Прагляд Поўнай Версіі : погляд карту
street racers
28-08-2013, 01:52
p.s. калі есць хто-небудзь хоча паспрабаваць, рабіце гэтак жа, і абсталяваную надежнейшей гарантавана!!! :D
прывітанне, мы ўскосна, але мы ведаем праз маўра (кома) на маю думку, аўтамабіль можа пайсці значна далей з дапамогай логікі лепш.... пачынае разважаць, у залежнасці ад мг дызельнага паліва, якія вы хочаце надаць.... машына ? арыгінальнае?? цалкам сцек??
street racers
28-08-2013, 10:45
машына не мае кэт і, відавочна, не egr проста фізічна выдалены......для астатніх і ў наяўнасці!! дзякуй!!
frantik3
28-08-2013, 10:53
па-мойму, вы можаце палепшыць пераглядаем ўсю логіку павялічваецца, але калі табе падабаецца, як ідзе okkio тэмпературы выхлапных газаў
street racers
28-08-2013, 12:13
ну, сумленна кажучы на дарозе наогул не псуецца!!!!!! і, вядома, на выдатна!! дзякуй, а!
Лічыцца, што Street ? гатэль у свеце электронікі дарожнага руху вельмі мала.
Я магу гарантаваць? што механічна ? мастак і электронныя-й? напрамкі ( EFI Mectronik etc)
Працуе вельмі добра.
Дастаткова зазірнуць на YouTube і паглядзець на сваіх прататыпаў!!!
:)
street racers
28-08-2013, 15:32
прывітанне кома!!! дзякуй за камплімент!!! і, як кажа кома!!!
па мне пп ? карту збалансаванай . абмежавальнік крутоўнага моманту абмяжоўвае іншых, і выродлівыя гэтай дзірцы, што вы сам , вам прыйдзецца зрабіць гэта ўручную, павінна быць "добра" .
перадаплату 10%,дызельнае паліва 10% overbost 10% і т. д., не мае сэнсу . lim дыму рэжа роўна. увогуле , рэзюмэ вы іх ад ціску турба .
павышэнне астатняе, я думаю, што вы самі cv cn 200 ,250 мб ціску.
а гэта і мае меркаванне , машына можа палепшыць , але калі так добра ? вадкая nn таму паліць ітд, то ен таксама працуе, гэта ваш метад.
дзякуй.
street racers
28-08-2013, 16:50
хлопцы, любы "крытычнай", або савет, і добра прымае яго. толькі для гэтага!!!! скажыце свае слова, - спакойна дзякуй усім;)
усе машыны ідуць не на паветра, але і дызельнае паліва, зніжае turbo, а таксама самыя паліва..
Добры дзень street racers...калі я магу сказаць, мая я хачу, каб вы звернеце ўвагу, як вы абралі сваю карту
па-мойму, цяпер ваш рэальны абмежавальнік ? педаль...
cio? запыт "толькі" 74mm3 на дызельнае паліва, але ва ўсім астатнім вы добра над 80mm3....
гэтай машыны з менш, чым колькасць? запыт ад педалі належным чынам адкалібраваць на ўсіх картах права капаць канавы ў зямлі і счаплення арыгінал ? ужо на мяжы.....
калі адпавядаць аб'ему нататкі педаль 80mm3 і ўсе астатняе, патрэбнае мне на экскурсійнае пачынае праслізгваць пры перавышэнні крутоўнага моманту.....
усе, што раней не зрушыце муфту?...
Карту правільна 792C0 адрас
Дадаць 10mm3 : Rolleyes:
street racers
04-10-2013, 21:04
ок, дзякуй за 1000!!! як толькі я спрабую!!:D
калі я магу даць вам іншы савет....
не ідзіце так хутка moddare карту педаль....
ты частцы 10rpm і 30% педалі...
але ў гэтым выпадку ў вас есць педаль вельмі адчувальная....
што вы d? кіраўніцтва "scattosa" на кожнае найменшы націск на педаль....
у руху, не ? свой максімум жыцця....
бакі moddare ад 1000rpm з 50% педалі....
затым я хацеў бы сказаць вам, калі ўстаеш на педаль:вока ў прэс-turbo і relaitvo recovery....
вы вельмі блізка да 1,5, а таксама калі вы паднялі лім turbo аднак датчык больш, што прэс не чытае і можа даць збой і адключэнне рухавіка ад ricovery, перш за ўсе, служыць высокім бачылі, што ў любым выпадку ад вельмі дызельнага паліва праз rail і час....
калі вы можаце зніжае pres rail і дасягненняў кручэння і нагрузак нізкіх коштах....не трэба нічога так...толькі блакаваць рухавік...
street racers
05-10-2013, 01:20
Вы на самой справе я больш нічога то я імкнуся трохі больш scattosa ў parzializzato..... дзякуй!!
калі вы хочаце пачуць вельмі хутка пад педаллю можаце працаваць на абмежавальнік крутоўнага моманту, пачынаючы з вельмі нізкім, я таксама люблю той тып карты, які...
нават калі вельмі балюча муфта-
street racers
06-10-2013, 19:49
вы аддаю перавагу яе прыгожа гатовы не стаяць заўседы раздушыць шмат
jacktheripper2
05-11-2013, 04:03
Дызель які я ведаю, не маюць зонд lampda
frantik3
05-11-2013, 20:13
я ведаю, што вы павінны паведаміць вам,)))))))
есць лямбда, эмулирующая.....
cio? прасцей кажучы лім дыму, што паглядзець ў edc15...
тут вы бачыце яго на каэфіцыент лямбда..дит? выхад карты ў пытанні, ці не ? iq непасрэдна, як для edc15...
але ў лямбда-cio? лямбда 1 = 14,5:1....
шэсць назад быў хлопец, гадоў, што дызель маюць лямбда-зондаў :або