Перегляд Повної Версії : кроком з fap активний Zafira
на zafira 1.9 cdti 150cv, що кроком можна дати, таким чином, дуже м'який rail і arrichimenti прискорення і т. д., щоб не засмітити fap бажаючи залишити активною. Я вчуся на цьому автомобілі, щоб навчитися керувати картами з fap активних
blackwolf76
27-08-2013, 23:19
що я знаю, я fap не забракують з кроком, принаймні, я не тримаю рахунки в спеціальних пристосуваннях з fap активний.
так, але я знаю, що якщо підвищують занадто багато деталей дизельного палива створюється враження, що фап має тенденцію забиватися набагато більше? часто, особливо, якщо автомобіль тому багато рис в інтернеті? або на низьких кроки
frantik3
27-08-2013, 23:50
тільки не чіпайте управління і впевнений, fap не буде, як правило, дуже забиваються
blackwolf76
28-08-2013, 00:11
зазвичай той, хто збільшує, не ? тип, який йде повільно і робить риси дуже короткі...
legendaryslave
28-08-2013, 00:29
ну bisigna її курити мало сенсу вам забиває перший
SandroMarciano
28-08-2013, 10:29
Я в гаражі у мене 159 2.0 з dsg і з кроком узгоджені, і я ніколи не мав проблем з dpf, незважаючи на що йде короткими штрихами і навіть міста?!
Хитрість полягає в тому, модифікація методу, якщо ебу тримає sottocontrollo всі (практично не змінюючи час упорскування) ви можете бути впевнені, що ви ніколи не будете мати проблем. Якщо ви хочете працювати з зміна класична необхідно враховувати, що пропорції палива і повітря повинні бути постійними.
frantik3
28-08-2013, 11:56
Я в гаражі у мене 159 2.0 з dsg і з кроком узгоджені, і я ніколи не мав проблем з dpf, незважаючи на що йде короткими штрихами і навіть міста?!
Хитрість полягає в тому, модифікація методу, якщо ебу тримає sottocontrollo всі (практично не змінюючи час упорскування) ви можете бути впевнені, що ви ніколи не будете мати проблем. Якщо ви хочете працювати з зміна класична необхідно враховувати, що пропорції палива і повітря повинні бути постійними.
я в повному))))))
на практиці ви дали хороші кроком на залізниці,arrich accel,turbo etc, не торкаючись час вприскування так, щоб не перевантажувати fap. Для curiosit? у egr ти виключений або залишений функції, чому? я зробив роботу на 147, закривши тільки egr залишаючи fap активний і у мене не було проблем.
P.s. я читала в інших постах, що змінити поріг засмічення або щось cs це?
SandroMarciano
29-08-2013, 00:22
на практиці ви дали хороші кроком на залізниці,arrich accel,turbo etc, не торкаючись час вприскування так, щоб не перевантажувати fap. Для curiosit? у egr ти виключений або залишений функції, чому? я зробив роботу на 147, закривши тільки egr залишаючи fap активний і у мене не було проблем.
Я закриваю завжди EGR ви з і без dpf
P.s. я читала в інших постах, що змінити поріг засмічення або щось cs це?
Зміни дуже важко, я не бачив, але вони недоступні для нас, простих смертних, на практиці опускається поріг забруднення км і по часу, в інший раз буде обманута відсоток засмічення залишилася після регенерації. (це ? те, що я зрозумів досі)
У будь-якому випадку чіпати ці параметри, не ? простий і ефекти проявляються в довгостроковій перспективі...
дякую за інформацію, дуже корисні і доступності? . А щодо картки, що ви сказали в кінці, щоб не чіпати ? той, який в таблиці значення мм3, що не sovvracaricare дизельного палива. А на все інше можна? працювати.
SandroMarciano
29-08-2013, 09:09
Я говорив про дії "метод-повідомив", якщо ви шукаєте на цьому форумі, я впевнений, що ви знайдете активне обговорення. Карту не змінити, або змінити його з допомогою точного критерію часу уприскування, в x у вас справа? дизельне кожної ін'єкції, виражена в мм^3/y-тиск в магістралі високого тиску, виражена в барах і в z-час відкриття форсунок, щоб отримати певний обсяг дизельного палива.
