Прагляд Поўнай Версіі : Ліхтар задняга ходу не працуе - leon 2.0 tdi 16v bkd 140 л.с. 2006 год
lukemon79
27-08-2013, 13:26
Колбы ? добрае, датчык пад абмен, а таксама, але не проста прыходзіць току за. Пу? быць блок кіравання comfort (таксама сказаў, бартавога кампутара, калі не памыляюся)? Хто-небудзь ведае, дапамагчы мне, як паступіць? Дзякуй.
sebastiano345
01-09-2013, 16:27
прывітанне,падаецца сілкаванне на перамыкач на абмен?усе засцерагальнікі?пасля выпрабаванні ў дыягназе,можа быць, dia, што не хапае 31b або 38,не памятаю, паміж двума, але калі напісана, што лямпа згарэла ўнутры транспартнага сродку і пасылае вам цела, у памылку і, такім чынам, не працуе што-то ў машыне,дайце мне ведаць, прывітанне
lukemon79
02-09-2013, 13:22
S?, выпрабаваныя ўсе засцерагальнікі прыборнай панэлі, з боку кіроўцы, і ў капот, побач з акумулятарам. У электрыкі спрабаваў датчык ў кпп і сказаў, што працуе. Дыягностыка (VCDS lite) не я d? памылкі (але я магу толькі ўвайсці ў модуль ENGINE і крыху яшчэ...). Што я магу паспрабаваць яшчэ?
dantesfx
02-09-2013, 18:23
Вы спрабавалі паглядзець, калі ток частка правільна і дзе спыняецца, дакладна?
lukemon79
03-09-2013, 11:23
Не асабіста, чаму? машыны ў мяне расход ад электрыкі, і я зрабіў яму гэтыя праверкі. Мы выйшлі, што я змагу табліцы, калі ен пі? час звяртаем (? сябры, калі l'? зручная ручка...)
эх справе жудасна, я страціў паўтара дня вакол audi a3, які збірае той жа бартавы кампутар, у прынцыпе, вы зможаце знайсці электрычную схему цела, сядай на масу з лямпачкі тэст ад 5 ват і трымаць у руцэ +, вызначыць на body pin-код, які пасылае па-за забіць задняга выгляду і сачылі пры дапамозе меднай дроту і паспрабаваць паставіць яе і зняць з ключом у паварот на перадачы, калі лямпа ўключаецца і выключаецца, і, што змяшчаюцца ў фару ? добра, значыць, у вас абрыў правады паміж тб цела і шарык, каб паспрабаваць, калі кабель ? добра гэта ці не-вазьмі медны провад і апоры на + акумулятара, зірнуўшы на яго, а з іншы канец яго ўпіраўся на pin body і паглядзець, што лямпа ззаду ў фары загараецца ў гэтым выпадку ? партыя боды кампутар, і калі вы хочаце задняга выгляду зноў працуе або спробе рамонту або яго замены на новы.
у выпадку, калі ліхтар за тварам-гульні са святлом і мае кантакт правярае пін-код маса на раздыме фары, якія часам гараць і яны.
lukemon79
13-09-2013, 12:16
Дзякуй за дапамогу, проста ў мяне мала часу, я раблю тэсты. Каб атрымаць схему з кантактаў цела, мы хацелі б хто-то, што мае elsawin C...'
ці дастаткова, хто-то працуе ў seat і мае доступ на ўсе кіраўніцтва для самастойнага рамонту seat, я магу зрабіць гэта з Fiat, чаму? праца іх, калі б хто-небудзь мець патрэбу.
r6raven2010
16-09-2013, 22:01
з схемы я ўбачыў, што кабель, які вы павінны прытрымлівацца ? чорны/сіні... ідзе прамы salla блок камфорту агні, ззаду... глядзіце, калі c'? continuit?... калі c'? кантралюе зялены/чорны ад выключальніка крыло блок камфорту...
Прабачце r6raven але, па мне, калі акрамя кветак на блок камфорту indicassi колькасць пін-кодаў, кантролю і скарачэнне праводкі пу? быць упэўненыя, каб не памыліцца, бо немцы на гэты тып электронікі з'яўляюцца вельмі дакладнымі, праводка cio? нападаў за эбу, што, здаецца, з тэпцікі з мільенамі правадоў маюць siglia дзве літары, як правіла, тып ph pb pc gh, і тады колькасць кантактаў que праводкі з адпаведным колерам. Аднак, тым часам, дзякуй, што інфармацыя аб колерах правадоў.
lukemon79
17-09-2013, 09:26
Дзякуй усім, асабліва r6raven2010! Цяпер я магу прыступіць (у выходныя паставіў рукі...)!
voglioimparare
17-09-2013, 10:28
добры дзень, я перад complicarmi жыцце з цела controllerei калі правады, якія есць у багажніку (каб зразумець тых, хто ўнутры шыны, якія ідуць з салона ў багажнік) усе яны integri.molte разоў адкрыць і закрыць крышку багажніка можна lacercano і rompono. я і яшчэ не змог знайсці нават 2 драты кароткія, што, дакранаючыся каленамі адзін з адным. дайце нам ведаць!
