Перегляд Повної Версії : Зіставлення 500 Abarth
dantesfx
03-09-2013, 10:54
Привіт,
у мене є прохання.
Я практично з файлу ori пару Abarth SS друзів, оригінальні файли (я порівняв їх з тими, присутні тут у розділі " ori-файли), зараз я вивантаженням на дві машини, акції (135hp).
Ебу двигуна ? ті ж, змінюється зовнішній код, але це точно такої ж моделі, то я думаю, немає необхідності мати проблем (максимум доведеться? виправити дату?).
Ви зробили 500 Abarth?За допомогою якого інструменту та програмного забезпечення порадите?
cristianbomberos
03-09-2013, 21:16
Ми говоримо про 500 новий?
cristianbomberos
03-09-2013, 22:54
Ні, я просто хотів знати, якщо мова про останній версії, от і все!!!
legendaryslave
04-09-2013, 01:02
Привіт,
у мене є прохання.
Я практично з файлу ori пару Abarth SS друзів, оригінальні файли (я порівняв їх з тими, присутні тут у розділі " ori-файли), зараз я вивантаженням на дві машини, акції (135hp).
Ебу двигуна ? ті ж, змінюється зовнішній код, але це точно такої ж моделі, то я думаю, немає необхідності мати проблем (максимум доведеться? виправити дату?).
Ви зробили 500 Abarth?За допомогою якого інструменту та програмного забезпечення порадите?
ви повинні завантажити файл copleto не тільки те, від 832kb але той, 2 мегапіксельна, щоб перетворити його в сс і не потрібно, торкніться e2p, якщо ви повинні були служити у мене є " повне читання"
spatullo
05-09-2013, 17:52
Я не зовсім зрозумів : допустимо того, щоб зробити комплект SS "домашній". Що стосується ебу, приймаючи файл, SS же номер, HW, просто скопіювати 832Kb через послідовний порт? Або навіть з тією ж HW ебу ідуть написані 2Mb цілі?
Я не зовсім зрозумів : допустимо того, щоб зробити комплект SS "домашній". Що стосується ебу, приймаючи файл, SS же номер, HW, просто скопіювати 832Kb через послідовний порт? Або навіть з тією ж HW ебу ідуть написані 2Mb цілі?
як ви не зрозуміти, тобі тільки що написав вище legendaryslave.
spatullo
05-09-2013, 20:08
Я задав питання, pi? специфікація : З Ж ЧИСЛО HW ? а вам доведеться написати 2Mb для всього?
legendaryslave
05-09-2013, 20:21
Я задав питання, pi? специфікація : З Ж ЧИСЛО HW ? а вам доведеться написати 2Mb для всього?
починаючи покласти файл з двох мега на 130 160 к.с. не відрізняються hw, але тільки для soft
не я мав на увазі зовсім сказати, що ти дурний, і це було так ясно, що якщо робити зміни цього виду, ви повинні завжди починати з того ж hw, і тоді вам доведеться писати повний файл в 2 мб, тому що крім кривих зміна управління.
spatullo
06-09-2013, 10:27
Хтось з файлу від 2 мб від passarmi, що вони ж HW? Я хотів би бачити, добре, що змінюється. Grazieeee
legendaryslave
06-09-2013, 13:11
потім їх ritovo і місце у базі даних
dantesfx
01-02-2014, 16:36
повідомлення помірний
legendaryslave
01-02-2014, 17:39
****.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?21-500-abarth&p=67129#post67129
вони тут повні відліки в boot
leandro89
02-02-2014, 16:11
повідомлення помірний
я закликаю тебе читати правила, написання певних фраз ? заборонені регламентом
dantesfx
02-02-2014, 17:09
я закликаю тебе читати правила, написання певних фраз ? заборонені регламентом
Прошу вибачення, але я вважаю, абсурдно, що лічильник повідомлень, так і повністю спідниці в площині під кутом, я 130 повідомлень і тепер у мене 25??
