Прагляд Поўнай Версіі : файлы 1098. - заўв.
прывітанне месцы гэты файл бачыў зараз, што я зрабіў ровар, калі можна, паглядзіце і дайце меркаванне
Што канфігурацыя рухавіка? Выхлапных газаў (мадэль/дыяметра/даўжыні/глушыцелі)? Кулачкі? Фазы распредвала? Клапаны? Airbox?
M999
на жаль, арыгінал не ў мяне ровар мяне круглы год расход з гэтым файлам ўнутры, і ўладальнік скардзіўся, што зусім дрэнна, вядома, я выпрабаваў яго, я таксама сення я загрузіў файл, dp у калі ровар толькі канфігурацыя сцекаў поўныя і фільтр і тады ўсе астатняе ? першапачаткова для гэтага мне сказалі, што калі ў пу? даць ў вока ў пры врі ў мяне? я стараюся дапамагаць яго знайсці, я размаўляю з кліентам
Карту і адкладзена ў адрозненне ад? загадзя.
Бензін ? было дадзена з самага мінімуму
Відавочна, што ідзе жудасна!!
:)
на самай справе strattonava да мінімуму, калі вам ўсталеўваў і ўсе таксама stor ducati казалі, што мы хацелі, каб цела farfalati сапраўды, у дыягностыцы даваў заўседы памылка ignettore задняя, а затым даваў, таксама, як і памылка датчык паветра ў канцы бачыў configurazzione і файл не быў dp, але пераназначаны, і для мяне быў файл, чаму? даваў ей значэння, я загружаны на dp і матацыкл v? як гадзіннік вядома, перапрызначыць файл ori б лепш, але я ўсе роўна сення я не магу зрабіць гэта дзякуючы коме
Акрамя таго, што казаў store Ducati... акрамя некаторых рэдкіх выпадках, іх "змяняюцца незалежна", не ведаючы, чаму... у любым выпадку, было цікава, налады матацыкла, чаму? з картай паліва, як, што і авансавых месі l? р? "у пачуцце" (па крайняй меры на мой погляд) не выцягне нічога, калі гаворка не ідзе аб канкрэтнай канфігурацыі матора - і тут бы ўсе бачыць -.
Уверх я не магу прыйсці ў сябе, як бы расцягнуць з тых авансаў, сапраўды, як справядліва кажа, кома, гэтыя затрымкі!!
Што карту DP у вас загружаецца (проста код SW).
M999
вы на самой справе ровар не спрыяла павелічэнню я даў віну ў файл, калі ўладальнік сказаў мне, што ен матацыкл ен узяў яго так, маючы добрыя цэны, але гэта добрае размяшчэнне, у трох, а хто і прадаў, было ўсе гэта зрабіць, то я трохі не прадуманым, а файл, які я загрузіў і 96518507B тое, як рухавік, на мой погляд, мне здаецца, усе на врі, а затым cos? будзе добра, ты сказаў, што гэты файл з'яўляецца няправільным для гэтай configurazzione
Карту, якую вы загрузілі ? для поўнага 70 мм. Termignoni з глушыцелі racing, паветраны фільтр racing, выдаленне лямбда і няма ex-up. Калі вы знаходзіцеся на гэтай канфігурацыі і матор не ? закрануў іншых частак, вы паставілі ўжо? добра. Тое, што вы можаце? палепшыць ? дастаўкі да сярэдняй даўжыні, але ўтульны, па меншай меры, часопіс з рапартамі, air fuel зарэгістраваныя ў шырокапалосны.
Для пацверджання і праверкі, вы можаце таксама апублікаваць файл, які вы загрузілі, але я ўпэўнены на 99%, што я табе сказаў.
M999
вы m999 мне файл, мне яго далі і правільнасцю, я спытаў у снд?, то тады яго месца ў seezione, прысвечаны файлаў, матацыкл
X M999:
Вы ? прыйшоў мой **** нумар Сотавы?