Прагляд Поўнай Версіі : погляд, egr off audi a4 1.9tdi 116cv edc16u31
dvdtuning
03-09-2013, 01:23
Прывітанне ўсім, я хацеў спытаць, ці есць гэты мод для сістэмы рэцыркуляцыі ог-off ? ок, бачыў, што я не быў ніколі са мной, не ўпэўнены, на трэці панеттоне, калі трэба пасылаць да нуля нават у пік наступнага...а чаму? я не мой драйвер ecm.
Загадзя дзякуй
я спрабаваў спампаваць файлы, але і тэчкі ? пусты....
dvdtuning
03-09-2013, 09:43
я спрабаваў загрузіць файл на врі на тытан я не драйвер, але машына ? падлучаныя......
dvdtuning
03-09-2013, 14:24
Няма, аўтамабіль мне сказалі, што ? крычы...нават мне іх знайсці на самай справе не есць драйверы, калі вы шукаеце 546-909. гэты мод, які я зрабіў у 2d.
прыкладаю таксама flash прачытана bdm
нават гэта мяне не зарадка драйверы мне здаецца дзіўным, можа быць, лепей, што тэст той, які мае titanium крычы....
dvdtuning
03-09-2013, 20:19
Вы не знойдзеце, чаму? аўтамабіль ? імпарту ? gi? другая аўдзі ў мяне.
Хлопцы, калі хто-то не можа? па крайняй меры, праверыць, ці, калі файлы ? на самай справе ori cos? яго мы размесцім у базе дадзеных.
Я нават не магу даць каманду зрабіў замену dpf з дыягназам, які я заўседы выкарыстоўваў для гэтых мадэляў, але ўжо? я пісаў у іншай дыскусіі.
я імпартных аўтамабіляў я бачыў вашы працы, я не ведаю, што сказаць, у раене, здаецца, правільны, але тры panettoni, здаецца, занадта шмат, то ўсе разам, я слізгаў карту, і я знайшоў месца для mod авв ў гарачай, але на egr не ўпэўнены
msport (exil77grande)
04-09-2013, 00:31
мне ўжо давялося падобны файл з 3 элементы кіравання і іх я выключаны ўсе 3, а затым ісці ціха.
dvdtuning
04-09-2013, 09:23
Дзякуй усім, я павінен паспрабаваць сення.
паспрабуйце дайце ведаць, у любым выпадку, калі вы сказалі, адмін ўжо? тэставалі вы ўпэўненыя, вынік....
dvdtuning
04-09-2013, 13:08
Ок egr застаецца 100%.