lukemon79
17-09-2013, 10:39
Gi? праверылі электрыкі, дзякуй. Драты ў багажніку на месцы.
cawadany
17-09-2013, 11:22
А я спачатку б дыягназ сур'езны дыягназ.
voglioimparare
17-09-2013, 12:49
мы кажам, што epiu цяжка, што скачкі провад эбу..esperienxa перад тым, як аналізаваць электронікі, у гэтым выпадку,controllerei ўсіх правадоў, якія ідуць да baule. дайце мне ведаць,мне цікава ведаць, як усе абярнулася....
я, каб зрабіць дыягностыкі, я выкарыстаў texa і я думаю, што гэта serissima, з дыягназам актыўны, не гарыць лямпачка і нават пасля змены прыборнай панэлі працягваў забіваць лямпачка згарэла, за тое, што тычыцца правадоў, няспраўныя або масы, калі ў вас трохі manualit? час, каб праверыць цэласнасць праводкі паміж вечкам багажніка і ліхтар і тое, каб праверыць пін-код за body ? pi? ці менш падобны, людзі вельмі часта недаацэньваюць электронікі ў машыне, я ўбачыў, хто нападае на блокі кіравання і прыводзіць у рух рухавік, нават не даючы пакласці гайкі для масы, і нават тыя, хто montanto лямпачкі рабіць кароткія праводкі фары і апекі цела.
Акрамя розных спосабаў дзейнічаць, каб вырашыць гэтую праблему, мы чакаем інфармацыі, якая тычыцца доказаў таго, што ты зрабіў ці што ты будзеш рабіць, cos? мы зможам лепш дапамагчы вам.
cawadany
17-09-2013, 14:00
я, каб зрабіць дыягностыкі, я выкарыстаў texa і я думаю, што гэта serissima, з дыягназам актыўны, не гарыць лямпачка і нават пасля змены прыборнай панэлі працягваў забіваць лямпачка згарэла, за тое, што тычыцца правадоў, няспраўныя або масы, калі ў вас трохі manualit? час, каб праверыць цэласнасць праводкі паміж вечкам багажніка і ліхтар і тое, каб праверыць пін-код за body ? pi? ці менш падобны, людзі вельмі часта недаацэньваюць электронікі ў машыне, я ўбачыў, хто нападае на блокі кіравання і прыводзіць у рух рухавік, нават не даючы пакласці гайкі для масы, і нават тыя, хто montanto лямпачкі рабіць кароткія праводкі фары і апекі цела.
Акрамя розных спосабаў дзейнічаць, каб вырашыць гэтую праблему, мы чакаем інфармацыі, якая тычыцца доказаў таго, што ты зрабіў ці што ты будзеш рабіць, cos? мы зможам лепш дапамагчы вам.
Факт ? ен сказаў, што ен зрабіў дыягназ і магла трапіць толькі ў эбу рухавіка, практычна бескарысна для вырашэння гэтай праблемы.
dariuccio
17-09-2013, 20:00
калі ласка, праверце перамыкач на абмен, пакладзеце два правады на мост і паглядзець, што працуе
r6raven2010
17-09-2013, 21:10
f6 провад зялены/чорны ад блока кіравання камфорт на кантакт 2 раздыма выключальніка задняй панэлі
b1 провад чорны/сіні блок камфорт на кантакт 1 раздыма фары
max boost
17-09-2013, 21:51
калі ласка, праверце перамыкач на абмен, пакладзеце два правады на мост і паглядзець, што працуе
гэта паведамленне ? першае доказ таго, што я зраблю...яшчэ да лямпачкі, справа звычкі.Яны згодныя з прамовай дыягностыкі цела, не павінна мець памылкі, але тым не менш, я прапаную вам, пачынаючы ад падставы шукаць няспраўнасць cio? у цяперашні час лямпы не прыходзіць станоўчае або масу, або абодва, і ў залежнасці ад выніку, паглядзець, што праверыць, перш чым...
r6raven2010
17-09-2013, 22:27
я не бачу, што c'? cos? складаным у праверыць праводку... калі вы бачыце, што лямпа ? добра, і перамыкач, а таксама... калі ласка, праверце праводкі-гэта вельмі хутка і вы бераце яго думкі... патрэбен мультиметр і драты... таксама кантралюе масы, і корпус лямпы, і, нарэшце, калі c'? continuit? ? шлюз... але мне гэта здаецца дзіўным... sar? які-то абрыў правады
Я ? адбылося нешта падобнае на дэльта-праверыў усе, што я ўзяў з блока кіравання органа кіравання і суму нікчэмна мала ў параўнанні з часам, страціў я вырашыў
lukemon79
15-04-2014, 14:15
... Аднавіла працу, толькі...