Перегляд Повної Версії : погляд карту
street racers
28-08-2013, 01:52
p.s. якщо є хтось хоче спробувати, робіть так само, і оснащену надежнейшей гарантовано!!! :D
привіт, ми побічно, але ми знаємо через мауро (кома) на мою думку, автомобіль може піти набагато далі за допомогою логіки краще.... починає міркувати, залежно від мг дизельного палива, які ви хочете надати.... машина ? оригінальне?? повністю сток??
street racers
28-08-2013, 10:45
машина не має кет і, очевидно, не egr видалений просто фізично......для інших і в наявності!! спасибі!!
frantik3
28-08-2013, 10:53
по-моєму, ви можете поліпшити переглядаємо всю логіку збільшується, але якщо тобі подобається, як йде okkio температури вихлопних газів
street racers
28-08-2013, 12:13
ну чесно кажучи на дорозі не псується взагалі!!!!!! і, звичайно, на відмінно!! дякую, а!
Вважається, що Street ? готель в світі електроніки дорожнього руху дуже мало.
Я можу гарантувати? що механічно ? художник і електронні-й? напрями ( EFI Mectronik etc)
Працює дуже добре.
Досить заглянути на YouTube і подивитися на своїх прототипів!!!
:)
street racers
28-08-2013, 15:32
привіт кома!!! спасибі за комплімент!!! і, як каже кома!!!
по мені пп ? карту збалансованою . обмежувач крутного моменту обмежує інших, і потворні цій дірі, що ви сам , вам доведеться зробити це вручну, повинна бути "добре" .
передоплату 10%,дизельне паливо 10% overbost 10% і т.д., не має сенсу . lim диму ріже припустимо, - загалом , резюме ви їх від тиску турбо .
підвищення інше, я думаю, що ви самі cv cn 200 ,250 мб тиску.
а це і моя думка , машина може поліпшити , але якщо так добре ? рідка nn тому палити ітд, то він також працює, це ваш метод.
спасибі.
street racers
28-08-2013, 16:50
хлопці, будь "критичної", або рада, і добре приймає його. тільки для цього!!!! скажіть своє слово, - спокійно спасибі всім;)
всі машини йдуть не на повітря, але і дизельне паливо, знижує turbo, а також самі палива..
Привіт street racers...якщо я можу сказати, моя я хочу, щоб ви зверніть увагу, як ви обрали свою карту
по-моєму, тепер ваш реальний обмежувач ? педаль...
cio? запит "тільки" 74mm3 на дизельне паливо, але у всьому іншому ви добре над 80mm3....
цієї машини з менше, ніж кількість? запит від педалі належним чином відкалібрований на всіх картах право копати канави в землі і зчеплення оригінал ? вже на межі.....
якщо відповідати обсягом замітки педаль 80mm3 і все інше, потрібне мені на туристичне починає прослизати при перевищенні крутного моменту.....
все, що раніше не змістіть муфту?...
Карту правильно 792C0 адреса
Додати 10mm3 : Rolleyes:
street racers
04-10-2013, 21:04
ок, спасибі 1000!!! як тільки я намагаюся!!:D
якщо я можу дати вам інше рада....
не йдіть так скоро moddare карту педаль....
ти частині 10rpm і 30% педалі...
але в цьому випадку у вас є дуже чутлива педаль....
що ви d? керівництво "scattosa" на кожне найменший тиск на педаль....
в русі, не ? свій максимум життя....
сторони moddare від 1000rpm з 50% педалі....
потім я хотів би сказати вам, якщо встаєш на педаль:око в прес-turbo і relaitvo recovery....
ви дуже близько до 1,5, а також якщо ви підняли лім turbo однак датчик більше, що прес не читає і може дати збій і відключення двигуна від ricovery, передусім, служити високим бачили, що в будь-якому випадку від дуже дизельного палива через rail і час....
якщо ви можете знижує pres rail і досягнень обертання і навантажень низькими цінами....не потрібно нічого так...тільки блокувати двигун...
street racers
05-10-2013, 01:20
Ви насправді я більше нічого я намагаюся трохи більше scattosa в parzializzato..... спасибі!!
якщо ви хочете почути дуже скоро під педаллю можете працювати на обмежувач крутного моменту, починаючи з дуже низьким, я теж люблю той тип карти, який...
навіть якщо дуже боляче муфта-
street racers
06-10-2013, 19:49
ви волію її красиво готовий не стояти завжди розчавити багато
jacktheripper2
05-11-2013, 04:03
Дизель який я знаю, не мають зонд lampda
frantik3
05-11-2013, 20:13
я знаю, що ви повинні повідомити вам,)))))))
є лямбда, эмулирующая.....
cio? простіше кажучи лім диму, що подивитися в edc15...
тут ви бачите його на коефіцієнт лямбда..дить? вихід карти в питанні, не ? iq безпосередньо, як для edc15...
але в лямбда-cio? лямбда 1 = 14,5:1....
шість тому був хлопець, років, що дизель мають лямбда-зондів :або