Прагляд Поўнай Версіі : Пола 2005 адключыць ABS
dantesfx
02-09-2013, 18:21
На пола 2005 года, які часта выкарыстоўваецца ў прыватных дарог, хацеў бы адключаецца abs або паменшыць яго "прысутнасці".
C'? магчымасць? наладзіць яго такім чынам, менш агрэсіўным?
blackwolf76
02-09-2013, 22:58
калі вы хочаце disttaivarlo дастаткова таго, што дэмантуюць засцерагальнік... хоць, не ? рэкамендуецца, так як аўтамабілі без abs серыі маюць рэгулятар тармажэння задняй і баланс адрозніваюцца ад тых, што там маецца.
dantesfx
03-09-2013, 10:57
Аўтамабіль паварочвае ў дарозе, то ўсе роўна можна? паспрабаваць без рызыкі пашкоджанні.
Вы з гэтым справіцца? ведаеце, я думаў, былі іншыя рашэнні!
cristianbomberos
03-09-2013, 20:07
Be дзянек blackwolf76 ў поўным аб'еме, я думаю, гэта адзінае рашэнне
polopolo
20-10-2013, 22:54
Мяне ен адкл? з-за паломкі першага засцерагальніка 40а пачынаючы справа адсек акумулятара вышэй. Разабраць яе ? магчымае хуткае рашэнне, але рызыка блакавання задніх колаў, і нават калі ў дарозе, не ? максімальныя
На пола 2005 года, які часта выкарыстоўваецца ў прыватных дарог, хацеў бы адключаецца abs або паменшыць яго "прысутнасці".
C'? магчымасць? наладзіць яго такім чынам, менш агрэсіўным?
гэта значыць, што вы скарацілі сваю прысутнасць.
але я не вытворчасць, страты нічога з тармазных сістэм не жартуе пакідае врі усе, і спрабуе даць яму зразумець, што некаторыя рэчы на машыне сення не могуць яшчэ гэта зрабіць ? адзін савет, то вы самі вырашаеце,......
faberecu
21-10-2013, 21:32
Пры слізгаценні з маей слаўнай cw abs, адарваная ад Ecu тармажэння ribilanciata памяншаючы плошчу калодкі. Заднія. З пляма. Запаволенне ? вышэй налады максімальнай для дарожных шын, і ў любым выпадку ў гонцы для кожнага элемента кіравання. Павінна быць выключана толькі калибровок racing вы можаце зарабіць час