Перегляд Повної Версії : scodifica ecu fenix 5
привіт,мені потрібно видалити код на ебу fenix 5 megane 1.6benz рік 96,я намагався, але без позитивних результатів я, на жаль, я не декодер Renault. Тепер я купив один schedino тільки, що немає інструкції та компанія, яка його продала, я думаю, все ще у відпустці бачив, що не відповідає.
се, хто пу? мені
dvdtuning
27-08-2013, 10:46
ви tms 374?
на жаль немає....
у мене є емулятор ? сумісність встановлений, але нічого не....
Так що, якщо вам потрібні пін-коди для посилань, виконайте наступні дії:Pin 24 + позитивний висновок 2 негативного Pin 35 immo лайн підключити емулятор і вирізати посилання з проводки, в іншому випадку зробіть пошук за ****** і знайшли продавця, де ви можете завантажити інструкції з фото привіт
я знайшов схему пін dell іммо ? 37-я підключив все, але нічого не ж....
пу? бути, що scodifica здійснюється тільки через tms???
Потрібне для 1.4 і 1.6 dc 37 pin immo line для інших pin 35 у будь-якому випадку, як вже? рекомендується від інших колег tms ? перший привіт.
Привіт
Ви можете зробити з une простий викрутки.
Привіт
Ви можете зробити з une простий викрутки.
Gezame ви можете просвітити нас тоді?
Привіт
Тільки і потрібно скоротити пін-код, і після ponticelare пін-код 22 0 pin 23 dila eprom plcc-маса (conettare з викруткою, цей пін-код 22-23, з 21-24) cualque хвилину.
Ви відчуваєте реле включення і dessattivare, і чутно, як включається бензонасос.
Ви сигнальна лампа уприскування ilumina полагодить, scodifica зроблені.
Для часткового, після процесу, conettare інший раз пін-код.
Привіт
Запрограмувати TMS374
upload tms.
Привіт
Тільки і потрібно скоротити пін-код, і після ponticelare пін-код 22 0 pin 23 dila eprom plcc-маса (conettare з викруткою, цей пін-код 22-23, з 21-24) cualque хвилину.
Ви відчуваєте реле включення і dessattivare, і чутно, як включається бензонасос.
Привіт
велике спасибі від info спробує? ця процедура, навіть якщо gi? я вирішив з tms.
Абсолютно праві gezame я теж в scodifico саме так і працює завжди гарантована
Привіт хто-небудь мені пояснити з pi? простота і елегантність? у scodifica через короткий. І коли ви ? вдалося scodificarla nn пу? зняти?харчування, в іншому випадку ви перекодування?
gezame
gezame is offline
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
Привіт
Привіт
привіт,
це реальні перевірені рішення
Вибачте, навіть я Fenix5 з 55pin qu?.Я намагався scodifica як відео, що ?c ? у мережі при короткому на flash, за допомогою пінцета: A1conB1,A2conB2,etc, Але нічого.
Хто-то, що у вас вже є? зробив, я міг би пояснити, як я можу це зробити? Попереднє рішення з викруткою nn l?я, трапляється,scusando l?невігластво. Що на відео, я помиляюся, може бути, якийсь крок, але не вийшло.Лампочка загоряється постійним, і l?інший включається тільки тоді, коли приєднуюся контакти A2conB2 з допомогою пінцета. Але це не робить включення espegni. ? на 1.6, то терморегулятори ? як в схемах.
привіт,
для TMS374 пу? використовувати TMS374 декодер ? краще для fenix 5
Alessio93
14-10-2014, 00:06
Вибачте, хлопці, але пін-код 21 22 23 і 24, я повинен бути ponticellati з масою ?
Хтось використовує лампи і ponticella pin-код відповідної маси я використовую спеціального інструменту
The ECU should Immo off There are three ways