клаудіо-abarth
02-02-2014, 17:10
ricollegandomi повідомленням,у разі grande punto abarth 155,заміна турбіни, форсунок і датчиків, з тим, 180,паритет? HW я повинен завжди писати SW з 2 мб?
leandro89
02-02-2014, 22:53
Прошу вибачення, але я вважаю, абсурдно, що лічильник повідомлень, так і повністю спідниці в площині під кутом, я 130 повідомлень і тепер у мене 25??
якщо б ти був уважний на форумі, ти зрозумів, причина цього-зменшення повідомлень
legendaryslave
03-02-2014, 14:25
ricollegandomi повідомленням,у разі grande punto abarth 155,заміна турбіни, форсунок і датчиків, з тим, 180,паритет? HW я повинен завжди писати SW з 2 мб?
ви, я думаю, що це той же перехід від 130-160, що дуже важливо, код hw повинен бути таким же, і, звичайно, потрібно записати файл з 2mega
клаудіо-abarth
03-02-2014, 23:37
якщо nn пишу файлу від 2 мб, що робити?автомобіль nn?або ризик зламати все?
legendaryslave
04-02-2014, 00:04
якщо nn пишу файлу від 2 мб, що робити?автомобіль nn?або ризик зламати все?
я думаю, що не їдьте, я не знаю, доказ того, що я ніколи не зробив, знаючи, що операції вони на мікро, за логікою, коли ви cabia soft на ecu йде змінив, навіть мікро, які бачили в цій категорії ? всі вбудовані міркував я, відповідно,
клаудіо-abarth
04-02-2014, 13:10
ах, я розумію,може бути, коли зробити? роботу я роблю na випробування, і я скажу вам, що відбувається,але повного файлу від 2 мб, як я можу писати?з mpps?
ах, я розумію,може бути, коли зробити? роботу я роблю na випробування, і я скажу вам, що відбувається,але повного файлу від 2 мб, як я можу писати?з mpps?
кидає mpps перейти туристичне набагато безпечніше
Не спробувати з mpps, що блоки
legendaryslave
04-02-2014, 13:57
Бажано чи обов'язково в boot mode
Але шкода, що писати про карту сс? Але ти порівняв файли ori і сс, принаймні?
клаудіо-abarth
04-02-2014, 23:01
Але шкода, що писати про карту сс? Але ти порівняв файли ori і сс, принаймні?
вибачте, але якщо я хочу змонтувати турбіни,форсунки і датчики ЦПД 180cv,там я залишаю карту 155?не вірю!за те, що я хочу написати карту сс
клаудіо-abarth
04-02-2014, 23:02
Бажано чи обов'язково в boot mode
ок,з яким інтерфейсом?я вже? mpps,і вони сказали мені, що писав
Якщо гори ці компоненти c'? я б поставив ще менше, ніж на сс карту.... Справа до школи з датчиків температури вихлопних газів і afr..... Тоді ви ****** щоб писати вам те, що ви хочете в ебу
клаудіо-abarth
05-02-2014, 12:20
Якщо гори ці компоненти c'? я б поставив ще менше, ніж на сс карту.... Справа до школи з датчиків температури вихлопних газів і afr..... Тоді ви ****** щоб писати вам те, що ви хочете в ебу
побачив, що часу, щоб вивчити карту у мене мало,і машина мені служить,метод + швидкий, щоб його можна було використати ? писати карту сс,потім спокійно і з набагато studio(і, можливо, з p? з ваших порад і допомоги) перемикатися? карту краще,але зараз....
Півень робить у човен. Але мені здається, що він дістає файли, які не розпізнає драйвери, якщо помиляюся
клаудіо-abarth
05-02-2014, 22:37
ок,але в кінці кінців я не розумію, якщо з mpps можу записати файл 2 мб сс
Я вам рекомендую прочитати його вихідний файл... Або, принаймні, придбати оригінальні, що можна писати з mpps. Ви можете читати тільки в boot, тепер не пам'ятаю, якщо mpps пише файли по 2 мега. Але не ? що там можна викинути, всередині файлу ss cos? у разі
unlocker1984
06-02-2014, 19:11
З mpps, як казав легендарний nn написати і блоків, usa Півень v2, але потрібно відкрити блок і писати, туристичне
З галло можете прочитати в послідовний, але витягнути файл з 839kb, що nn визнає, ecm, якщо ви не зробили обрізання файлу ( завжди з пк), слідуючи керівництву legendary на форумі
Я файл tributo ferrari від 832kb і 180cv, так би мовити, Ecm визначено, що у мене...
