Прагляд Поўнай Версіі : крывой датчык temp turbo Дапамогу!!!
Прывітанне, Хлопцы,
хто-небудзь з вас ? удалося выявіць крывой temp sens turbo для павелічэння ступені аднаўлення.
Я не ведаю, pi? дзе біцца галавой...
Дзякуй.
запал рухавікоў
28-08-2013, 23:09
Прывітанне, Напэўна, нейкія праблемы ў вас???? датчык тэмпературы выхлапных газаў на колькі градусаў прыходзіць???? вы чыталі, дыягностыка на вуліцы??' і, што dtc знаходзіцеся ў памяці ecu????
вам fap забітыя напішыце нумар няспраўнасці, што знаходзіцеся........
msport (exil77grande)
29-08-2013, 11:45
Можа быць, калі ад пі? info хто-то можа дапамагчы вам, у адваротным выпадку cos? пост можна таксама зачыніць:
-напісаць пі? інфармацыя аб транспартным сродку, як марка,мадэль,аб'ем рухавіка,коні,тып ECU,ен і sw
-пошту файл врі і mod
-напішыце, калі машына мае механічных змяненняў
І т. д. і т. п.
Я спадзяюся, што было ясна, так, каб зразумець, што, калі адкрываюцца паведамленні, як гэта з інфа ад вас дадзеныя мне працуюць менавіта ............
Можа быць, калі ад пі? info хто-то можа дапамагчы вам, у адваротным выпадку cos? пост можна таксама зачыніць:
-напісаць пі? інфармацыя аб транспартным сродку, як марка,мадэль,аб'ем рухавіка,коні,тып ECU,ен і sw
-пошту файл врі і mod
-напішыце, калі машына мае механічных змяненняў
І т. д. і т. п.
Я спадзяюся, што было ясна, так, каб зразумець, што, калі адкрываюцца паведамленні, як гэта з інфа ад вас дадзеныя мне працуюць менавіта ............
Табе пу? павярнуць ..... як хочаце, але на мой пытанне ? была "хто-небудзь ведае, дзе ? крывая датчыка тэмпературы?" проста сказаць няма і проста не, што вы ўключаеце ўсе .......... вы можаце зачыніць і адкрыць тое, што вы хочаце.