КПК

Прагляд Поўнай Версіі : крокам з fap актыўны zafira, які

badboy
27-08-2013, 22:47
на zafira, які 1.9 cdti 150cv, што крокам можна даць, такім чынам, вельмі мяккі rail і arrichimenti паскарэння і г. д., каб не засмецілі fap жадаючы пакінуць актыўнай. Я вучуся на гэтым аўтамабілі, каб навучыцца кіраваць картамі з fap актыўных

blackwolf76
27-08-2013, 23:19
што я ведаю, я fap не забракуют з крокам, па крайняй меры, я не трымаю рахункі ў адмысловых прыстасаваннях з fap актыўны.

badboy
27-08-2013, 23:38
так, але я ведаю, што калі павышаюць занадта шмат дэталяў дызельнага паліва ствараецца ўражанне, што фап мае тэндэнцыю кідацца нашмат больш? часта, асабліва, калі аўтамабіль таму многія рысы ў інтэрнэце? або на нізкіх крокі

frantik3
27-08-2013, 23:50
толькі не чапайце кіравання і ўпэўнены, fap не будзе, як правіла, вельмі забіваюцца

blackwolf76
28-08-2013, 00:11
звычайна той, хто павялічвае, не ? тып, які ідзе павольна і робіць рысы вельмі кароткія...

legendaryslave
28-08-2013, 00:29
ну bisigna яе курыць мала сэнсу вам забівае першы

SandroMarciano
28-08-2013, 10:29
Я ў гаражы ў мяне 159 2.0 з dsg і з крокам ўзгодненыя, і я ніколі не меў праблем з dpf, нягледзячы на які ідзе кароткімі рыскамі і нават горада?!
Хітрасць заключаецца ў тым, мадыфікацыя метаду, калі эбу трымае sottocontrollo ўсе (практычна не змяняючы час ўпырску), вы можаце быць упэўненыя, што вы ніколі не будзеце мець праблем. Калі вы хочаце працаваць з змена класічная неабходна ўлічваць, што прапорцыі паліва і паветра павінны быць пастаяннымі.

frantik3
28-08-2013, 11:56
Я ў гаражы ў мяне 159 2.0 з dsg і з крокам ўзгодненыя, і я ніколі не меў праблем з dpf, нягледзячы на які ідзе кароткімі рыскамі і нават горада?!
Хітрасць заключаецца ў тым, мадыфікацыя метаду, калі эбу трымае sottocontrollo ўсе (практычна не змяняючы час ўпырску), вы можаце быць упэўненыя, што вы ніколі не будзеце мець праблем. Калі вы хочаце працаваць з змена класічная неабходна ўлічваць, што прапорцыі паліва і паветра павінны быць пастаяннымі.

я ў поўным))))))

badboy
28-08-2013, 11:58
на практыцы вы далі добрыя крокам на жалезнай,arrich accel,turbo etc, не закранаючы час ўпырску так, каб не перагружаць fap. Для curiosit? у egr ты выключаны або пакінуты ў функцыі, чаму? я зрабіў працу на 147, толькі зачыніўшы egr і пакідаючы fap актыўны і ў мяне не было праблем.

badboy
28-08-2013, 12:38
Ps я чытала ў іншых пасадах, што змяніць парог засмечвання або што-то cs гэта?

SandroMarciano
29-08-2013, 00:22
на практыцы вы далі добрыя крокам на жалезнай,arrich accel,turbo etc, не закранаючы час ўпырску так, каб не перагружаць fap. Для curiosit? у egr ты выключаны або пакінуты ў функцыі, чаму? я зрабіў працу на 147, толькі зачыніўшы egr і пакідаючы fap актыўны і ў мяне не было праблем.
Я зачыняю заўседы EGR вы з і без dpf

Ps я чытала ў іншых пасадах, што змяніць парог засмечвання або што-то cs гэта?
Змены вельмі цяжка, я не бачыў, але яны недаступныя для нас, простых смяротных, на практыцы апускаецца парог забруджвання ў км і па часе, у другі раз будзе ашукана працэнт засмечвання засталася пасля рэгенерацыі. (гэта ? тое, што я зразумеў да гэтага часу)
У любым выпадку чапаць гэтыя параметры, не ? просты і эфекты выяўляюцца ў доўгатэрміновай перспектыве...

badboy
29-08-2013, 07:58
дзякуй за інфармацыю, вельмі карысныя і даступнасці? . А адносна карты, што вы сказалі ў канцы, каб не чапаць ? той, які ў табліцы значэння мм3, што не sovvracaricare дызельнага паліва. А на ўсе астатняе можна? працаваць.

