Прагляд Поўнай Версіі : scodifica ecu fenix 5
твар са шнарам
27-08-2013, 10:06
добры дзень,мне трэба выдаліць код на эбу fenix 5 megane 1.6benz год 96,я спрабаваў, але без станоўчых вынікаў я, на жаль, я не дэкодэр Renault. Цяпер я купіў адзін schedino толькі, што няма інструкцыі і кампанія, якая прадала яго, я думаю, усе яшчэ ў адпачынку бачыў, што не адказвае.
се, хто пу? мне
dvdtuning
27-08-2013, 10:46
вы tms 374?
твар са шнарам
27-08-2013, 14:20
на жаль няма....
у мяне есць эмулятар ? сумяшчальнасць усталяваны, але нічога не....
Так што, калі вам патрэбныя пін-коды для спасылак, выканайце наступныя дзеянні:24 Pin + станоўчы выснову 2 адмоўны Pin 35 immo лініі ад падключэння эмулятара і адрэзаць падключэнне праводкі, у адваротным выпадку зрабіце пошук па ****** і знайсці прадаўца, дзе вы можаце загрузіць інструкцыі з фота прывітанне
твар са шнарам
27-08-2013, 16:31
я знайшоў схему пін dell иммо ? 37-я падключыў усе, але нічога не ж....
пу? быць, што scodifica ажыццяўляецца толькі праз tms???
Патрэбнае для 1.4 і 1.6 dc 37 pin immo line для іншых pin 35 у любым выпадку, як ужо? рэкамендуецца ад іншых калегаў tms ? першы прывітанне.
Прывітанне
Вы можаце зрабіць з une простай адверткі.
dvdtuning
31-08-2013, 10:38
Прывітанне
Вы можаце зрабіць з une простай адверткі.
Gezame вы можаце прасьвятліць нас тады?
Прывітанне
Толькі і патрабуецца скараціць пін-код, і пасля ponticelare пін-код 22 0 pin 23 dila eprom plcc-маса (conettare з адверткай, гэты пін-код 22-23, з 21-24) cualque хвіліну.
Вы адчуваеце рэле ўключэння і dessattivare, і чуваць, як уключаецца бензонасос.
Вы сігнальная лямпа ўпырску ilumina паправіць, scodifica зробленыя.
Для частковага, пасля працэсу, conettare іншы раз пін-код.
Прывітанне
Запраграмаваць TMS374
upload tms.
твар са шнарам
02-09-2013, 14:02
Прывітанне
Толькі і патрабуецца скараціць пін-код, і пасля ponticelare пін-код 22 0 pin 23 dila eprom plcc-маса (conettare з адверткай, гэты пін-код 22-23, з 21-24) cualque хвіліну.
Прывітанне
вялікі дзякуй ад info паспрабуе? гэтая працэдура, нават калі gi? я вырашыў з tms.
cristianbomberos
03-09-2013, 21:30
Цалкам маеце рацыю gezame я таксама ў scodifico менавіта так і працуе заўседы гарантавана
raffaell0
07-02-2014, 20:36
Прывітанне хто-небудзь мне растлумачыць з pi? прастата і элегантнасць? у scodifica праз кароткі. І калі вы ? атрымалася scodificarla nn пу? зняць?харчавання, у адваротным выпадку вы перакадавання?
net_proo
07-02-2014, 23:09
gezame
gezame is offline
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
Прывітанне
Прывітанне
прывітанне,
гэта рэальныя правераныя рашэнні
raffaell0
14-02-2014, 15:20
Прабачце, нават я Fenix5 з 55pin qu?.Я спрабаваў scodifica як відэа, што ?c ? у сеткі пры кароткім на flash, з дапамогай пінцэта: A1conB1,A2conB2,etc, Але нічога.
Хто-тое, што ў вас ужо есць? зрабіў, я мог бы растлумачыць, як я магу гэта зрабіць? Папярэдняе рашэнне з адверткай nn l?я, здараецца,scusando l?невуцтва. Што на відэа, я памыляюся, можа быць, нейкі крок, але не атрымалася.Лямпачка загараецца сталым, і l?іншы ўключаецца толькі тады, калі далучаюся кантакты A2conB2 з дапамогай пінцэта. Але гэта не робіць ўключэнні espegni. ? на 1.6, то распиновка ? як у схемах.
net_proo
15-02-2014, 22:07
прывітанне,
для TMS374 пу? выкарыстоўваць TMS374 дэкодэр ? лепш для fenix 5
Alessio93
14-10-2014, 00:06
Прабачце, хлопцы, але пін-код 21 22 23 і 24, я павінен быць ponticellati з масай ?
Хто-то выкарыстоўвае лямпы і ponticella pin-код адпаведнай масы я выкарыстоўваю спецыяльнага інструмента
The ECU should Immo off There are three ways