Зрештою, цей метод, щоб збільшити продуктивність, очевидно, планує збільшити дизель, тільки те, що ви робите, не спотворити таблиці, власні форсунок, так що ecu знати точно, скільки впорскує, а потім, з тим, що стратегії диму і регенерації залишаються працездатними на 100%
Використовувати такий тип кроком, як вже? сказав
не ? для всіх, моя порада, якщо не знає, як зробити і
йти за класичною кроком після цього, якщо не ви ? задоволені
видалити його повністю і підставте по своєму смаку, турбіна ringrazier
потрібно просто залишатися bassino з дизельним паливом, щоб уникнути засмічення рано...
]я читав на різних дисків, що півник читає тільки деякі частини файлу, і якщо ви працюєте на даний файл речі приходять в met? (fap egr, etc) я зробив кілька модів у % я заявляю, файл нічого і закритої системи рециркуляції ог або, принаймні, я думаю, якщо я пишу так у кареті файл працює чи ні? Тому що я прочитав диск, де він говорить, що ви повинні legg x сили в bdm, щоб мати повний файл tt диспетчери etc ? автомобіль-лабораторія, на якому я працюю, щоб зробити досвід, намагаючись не зіпсувати ecu або заблокувати, etc...
[ATTACH]5047[/ATTACH
SandroMarciano
31-08-2013, 09:16
]я читав на різних дисків, що півник читає тільки деякі частини файлу, і якщо ви працюєте на даний файл речі приходять в met? (fap egr, etc) я зробив кілька модів у % я заявляю, файл нічого і закритої системи рециркуляції ог або, принаймні, я думаю, якщо я пишу так у кареті файл працює чи ні? Тому що я прочитав диск, де він говорить, що ви повинні legg x сили в bdm, щоб мати повний файл tt диспетчери etc ? автомобіль-лабораторія, на якому я працюю, щоб зробити досвід, намагаючись не зіпсувати ecu або заблокувати, etc...
[ATTACH]5047[/ATTACH
Якщо вам потрібно зробити багато тестів для читання на bdm мені, однак, здається заходи неминуче. Я чув, багато людей, які мали проблеми в бд...
Tinturia
02-09-2013, 17:43
Якщо немає, то я не зрозумів, щоб не ризикувати справити на часті засмічення fap необхідно підтримувати співвідношення палива і повітря.? можливо, близько до того, орі...ми? ви повинні отримати за рахунок збільшення тиску турбіни, щоб отримати більше? повітря в колекторі, але не так? робить, з fap активний, не може мати надмірне збільшення температури турбіни і, як наслідок турбіна ko в короткі терміни?
dantesfx
02-09-2013, 17:57
Якщо немає, то я не зрозумів, щоб не ризикувати справити на часті засмічення fap необхідно підтримувати співвідношення палива і повітря.? можливо, близько до того, орі...ми? ви повинні отримати за рахунок збільшення тиску турбіни, щоб отримати більше? повітря в колекторі, але не так? робить, з fap активний, не може мати надмірне збільшення температури турбіни і, як наслідок турбіна ko в короткі терміни?
Якщо не збільшується, що надмірний тиск на турбо не повинно бути проблем, звичайно, fap ? красива клопоту..
SandroMarciano
03-09-2013, 09:48
ТАК, міркування ? правильно, але температура в турбіні, поки не пошлеш поза діапазону робочих тримає прийнятно, так що якщо не зловживання час тримає inveriata або майже. В даний час я знаю, намагаюся (на моїй шкірі)))) і послати gtb1549*1.8-1.9 бар з dpf, зараз проїхав близько 30000km, якщо moller? це означає, що я перебільшив, що я тримаю в курсі!
cristianbomberos
03-09-2013, 20:19
Ви сандро це ? хороший експеримент, цікаво, як піде в результаті