Я бачив відмінності акції від 135cv, і я повинен сказати, що ці автомобілі nn ? просто зіставити, хтось із вас випадково є файл ss оригінальний 160cv від 832kb, що ecm закон???
Кажуть, що дані коли-180cv.... Sar? істина?? Я знаю тільки, що 135 запасів тільки на карту не приходить до нас на цій кавалерії... І я також вважаю, що на карті данину сумую за тобою 60% змін, щоб сильним, що двигун...
у 135cv не arriver? ніколи не 180cv ...
за умови, що це відбувається механічно, з заміною компонентів і перепризначення адекватної...
ми говоримо про 1.4...
? gi? надто для нього...
крім того, зіставлення спочатку ви повинні дотримуватися норми euro5
Насправді я мав на увазі те, що .. 135 В акції, не існує arriver? ніколи...
клаудіо-abarth
07-02-2014, 11:59
але 500 tributo ferrari приходить до 180 cv, чому? має компоненти цпд сс (турбіни garrett,форсунки і датчики),не приходить до нас тільки на мапу
Точно..., а Потім вставити карту з кроком мита на 135 залишає часу, який знаходить...
unlocker1984
07-02-2014, 12:54
Тільки карту без механічних робіт ви smagrire занадто багато суміші, і ви можете робити збитки... але з-за механічних пристосувань ( ті, що виділені клаудіо, який пропустив тільки кулачки) при переміщенні змінюється garrett 1446 можна спокійно приїхати в 200cv з карти зроблені до досконалості.
Крім цього порогу потрібно тоді ставити на турбіни різних типів, які td04 або protoxide Ах... останнє, що обережність, щоб не дати надто багато пари, тому що курс просяде...
клаудіо-abarth
07-02-2014, 13:09
кулачки, але я не згадані, чому? я не впевнений на 100%, що все зміниться,мені так краще, і я дам вам знати
legendaryslave
07-02-2014, 14:02
Я прибув до 230 л / с але ? було перетворення досить жорстока
unlocker1984
07-02-2014, 18:40
Відмінний nn c'? що сказати, і з обмін??? Ви поставили те, що за ЦПД???
legendaryslave
07-02-2014, 22:23
Відмінний nn c'? що сказати, і з обмін??? Ви поставили те, що за ЦПД???
немає валюти у нас ще те, що ss буде тримайте на даний момент зчеплення замість того, не витримує критики, ці держави,на машини ? змонтована турбіна, отриманих mitzubischi, гібридний, всі розвантаження, включаючи колектори з групи N ручної роботи , intercouler плюс, наконечники силіконові, замінені форсунки, плюс, посиленого зчеплення, карта присвячена, що змусило мене відкинути всі damos, автомобіль представляє це особливості", які в ситуації педагогічної не забезпечує більш 130cv з функцією спорт розв'язує свій гнів
клаудіо-abarth
07-02-2014, 22:31
кулачки я перевірив і не замінюються,500 tributo ferrari має ті ж кулачки 500 акцій,та все ж середній бал 155 і ss зчеплення? ? змінити
legendaryslave
07-02-2014, 23:40
кулачки я перевірив і не замінюються,500 tributo ferrari має ті ж кулачки 500 акцій,та все ж середній бал 155 і ss зчеплення? ? змінити
він не тримає починає пробуксовувати
giannimini
14-02-2014, 16:01
хлопці, скажіть мені, якщо я правильно зрозумів:
півник закону У ПОСЛІДОВНИЙ файл, що ecm не визнає ... але потім пу? редагувати в 2d, можливо, і переписати.
півник закону в boot-файлу від 2 мб що пу? бути змінений завжди, в 2d і написати все в boot
mpps не читає, але робить код, так що якщо ви повинні отримати файл з того ж hw і sw, і писати.
якщо ви хочете, щоб принести 135 до 160 к.с., отже, або ви пишете в boot файл 2 мега повний essesse
або ви відновити файл, який ви пу? писати з mpps (12 або meglio5 за вас) і запис через послідовний порт...