SandroMarciano
29-08-2013, 09:09
Я казаў аб дзеяннях "метад-паведаміў", калі вы шукаеце на гэтым форуме, я ўпэўнены, што вы знойдзеце актыўнае абмеркаванне. Карту не змяніць, або змяніць яго з дапамогай дакладнага крытэра часу ўпырску, у x у вас справа? дызельнае кожнай ін'екцыі, выяўленая ў мм^3/y-ціск ў магістралі высокага ціску, выяўленая ў барах і ў z-час адкрыцця фарсунак, каб атрымаць пэўны аб'ем дызельнага паліва.
У рэшце рэшт гэты метад, каб павялічыць прадукцыйнасць, відавочна, плануе павялічыць дызель, толькі тое, што вы робіце, не сказіць табліцы, уласныя фарсунак, так што ecu, каб дакладна ведаць, колькі ўпырсквае, а затым, з тым, што стратэгіі дыму і рэгенерацыі застаюцца працаздольныя на 100%

admin
29-08-2013, 11:15
Выкарыстоўваць такі тып крокам, як ужо? сказаў
не ? для ўсіх, мой савет, калі не ведае, як зрабіць і
ісці па класічнай крокам пасля гэтага, калі не вы ? задаволеныя
выдаліць яго цалкам і падстаўце па сваім гусце, турбіна ringrazier

polini
29-08-2013, 13:35
трэба проста заставацца bassino з дызельным палівам, каб пазбегнуць засмечвання рана...

badboy
30-08-2013, 20:02
]я чытаў на розных дыскаў, што пеўнік чытае толькі некаторыя часткі файла, і калі вы працуеце на дадзены файл, рэчы прыходзяць у met? (fap egr, etc) я зрабіў некалькі модов у % я заяўляю, у файл нічога і закрытай сістэмы рэцыркуляцыі ог ці, па крайняй меры, я думаю, калі я пішу так у карэце файл працуе або няма? Таму што я прачытаў дыск, дзе ен кажа, што вы павінны legg x сілы ў bdm, каб мець поўны файл tt дыспетчары etc ? аўтамабіль-лабараторыя, на якім я працую, каб зрабіць вопыт, стараючыся не сапсаваць ecu або заблакаваць, etc...

[ATTACH]5047[/ATTACH

SandroMarciano
31-08-2013, 09:16
]я чытаў на розных дыскаў, што пеўнік чытае толькі некаторыя часткі файла, і калі вы працуеце на дадзены файл, рэчы прыходзяць у met? (fap egr, etc) я зрабіў некалькі модов у % я заяўляю, у файл нічога і закрытай сістэмы рэцыркуляцыі ог ці, па крайняй меры, я думаю, калі я пішу так у карэце файл працуе або няма? Таму што я прачытаў дыск, дзе ен кажа, што вы павінны legg x сілы ў bdm, каб мець поўны файл tt дыспетчары etc ? аўтамабіль-лабараторыя, на якім я працую, каб зрабіць вопыт, стараючыся не сапсаваць ecu або заблакаваць, etc...

[ATTACH]5047[/ATTACH

Калі вам трэба зрабіць шмат тэстаў для чытання на bdm мне, аднак, здаецца засцярогі непазбежна. Я чуў, многія людзі, якія мелі праблемы ў бд...

Tinturia
02-09-2013, 17:43
Калі няма, то я не зразумеў, каб не рызыкаваць вырабіць на частыя засмечвання fap неабходна падтрымліваць суадносіны паліва і паветра.? магчыма, блізка да таго, крычы...мы? вы павінны атрымаць за кошт павелічэння ціску турбіны, каб атрымаць больш? паветра ў калектары, але не так? робіць, з fap актыўны, не можа мець празмернае павелічэнне тэмпературы турбіны і, як следства турбіна ko ў кароткія тэрміны?

dantesfx
02-09-2013, 17:57
Калі няма, то я не зразумеў, каб не рызыкаваць вырабіць на частыя засмечвання fap неабходна падтрымліваць суадносіны паліва і паветра.? магчыма, блізка да таго, крычы...мы? вы павінны атрымаць за кошт павелічэння ціску турбіны, каб атрымаць больш? паветра ў калектары, але не так? робіць, з fap актыўны, не можа мець празмернае павелічэнне тэмпературы турбіны і, як следства турбіна ko ў кароткія тэрміны?

Калі не павялічваецца, што празмернае ціск на турба не павінна быць праблем, вядома, fap ? прыгожая клопатаў..

SandroMarciano
03-09-2013, 09:48

ТАК, развагі ? правільна, але тэмпература ў турбіне, пакуль ен не павінен пакідаць яе па-за дыяпазону працоўных трымае прымальна, так што калі не злоўжыванне працягласць захоўваецца inveriata або амаль. У цяперашні час я ведаю, спрабуюць (на маей скуры)))) і паслаць gtb1549*1.8-1.9 бар з dpf, цяпер прайшла каля 30000km, калі moller? гэта азначае, што я перабольшыў, я трымаць вас у курсе!

cristianbomberos
03-09-2013, 20:19
Вы сандра гэта ? добры эксперымент, цікава, як пойдзе ў выніку