КПК

Перегляд Повної Версії : центральний EGR alfa 166 175cv

salvosk
я би погляд на виключення ват EGR, я змінив, як і очікувалося edc 16c8,
але мені залишається сумнів, якщо просто тільки те, чи ви також повинні діяти на картах 0E2838 (кількість газу знову),
і 0E25F8.
Газу, під назвою-ті, що ricircolano attrverso l' EGR?
Дякую

msport (exil77grande)
я би погляд на виключення ват EGR, я змінив, як і очікувалося edc 16c8,
але мені залишається сумнів, якщо просто тільки те, чи ви також повинні діяти на картах 0E2838 (кількість газу знову),
і 0E25F8.
Газу, під назвою-ті, що ricircolano attrverso l' EGR?
Дякую

у egr виключається правильно і не потрібно нічого робити,ви могли б наступного разу, коли вам потрібно думка розміщення файлів грі та й називати його правильно, щоб не втратити час.

salvosk
ОК, спасибі.

salvosk
моє питання і карту 0E2838 (кількість газу знову), показує, що газ ricircolano attrverso l' EGR?
марлі

msport (exil77grande)
моє питання і карту 0E2838 (кількість газу знову), показує, що газ ricircolano attrverso l' EGR?
марлі

точно,в теорії має бути так.

salvosk
те, що я помітив це з картою, яка у мене залита раніше EGR іноді відкриває, я спробую змінити карти 0E2838 і 0E25F8 приводячи їх у
вартість 14000 dec.

msport (exil77grande)
те, що я помітив це з картою, яка у мене залита раніше EGR іноді відкриває, я спробую змінити карти 0E2838 і 0E25F8 приводячи їх у
вартість 14000 dec.

дивно, тому що ви повинні побачити в діагностиці невеликий відсоток, але фіксованою.

mavaila1972
дивно, тому що ви повинні побачити в діагностиці невеликий відсоток, але фіксованою.

навіть якщо я не можу увійти знову в файл, але, знаючи ecu я згоден з msport