я сказав, добре чи ні :-) ?
звичайно, писати в boot з коня, я маю на увазі файл з таким же hw... чому? очевидно, що програмне забезпечення ? відрізняється.
і те, що sareppe ec id... я не розумію
legendaryslave
14-02-2014, 21:46
[QUOTE=giannimini;82990]хлопці, скажіть мені, якщо я правильно зрозумів:
півник закону У ПОСЛІДОВНИЙ файл, що ecm не визнає ... але потім пу? редагувати в 2d, можливо, і переписати.
півник закону в boot-файлу від 2 мб що пу? бути змінений завжди, в 2d і написати все в boot
mpps не читає, але робить код, так що якщо ви повинні отримати файл з того ж hw і sw, і писати.
якщо ви хочете, щоб принести 135 до 160 к.с., отже, або ви пишете в boot файл 2 мега повний essesse
півник читає з послідовного порту virtual не реальні бере його з бази даних 896kb, що ? той самий файл, що закони в boot може бути скорочені, щоб це визнати, ecm, але рекомендую спробувати і riscivere серійний раз riallungato,в boot вам можливість більше, що читати управління двигуном(896), також argortimo стратегій процесора і управління двигуном разом (2mega)
якщо woi змінити файл 2 мега, ніхто тобі це забороняє, так як містить управління двигуном, щоб зробити перетворення програмного забезпечення потрібно всього читання процесора 2 мага,
mpps залиш його краще втратити на цьому ecu
giannimini
14-02-2014, 22:53
Так, але я не знаю, якщо півник, що у них є банк даних. Якщо він працює з базою даних, я відкриваю файл в 2D і змінити його криві, як мапу essesse переписати файл розміром півник
Я не хочу, випробувати себе в розмір і cuc?, я не кажу.
Senn? пишу все у файл з двох мега boot з essesse. Завжди чи засіб
legendaryslave
15-02-2014, 00:56
Так, але я не знаю, якщо півник, що у них є банк даних. Якщо він працює з базою даних, я відкриваю файл в 2D і змінити його криві, як мапу essesse переписати файл розміром півник
Я не хочу, випробувати себе в розмір і cuc?, я не кажу.
Senn? пишу все у файл з двох мега boot з essesse. Завжди чи засіб
лежить у банку даних l я відправив я
giannimini
15-02-2014, 01:40
Ок, я знаю так багато, що це у нас буде в boot, то... ми Сподіваємося, що він буде такий же, і я пишу це 2 мега essesse ;-)
Дякую, що виклав файл і прямі ;-)
Без зварювання ви говорите, що можете? писати з голок лежить, де ви повинні збалансувати?
Ми зробили б в 2 або в 3 при необхідності :-)
Я подумав, що в інший раз в тому, що
Крім того, резистори, де ліки ? Завжди в alletto на проводах ж, або я повинен покласти їх прямо на дроти?
Вибачте ще раз за стільки питань
ducati83
15-02-2014, 19:19
[QUOTE=boot у вас є можливість більш, що читати управління двигуном(896), також argortimo стратегій процесора і управління двигуном разом (2mega)
[/QUOTE]
але як читати fileda 2mega в boot?
legendaryslave
15-02-2014, 21:02
але як читати fileda 2mega в boot?
тобі, каже, в настройках при виборі методу читання
ducati83
17-02-2014, 15:09
ок, я бачив, дякую....
тепер я просто треба шукати СС з тим же номером HW...
останнім слухати пояснення:але код ключа не порушена в цьому випадку?
legendaryslave
17-02-2014, 21:40
ок, я бачив, дякую....
тепер я просто треба шукати СС з тим же номером HW...
останнім слухати пояснення:але код ключа не порушена в цьому випадку?
ні він e2p
giannimini
17-02-2014, 21:49
файл літо в boot 500 essesse полягає у базі даних, перегляньте їх, якщо вони таки hw повинні піти також файл точки abarth, якщо я не помиляюся, навіть якщо змінюється якийсь датчик...? пу? цілком можливо, що я помиляюся, експерти повинні прояснити