Перегляд Повної Версії : Проблеми Ford Focus 1.6 TDCI
cristianbomberos
29-08-2013, 22:39
Привіт, хлопці,
у мене проблема з Ford focus 1.6 tdci практично кожен час від часу спалахують всі індикатори на приладовій панелі замість км з'являються все liniette і не приймає проводці акселератора,діагноз мені помилку лінія can проводці акселератора,стоп,стоп, стоп зчеплення і відсутність зв'язку з панеллю інструментів, я навіть про педалі, але результат не змінюється
У вас випадково якісь ідеї?Звісно, були перевірені всі маси та пін-код з ебу
Велике спасибі за вашу співпрацю
це ? у problemone.... впевнений на 100% c'? блок управління несправність лінії can... ви перевірили, може бути, ви знайшли якийсь блок управління, підключений, але не на зв'язку, коли ви стикаєтеся з такою проблемою??? я на gt 1.9 jtd, я давав несправності abs, asr, черги на межі, і автомобіль не заводився.... у діагностиці ебу двигуна був підключений, але не в зв'язку в лінії can, коли виявилося, дефект
dariuccio
30-08-2013, 09:06
я до controlleri до генератора і акумулятора. з електронікою просто падіння або сплеск напруги, щоб зробити її з розуму.
пошти-то дано більше, машина більш менш, але як раз на ці машини ? в рамках проблеми.....
rebirthafterrevenge
30-08-2013, 12:21
екю має вихідний файл?? може бути, dtc не бачите їх proprioper файл, не ? орі!
контролює картина... ? підключений до ecu разом у замку ключ, код іммо
michele30
30-08-2013, 13:53
як вже сказав, polini, я controllerei рамки , що їх, виступає в якості органу в мене ? попалося проблема на підсилювач керма і врешті-решт саме він давав божевільний.
yannsaba
30-08-2013, 13:54
поштові коди несправності, якщо вони у вас є, що дефект зустрічається на фокус... Подивимося, якщо ми говоримо про одне й те ж. Тим не менш, це, ймовірно, з втратою кодування варіантів вирішується з telecodifica через інструмент офіційний форд. Тебе це відбувається кожен малюк запусків, чи не так? А ми бачимо ці коди, і ми намагаємося краще зрозуміти. І це було написано він машини або ? - орі ? якщо ви з інструментом і було???
cristianbomberos
31-08-2013, 15:08
Спасибі, Хлопці, ви були великими відповіді, я вирішив ремонтує панелі приладів, я відкрив його, і я знайшов кілька швів маршрутів ;)
ок, головне, що ви вирішили, якщо ви зробили фото скриньки можуть прийти хороші наступного, на якому виникла ця проблема....
yannsaba
31-08-2013, 16:14
Добре, що ви вирішили, є різні дефекти, які призводять до симптоми схожі, ось тільки чому? запит з dtc.
cristianbomberos
02-09-2013, 10:53
Проблема була в приладовій панелі, на жаль, sno74 фотографії я не думав, що їх треба було зварні шви позначення на приладовій панелі ;)
sar? для наступного більш документація у нас є і краще сфотографувати не завадить......
dantesfx
02-09-2013, 17:55
Ти переробив зварні шви або замінити картини, у мене аналогічна проблема на старій машині..