Прагляд Поўнай Версіі : аўтамабілі, якія вы робіце з v12
прывітанне, хлопцы, прабачце мае невуцтва, я не магу зразумець, хоць і чытаю вакол, колькі і якія машыны ў pi? riescie зрабіць v12???? дзякуй усім
мансардных
09-08-2012, 17:26
вы кажаце mpps праўда?
вы кажаце mpps праўда?
так, вядома:)
мансардных
09-08-2012, 17:49
дзякуй, але праблема ? што я не лічу, у адрозненне ад аўтамабіляў, што робіць! чаму? я на v5, і я выдатна, каб зрабіць тэсты на маей машыне? я хачу, каб punto 2012 і ад таго, што я зразумеў v5, можа быць, не "f"? cos? як grande punto 1.9....
мансардных
09-08-2012, 18:15
я думаю, што нават 12 версіі ў твар, што ачко ?? у мяне версія 12, калі хочаце, праверка на спіс
я думаю, што нават 12 версіі ў твар, што ачко ?? у мяне версія 12, калі хочаце, праверка на спіс
мансардных
09-08-2012, 18:57
ок, 2 хвіліны і ўсе :)
дзякуй, вы вельмі ласкавы......
мансардных
09-08-2012, 19:06
у мяне grande punto 1.3 jtdm 6sf can marelli
1.3 jtdm 6f3 k-line
1.9 jtd bosch edc15 k-line
1.9 jtdm бош edc16c k-line
гэта тыя, якія я магу зрабіць з mpps клон v12, то не s? калі арыгінал або іншыя клоны ці што-то ў пі?
у мяне grande punto 1.3 jtdm 6sf can marelli
1.3 jtdm 6f3 k-line
1.9 jtd bosch edc15 k-line
1.9 jtdm бош edc16c k-line
гэта тыя, якія я магу зрабіць з mpps клон v12, то не s? калі арыгінал або іншыя клоны ці што-то ў пі?
але калі выкарыстоўваць bdm чытаю і пішу спакойна? ? цяжка выкарыстоўваць?
мансардных
09-08-2012, 19:41
мой ? клон нядаўна, і цяпер ці толькі чытаў некаторыя арыгінальныя файлы, bdm не павінны мець ніякіх праблем, то гэта заўседы залежыць ад абсталявання, якое вы
msport (exil77grande)
09-08-2012, 19:43
для таго каб зрабіць новыя marelli трэба абсталяванне сур'езнае, а не проста bdm або іншых клонаў.
я ўсе, чаму? будучы экспертам электратэхнічнага паяльнік, scedini і інш.. іх выкарыстоўваю вельмі часта...... адзінае, што я баюся ? адкрыйце блок кіравання, ...
прывітанне msport, што вы маеце на ўвазе абсталяванне сур'езнае?? чаму? у bdm не ўсе працуе з edc16?
msport (exil77grande)
09-08-2012, 19:49
прывітанне msport, што вы маеце на ўвазе абсталяванне сур'езнае?? чаму? у bdm не ўсе працуе з edc16?
прабачце, вы не кажаце па-новай marelli? ну калі вы з bdm зрабіць вельмі мала.
прабачце, вы не кажаце па-новай marelli? ну калі вы з bdm зрабіць вельмі мала.
вы менавіта з тых, новыя mjet.. чаму? не робяць з bdm або mpps? я проста не магу зразумець гэтага!!! чаму? у рэшце рэшт, я з edc16...
msport (exil77grande)
09-08-2012, 19:56
вы менавіта з тых, новыя mjet.. чаму? не робяць з bdm або mpps? я проста не магу зразумець гэтага!!! чаму? у рэшце рэшт, я з edc16...
то ў першую чаргу не edc16 але marelli, а затым, каб яны нас хочуць абсталявання афіцыйных тып ktag,kessv2 толькі запісы і г. д ..
мансардных
09-08-2012, 20:00
таксама dimsport genius f
то ў першую чаргу не edc16 але marelli, а затым, каб яны нас хочуць абсталявання афіцыйных тып ktag,kessv2 толькі запісы і г. д ..
толькі абсталяванне афіцэраў да гэтага часу???
