Хтось з вас намагався прочитати eeprom 93cx6 з tacho pro (клон) з адаптером поставляється в коробці??
я намагався читати і редагувати спідометр на yamaha R1 2008 року, але вже я читав дані не реальні, наприклад, 98000 з 1800 реальних,а потім спробувати написати мені каже перевірте підключення, а ? все ок!!!
Другий ? кидали в тако чи я помиляюся??
повторюю, що з'єднання зварні шви виконуються як вручну, fornitomi (china) звичайно!
chido парео і якщо хтось із вас мав подібний досвід:confused::confused::confused::confused:

Backgroop
03-09-2013, 21:49
про підрахунку особисто я вважаю його відмінним інструментом для тих, хто з практичністю? з електронних компонентів, ваші проблеми, що ви не читали гарні Eprom і у вас написано однаково, cio? якщо тако не читає добре, або посилання, або неправильна версія значення км sar? неправильно, легкий даних у разі...
ви, будучи, що ви помітили, що км були не ті, що ви змінили їх однаково, і ви їх написані..
у стадії написання і порівняння повертається повідомлення про помилку " дані не рівні програмування не вдалося, але програмування ? сталося надто перепрошивки Eprom з даними, створеними у разі підрахунку..
щоб обійти цю проблему, потрібно перечитати приладів того ж типу і переписати його на свій чи знайти файли, змінювати км і переписати його, всередині Eprom

POWERBIKE
03-09-2013, 22:14
спасибі backgroop,насправді буде так, як ви говорите і тому, що " підтримує багато типів r1, але без зазначення року або більше,зараз " легкий " файл з іншого подібного інструменту і scrivero про те, згаданої вище, крім того, я хотів chiderti якщо я читати e2prom (93cx6), але встановлений на інструмент, який не підтримується о'кей, я можу прочитати, занадто????

Backgroop
04-09-2013, 00:38
Ви можете прочитати, як правило, і зберегти її на інструменті, але і мені читати повний підрахунку змушує читати тільки в 4 кб замість 8 кб.. тільки частина, характерною для даних зацікавлених.. ви можете експортувати на пк, використовуючи кабель rs232 і відповідне програмне забезпечення ( nn, я не пам'ятаю, як це називається, але якщо вас цікавить вас, я вважаю)

POWERBIKE
04-09-2013, 08:06