Перегляд Повної Версії : Ліхтар заднього ходу не працює - leon 2.0 tdi 16v bkd 140 л. с. 2006 рік
lukemon79
27-08-2013, 13:26
Колби ? гарне, датчик під обмін, а також, але не просто приходить струму. Пу? бути блок управління comfort (також сказав, бортового комп'ютера, якщо не помиляюсь)? Хто-небудь знає, допомогти мені, як вчинити? Спасибі.
sebastiano345
01-09-2013, 16:27
привіт,подається живлення на перемикач на обмін?всі запобіжники?після випробування в діагнозі,може бути, dia, що не вистачає 31b або 38,не пам'ятаю, між двома, але якщо написано, що згоріла лампа всередині транспортного засобу і посилає вам тіло, в помилку і, отже, не працює щось в машині,дайте мені знати, привіт
lukemon79
02-09-2013, 13:22
S?, випробувані всі запобіжники приладової панелі, з боку водія, і капот, поруч з акумулятором. У електрики пробував датчик в кпп і сказав, що працює. Діагностика (VCDS lite) не я d? помилки (але я можу тільки увійти в модуль ENGINE і трохи ще...). Що я можу спробувати ще?
dantesfx
02-09-2013, 18:23
Ви пробували подивитися, якщо струм частину правильно і де зупиняється, точно?
lukemon79
03-09-2013, 11:23
Не особисто, чому? машини у мене витрата від електрики, і я зробив йому ці перевірки. Ми вийшли, що я зможу таблиці, коли він пі? час звертаємо (? друзі, якщо l'? зручна ручка...)
ех справі жахливо, я втратив півтора дня навколо audi a3, який збирає той же бортовий комп'ютер, в принципі, ви зможете знайти електричну схему тіла, сідай на масу з лампочки тест від 5 ватт і тримати в руці +, визначити на body pin-код, який посилає поза забити заднього виду і стежили за допомогою мідного дроту і спробувати поставити її і зняти з ключем в поворот на передачу, якщо лампа включається і вимикається, і, що містяться в фару ? добре, значить у вас обрив проводу між тб тіла і кульку, щоб спробувати, якщо кабель ? добре це чи ні-візьми мідний провід і опори на + акумулятора, глянувши на нього, а з іншого кінець його впирався на pin body і подивитися, що лампа ззаду в фарі спалахує в цьому випадку ? партія боді комп'ютер, і якщо ви хочете заднього виду знову працює або спробі ремонту або його заміни на новий.
у разі, якщо ліхтар за обличчям-ігри зі світлом і має контакт перевіряє пін-код маса на роз'ємі фари, які горять і вони.
lukemon79
13-09-2013, 12:16
Дякую за допомогу, просто у мене мало часу, я роблю тести. Щоб отримати схему з контактів тіла, ми хотіли б хтось, що має elsawin... C'
чи достатньо, хтось працює в seat і має доступ на всі посібники для самостійного ремонту seat, я можу зробити це з Fiat, чому? робота їх, якщо б хтось потребувати.
r6raven2010
16-09-2013, 22:01
з схеми я побачив, що кабель, який ви повинні слідувати ? чорний/синій... йде прямий salla блок комфорту вогні, ззаду... дивіться, якщо c'? continuit?... якщо c'? контролює зелений/чорний від вимикача крило блок комфорту...
Вибачте r6raven але, по мені, якщо крім квітів на блок комфорту indicassi кількість пін-кодів, контролю і скорочення проводки пу? бути впевнені, щоб не помилитися, так німці на цей тип електроніки є дуже точними, проводка cio? атак за ебу, що, здається, з тапочки з мільйонами проводів мають siglia дві літери, як правило, тип ph pb pc gh, і тоді кількість контактів que проводки з відповідним кольором. Проте, тим часом, спасибі, що інформація про кольори проводів.
lukemon79
17-09-2013, 09:26
Спасибі всім, особливо r6raven2010! Тепер я можу приступити (у вихідні поставив руки...)!