мансардных
09-08-2012, 20:03
як паведамляецца, у цяперашні час існуюць альтэрнатыўныя, бяспечныя і надзейныя, bisogner? чакаць яшчэ некалькі месяцаў, я думаю
як паведамляецца, у цяперашні час існуюць альтэрнатыўныя, бяспечныя і надзейныя, bisogner? чакаць яшчэ некалькі месяцаў, я думаю
свінні, сабакі... вы былі вельмі карысныя, і я ў вас удакладніў, ідэі... дзякуй
мансардных
09-08-2012, 21:19
нічога iaio ў гэтым форуме, у адрозненне ад многіх іншых, мы дапамагае адзін аднаму :)
нічога iaio ў гэтым форуме, у адрозненне ад многіх іншых, мы дапамагае адзін аднаму :)
вельмі спадзяюся на гэта, чаму? шмат раз здаецца, што нас, пачаткоўцаў, мы хочам зьняць з працы тых, хто выконвае гэтыя абавязкі на кожны дзень, але не ? абсалютна дакладна, кожны хоча зразумець што-тое, каб зрабіць свой аўтамабіль, альбо ў сяброў, знаемых і проста... чаму? шчыра, даць 300 еўра на адзін, што, магчыма, зрабіў толькі адзін ход мала інфарматыўна, і для pi? калі назад зрабіць, каб паставіць на карту свой аўтамабіль я не v?...... што тады ? таксама дакладна, што абсталяванне афіцэраў стаяць і не мала? каб марнаваць так шмат грошай, бедным смяротным, што пацеюць x купіць дадому хлеб кожны дзень не v? добра.....
выбачайце, x-дэкламацыя, але я statp трапіліся пару разоў на сяды рэчы, і цяпер я зламаў:mad:
яшчэ раз дзякуй, усяго добрага зрабіць..:)
мансардных
10-08-2012, 04:48
здарылася са мной ;-) ? для гэтага, што st? спрабуючы даведацца, ва ўсякім выпадку, на гэтым форуме есць прафесіяналы, сур'езныя, паверце мне, гатовыя дапамагчы пачаткоўцам
здарылася са мной ;-) ? для гэтага, што st? спрабуючы даведацца, ва ўсякім выпадку, на гэтым форуме есць прафесіяналы, сур'езныя, паверце мне, гатовыя дапамагчы пачаткоўцам
ок, я спадзяюся...:)
сення я прачытаў, блок кіравання, audi all road 2500 tdi edc 15 я чытаў спакойна з першай спробы, то не пі? атрымалася гэта дае мне памылку..вам даецца?дзякуй
cawadany
20-09-2012, 16:21
сення я прачытаў, блок кіравання, audi all road 2500 tdi edc 15 я чытаў спакойна з першай спробы, то не пі? атрымалася гэта дае мне памылку..вам даецца?дзякуй
Праграмы, вам не прасіла зняць ні адзін засцерагальнік? Мне незразумела, улічваючы, што я на Polo 1.9 TDI EDC15P я зняў засцерагальнік, n.11 як неабходнага праграмнага забеспячэння.
msport (exil77grande)
20-09-2012, 20:31
Ну, я думаю, што калі праблема была засцерагальнік не мог нават чытаць.
Дзякуй, але ? мой mpps, што я лічу, есць некаторыя праблемы...
msport (exil77grande)
22-09-2012, 12:13
Дзякуй, але ? мой mpps, што я лічу, есць некаторыя праблемы...
у вас то ўсе ў кабель або ў скрынку знайшлі?
калі ў вас есць тое, з скрынкай, акрамя паспрабуйце адключыць раз'ем з 2 шрубы і пацвярджэнне без загарніце 2 шрубы.
без зацягнуць ?
раз'ем ?, мне здаецца з фота, звычайны DB9
не ўпэўнены, што сенсацыя ў надзейнасці? сувязі, але ў зусім іншых абласцях ne прымянення на кабелі для перадачы дадзеных вельмі часта
? здаралася, што зацягваць або няма вінтоў было вызначальным
што-то мяне турбуе
Можа быць, што ен страціў налічыў некалькі зваркі. Паспрабуйце адкрыць яго і quardare калі вы знайшлі што-то...