voglioimparare
17-09-2013, 10:28
здравствуйте, я перед complicarmi життя з тіла controllerei якщо дроти, які є в багажнику (щоб зрозуміти тих, хто всередині шини, які йдуть з салону в багажник) все в порядку.багато раз відкривати і закривати кришку багажника можна lacercano і ламаються. мені ще довелося знайти 2 дроти короткі, що, торкаючись колінами один з одним. дайте нам знати!
lukemon79
17-09-2013, 10:39
Gi? перевірили електрики, спасибі. Проводи в багажнику на місці.
cawadany
17-09-2013, 11:22
А я б спочатку діагноз діагноз серйозний.
voglioimparare
17-09-2013, 12:49
ми говоримо, що epiu важко, що стрибки провід ебу..esperienxa перед тим, як аналізувати електроніки, в цьому випадку,controllerei всіх проводів, які йдуть в багажник. дайте мені знати,мені цікаво знати, як все обернулося....
я, щоб зробити діагностики, я використовував texa і я думаю, що це serissima, з діагнозом активний, не горить лампочка і навіть після зміни приладовій панелі продовжував забивати лампочка згоріла, за те, що стосується проводів, несправні або маси, якщо у вас небагато manualit? час, щоб перевірити цілісність проводки між кришкою багажника і ліхтар і те, щоб перевірити пін-код за body ? pi? або менш схожий, люди дуже часто недооцінюють електроніки в машині, я побачив, хто нападає на блоки управління і приводить у рух двигун, навіть не даючи покласти гайки для маси, і навіть ті, хто montanto лампочки робити короткі проводки фари і опіки тіла.
Крім різних способів діяти, щоб вирішити цю проблему, ми чекаємо інформації, що стосується доказів того, що ти зробив чи що ти будеш робити, cos? ми зможемо краще допомогти вам.
cawadany
17-09-2013, 14:00
я, щоб зробити діагностики, я використовував texa і я думаю, що це serissima, з діагнозом активний, не горить лампочка і навіть після зміни приладовій панелі продовжував забивати лампочка згоріла, за те, що стосується проводів, несправні або маси, якщо у вас небагато manualit? час, щоб перевірити цілісність проводки між кришкою багажника і ліхтар і те, щоб перевірити пін-код за body ? pi? або менш схожий, люди дуже часто недооцінюють електроніки в машині, я побачив, хто нападає на блоки управління і приводить у рух двигун, навіть не даючи покласти гайки для маси, і навіть ті, хто montanto лампочки робити короткі проводки фари і опіки тіла.
Крім різних способів діяти, щоб вирішити цю проблему, ми чекаємо інформації, що стосується доказів того, що ти зробив чи що ти будеш робити, cos? ми зможемо краще допомогти вам.
Факт ? він сказав, що він зробив діагноз і могла потрапити тільки в ебу двигуна, практично марно для вирішення цієї проблеми.
dariuccio
17-09-2013, 20:00
перевірте перемикач на обмін, покладіть два дроти на міст і подивитися, що працює
r6raven2010
17-09-2013, 21:10
f6 провід зелений/чорний від блоку управління комфорт на контакт 2 роз'єми вимикача задній панелі
b1 провід чорний/синій блок комфорт на контакт 1 роз'єму фари
max boost
17-09-2013, 21:51
перевірте перемикач на обмін, покладіть два дроти на міст і подивитися, що працює
це повідомлення ? перший доказ того, що я зроблю...ще до лампочки, справа звички.Вони згодні з промовою діагностики тіла, не повинно мати помилки, але тим не менше, я пропоную вам, починаючи від заснування шукати несправність cio? в даний час лампи не приходить позитивне або масу, або обидва, і в залежності від результату, подивитися, що перевірити, перш ніж...
r6raven2010
17-09-2013, 22:27
я не бачу, що c'? cos? складним перевірити проводку... якщо ви бачите, що лампа ? добре, і перемикач, а також... перевірте проводки-це дуже швидко і ви берете його думки... потрібен мультиметр і дроти... також контролює маси, і корпус лампи, і, нарешті, якщо c'? continuit? ? шлюз... але мені це здається дивним... sar? якийсь обрив проводу
Я ? сталося щось схоже на дельта-перевірив все я взяв з блоку управління органу управління та суму мізерно мало в порівнянні з часом, втратив я вирішив
lukemon79
15-04-2014, 14:15
... Відновила роботу, тільки...